Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Pet

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Pet eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Pet

    Optikai internet

    Köszi, akkor megrendelem a TV-t is hozzá, max ha a kiszálló ember megfexik a feladaton, akkor lemondom, és marad a Mindigtv...
  2. Pet

    Optikai internet

    Köszönöm a válaszokat. Szóval akkor fogok kapni egy D-Linket? Már megérte. Bár azt nem hiszem, hogy az Asusomat überelné, ami már egy 2 éves modell, de 5GHz-en a 4x4-es MU-MIMO-val elvi síkon 1734Mbps-t tud. Persze ha a fele marketing, még az is bőven jó. https://www.asus.com/hu/Networking/RTAC87U/ Jelenleg Asus-Huawei --- WAN-LAN2 aljzatok vannak összedugva. Tehát akkor egy pc-t bedugok a LAN1-be, és elérem a Huaweit 192.168.1.254-en, 3play/.... loginnal, jól értem? Illetve az annó elkövetett gyári reset után is megvannak benne az iptv beállítások? Ha igen, akkor elég megvennem az iptv szolgáltatást, iptv kütyüt bedugni mondjuk a LAN2-be, az Asus routert átdugni LAN1-be, és minden műxik?
  3. Pet

    Optikai internet

    Üdv! Van egy Netmánia XL előfizetésem, illetve máig volt. Lejárt a hűségidőm, és lecseréltem egy Netmánia 1000-esre. Annó egy HG8245H routert adtak az előfizetéshez. Kérdésem, hogy a magasabb sávszélesség eléréséhez jó ez a kütyü, vagy a Té-től valami új cuccot kell kérnem, vagy az is elképzelhető, hogy kéretlenül is adnak? A kezdetek kezdetén a beüzemelő szervízember lebutította a té-s routert egy sima modemmé, mivel nekem ez a router szolgáltatásait tekintve eléggé harmatgyenge, illetve van egy ASUS RT-AC87U-m, ami viszont teljesen kielégíti az igényeimet. https://prohardver.hu/tema/asus_rt-ac87u/hsz_1-50.html Tehát tökéletesen működik így a kombó, viszont a Huawei annyira le lett butítva, hogy többé el sem érem semmilyen IP címen. Ez nem is lenne baj, de most kitaláltam, hogy kellene IPTV. Kérdésem, hogy ebben az esetben hogyan tudom megmókolni ezt a kicsontozott Huawei-t, hogy egyrészt újra működjön, de az internet része továbbra is csak modemként? Illetve az ASUS routeremben is van IPTV menü jó pár beégetett profillal, vagy kézi beállítási lehetőséggel. Azt esetleg be lehet hergelni erre a feladatra? Előre is köszi a segítséget.
×
×
  • Új...