Pepe Posztolva ekkor: 2018. július 11. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. július 11. Üdv ! Domino Fix díjcsomagot használok, kizárólag Internet-elérésre. Tegnap töltöttem rá pénzt ( 1500 Ft ) először, mert az egyenleg felhasználási ideje ma lejárt volna. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a felhasználási idő ugyan meghosszabbodott ( fél évvel ) de az egyenlegem NEM NŐTT, UGYANANNYI MARADT, mint előtte volt !!!!! -Mi ez a *****ság ???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Pepe Posztolva: 2018. július 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 11. Rájöttem valahogy... Nem elég az egyenleget feltölteni, hanem valamilyen opciót is kell még külön rendelni. Rendeltem egy Maraton internet csomagot, és megnőtt az egyenlegem a rendelt adatmennyiséggel. Úgyhogy rendben működik. Annyi haszna lehet ennek a bejegyzésnek, hogy segít valaki más tudatlannak. Ui: az nem értem, hogy a ***** ság szót miért csillagozták ki ? Ha huncutság-ot írtam volna, az megfelelne ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Pepe
Üdv !
Domino Fix díjcsomagot használok, kizárólag Internet-elérésre.
Tegnap töltöttem rá pénzt ( 1500 Ft ) először, mert az egyenleg
felhasználási ideje ma lejárt volna.
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a felhasználási idő ugyan
meghosszabbodott ( fél évvel ) de az egyenlegem NEM NŐTT,
UGYANANNYI MARADT, mint előtte volt !!!!!
-Mi ez a *****ság ????
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.