Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kezdő

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Kezdő eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Egyéb guru

Összes kitűző

  1. Szia! Sikeres volt a jelszócsere, nagyon szépen köszönöm a segítséget! Minden eszköz működik, most már csak a repeater-t kell összehangolni vele. Eddig nem sikerült, majd nyugalmasabb időben megpróbálom. Most már bevallom, hogy az avatártól eltérően (nem sikerült lecserélnem) nőből vagyok és 63 éves, ezért is vagyok ilyen béna. Mégegyszer köszönöm!!!
  2. Win8 van, visszaállíttattam 10-ről, mert jó pár dolog nem volt vele kompatibilis. A jelszót megváltoztattam, gondolom újra kell indítani a gépet az aktiváláshoz. Az eredményről beszámolok!
  3. Nem tudok angolul, de úgy gondolom, hogy kiválasztom mihez szeretnék csatlakozni, beírom az új jelszót, és ezt minden eszközön megcsinálom, amiken használni akarom a wifit.
  4. Kliensoldali beállítások.... mit kell igazítani? Hol, hogyan? Nem a fórumozásban vagyok kezdő (itt is), hanem úgy általában. Az agyadra mentem már?
  5. Jé, haladok! Próbáltam fordítani, de nem tudja a google sem, csak sejtem a karakterek számából, hogy a pontok a jelszót takarják. Jól gondolom?
  6. A wifi jelszót szeretném megváltoztatni, de már teljesen össze vagyok zavarodva. Szóval van egy Huawei HG8245H jelű routerem, innen kapom a jeleket. TV, telefon, internet, optikai kábelen. Pár hónapja a laptopom újratelepítésekor megváltoztattuk (nem néztem, hogyan) a wifi jelszót. Túl egyszerűre sikeredett, időnként olyan gyenge, hogy szinte használhatatlan, ezért azt gondolom, talán valaki rácsatlakozik. Ezért szeretném megváltoztatni, ennek a menete kellene. Most itt tartok, de nem írtam be az új jelszót, nem vagyok biztos abban, hogy ez megoldás.
  7. Így, hogy közben mást is csinálok, még nehezebben megy a dolog. Sikerült belépnem, elnéztem az egyik karaktert. Felajánlja a jelszócserét, ha megváltoztatom, a wifi elérési jelszavam is megváltozik? Bocs, hogy ennyire értetlen vagyok, de ez nekem igen "magas".
  8. Nem volt egyszerű, de megleltem a Huawei HG8245H digitális elosztó belépési oldalát, csak az a baj, hogy nem tudom sem a nevet, sem a jelszót. Egyszer már volt jelszóváltás, és nem tudom, a név átíródott-e? A Telekom meg csak pénzért "segít". Ezen kicsit kiakadtam. Mindenesetre köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni!
  9. Huawei. Küldöm a fotót Na ez nem sikerült jól, de talán támpontnak jó lehet. Mint írtam, kezdő vagyok.... nem mindegy, milyen a szerkezet? Nem a laptop menüjében kell változtatni?
  10. A modem hátulján van egy betű-szám kombinációjú jelszó, ez azt hiszem csak a wifi csatlakozáshoz kell. Ezt szeretném megváltoztatni. Odáig eljutottam, hogy bementem a Hálózati és megosztási központba, de itt nem találtam olyan menüpontot, ahol változtatni lehetne.
  11. Sziasztok! Nekem is "jelszóbajom" van. Kérem, aki tud, segítsen! Kellene nekem lépésről-lépésre az, hogyan tudom megváltoztatni a modem jelszavát. Hova lépek be, ott mit jelölök ki stb. Előre is köszönöm!
×
×
  • Új...