Csábiel

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Csábiel a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Szia! Azt esetleg le tudnád írni, hogy Instán és Tumblr-ön kívül melyik oldalakra érvényes még?
 2. Szuper, köszönöm szépen a segítségedet!?
 3. Instagramot használnám túlnyomó részben, esetleg tumblr.
 4. Köszi, én is félek tőle, hogy hiába rendelnék mobilnetet, nem menne a szolgáltatás. Majd még ha időm engedi bemegyek egy t-pontba és megkérdezem az ügyintézőt, hátha tud mondani valami okosat. Egyébként ha ez az opció nem működik már, akkor jelenleg a telekomnál nincs semmilyen lehetőség a korlátlan közösségi oldalak használatára?
 5. Szia teherwagon! A *111# menüpontban megtaláltam a Korlátlan közösségi opciók aktiválási menüpontját, de nem tudtam aktiválni, azt írta ki, hogy a szoláltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbálkozzak később. Viszont ez lehet azért is, mert nincs mobilnetem jelenleg, ha lenne talán simán aktiválhatnám, mivel az a feltétele, hogy legyen mobilnet.
 6. Itt írták: kérdés: link . . . Válasz: link
 7. Szia! Láttam, de nekem azt mondták egy másik fórumon, hogy Domino mellé még mindig aktiválható. Mellesleg ezen a linken még most is elérhetőnek látom a szolgáltatást.
 8. Sziasztok! Szeretnék valami információt kapni arról, hogy a Korlátlan közösségi oldalak adatopció nevezetű szolgáltatást hogyan tudom megrendelni? Jelenleg nincs mobilnet adatcsomagom, de amikor igénybe venném a Korlátlan közösségi oldalak adatopciók szolgáltatást, akkor előtte előfizetek majd a DOMINO NET 200 MB nevű mobilnet szolgáltatásra. Valaki le tudná írni a Korlátlan közösségi oldalak adatopciók szolgáltatás megrendelésének a módját? Telekom alkalmazásban sem találtam semmit ezzel kapcsolatban, csak mobilnetet tudok rendelni. Esetleg ha rendelek mobilnetet az alkalmazásból, akkor utána elérhetővé válik majd a Korlátlan közösségi oldalak adatopciók szolgáltatás megrendelésének lehetősége is?