Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Joshi

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Joshi posztolt

 1. A kikapcs-bekapcsból azért lassan kezd elegem lenni. Nem azért fizetek elő a szolgáltatásra, hogy majd mindennap kikapcsoljam-visszakapcsoljam a modemet, a TV-t és mobilról telefonáljak a szolgáltatónak, mert a vezetékes is süket.

 2. Sziasztok!

  Tegnap reklamáltam a Telekomnál, mert lassú a net. A 120 Mb/s helyett 4  Mb/s-on ment. Nagy nehezen sikerült elérnem, hogy a modemet  bentről újraindította az ügyintéző.  Ekkor elérte a 28 Mb/s-ot a letöltési sebesség. Mivel ezzel nem elégedtem meg egy újabb beállítás és reboot után 50-60 Mb/s lett a sebesség. Most pedig újból leesett 14-15 Mb/s-ra.

  Ez mitől lehet? 

  Az első kép a javítás után készült, akkor a Win 150 Mb/s -et mutatott - azaz a WIFI normálisan működött, ma 65 Mb/s -ot mutat. A második kép a szélessav.net mérése. Tegnap 60 Mb/s körüli értéken ment, a mai most látható. Annyit hozzátennék, hogy egyszer kétszer tapasztalni egy "fagyást" és a sebesség leesik, valamint a TV is befagy. Mitől van ez?

  IMG_5333.JPG

  IMG_5338.JPG

 3. Sziasztok!

   

  Az a problémám, hogy pár nappal ezelőtt az egész IPTV behalt egy kábelhiba miatt. Ekkor átlag 65 Mb/s sebességű volt a net. Kijött a szerelő, mókolt egy kicsit, új vezetéket tett, stb. Felment 150 Mb/s-ra  (!) a net és minden normálisan ment. Ma  befagyott egyszer TV és az internet sebesség is visszaesett 65 Mb/s-ra.  Mi történt? 

×
×
 • Új...