Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

D_László

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

D_László eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. D_László

    DOMINO

    Üzenet érkezett 3GB három napig ingyen! Aktiválni kell, vajon működni fog? A mobilLabor-t akarom kipróbálom.
  2. A "Domino Nap" díjcsommagnál mutatja az egyenleget.
  3. Pontosítva, mobilon nem a Chrome vagy más mobil böngészőt használom (bár lehet azt is). A Google-Play áruházban meg kell keresni a „Telekom” alkalmazást és telepíteni kell. Indítva a „Telekom” app-t, a szükséges engedélyek megadása után, kétféleképpen léphetünk be. Telefonszámmal és szerződéses jelszóval (7db szám), ez a legjobb egyenlegre vagy Telekom-Fiókba eMail címmel és jelszóval, ha korábban már készítettünk ilyet PC-n. Telefonszámmal és szerződéses jelszóval való első használat után, zárjuk be az alkalmazást (nem kijelentkezés). Amikor újra elindítjuk automatikusan belép és mutatja az egyenleget és adatmennyiséget, (kuponokat) stb. Ha akarunk innen is átléphetünk a Telekom-fiókba. Amikor kijelentkezéssel lépünk ki, legközelebb újra meg kell adni az azonosítót és jelszót.
  4. D_László

    DKEF 200

    Köszönöm! Egy számlafizető (egyben előfizető), max. 4 előfizetőt vonhat be, de max 1 telekom-ost. A számhordozás folyamata díjmentes, előfizetőként üzletben kell kezdeményezni kérelem beadásával. Ha régi telefont kívánjuk használni, készülékkel kapcsolatban egyeztetni kell a jelenlegi szolgáltatóval, hogy a mobiltelefont hálózati korlátozással ellátták vagy nem , a telekom SIM-kártyával nem fog működni, csak a tiltás feloldása után. A számhordozás után SIM-kártyát csak kártyafüggetlen vagy telekomos kártyát elfogadni képes készülékkel tudjuk használni. Telekomtól kapunk SIM-kártyát. A telekom 1 napon belül benyújtja a jelenlegi szolgáltatóhoz a számhordozási kérelmet,az időpont megválasztható. A jelenlegi szolgáltató válaszáról a munkanapon 16 óráig benyújtott számhordozási igény esetén a benyújtástól számított 2 munkanapon belül, egyéb esetben 3 munkanapon belül SMS-ben értesít. Az igénybejelentéstől számított 2 munkanapon belül, a számátadási időablakban megvalósul a szolgáltató váltás. Ez munkanapokon 20-24 óra között, egy előre egyeztetett napon lehet, ez idő alatt a szolgáltatás szünetelhet. Ekkor a hívószám a mostani szolgáltatónál megszűnik, a telekomnál aktiválódik. Ekkor kell a készülékbe helyezni a telekom SIM-kártyát. Ha a jelenlegi szolgáltató elutasítja a számhordozási igényt, erről telekom SMS-ben értesít az elutasítás két legfőbb oka tartozás vagy adat eltérés. Fel kell keresni régi szolgáltatót, hogy a tartozásról vagy az eltérő adatról egyeztetni kell.
  5. Redmi4X-en (Domino, 3G, Android) Telekom-fiók mobil alkalmazásban helyesen mutatja (Engedélyek beállítva).
  6. Példaként a *****nál kötött hűségidő 4 db (20-as) telefonszámra letelik, így ha a telekomnál DKEF 200 -ra (kedvezményes dolgozói előfizetést) kötünk hűségidővel, akkor a telefonszámok áthozhatóak-e, és hogyan!
×
×
  • Új...