Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag8726

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag8726 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag8726

    Roaming díj eltörlése

    Igen, nekem is ez jött le a szövegből, de a 1430 azt mondta, hogy ilyen nincs. Meg ugye az sem mindegy, hogy percet figyelnek vagy napot. Sebaj! Használom leírás szerint aztán majd szólnak ha nem jó. ?
  2. Törölt_tag8726

    Roaming díj eltörlése

    Oké ezt értem. De... Minden második héten dolgozom a sógoréknál mint sofőr. Reggel megyek, du jövök. Kint többet beszélek, mint itthon. Unaloműzés. Most akkor mire figyeljek? Ha a napokat figyelik, akkor nem kell minden éjjel felhivnom a céges mobilom, hogy legyen belföldi forgalmam. Na ez nem tiszta.
  3. Helló! Idézet a Magyar Telekom méltányos használatra vonatkozó szövegéből: Minden olyan nap, amikor az ügyfél bejelentkezett a belföldi vagy EU-n kívüli hálózatra, az adott ügyfél belföldi jelenléti napjának minősül a méltányos használat feltételeinek teljesülése szempontjából. A vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnereinek hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Magyar Telekom Nyrt. hálózatán forgalmazott napok számát. Akkor most nem perceket figyelnek, hanem napokat? Ha reggel utazom külföldre, akkor az a nap még belföldinek minősül? No és ha aznap haza is jövök, akkor nem is roamingoltam? Nem egészen értem...
×
×
  • Új...