Varga József Posztolva ekkor: 2018. október 24. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. október 24. Sziasztok van akinél per pill sem net sem tv nincs A reuteren a power es a nincs hozzaférés folyamatosan jelez Miert vajon ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Rolcsi Posztolva: 2018. október 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 24. 51 perce, Varga József írta: Sziasztok van akinél per pill sem net sem tv nincs A reuteren a power es a nincs hozzaférés folyamatosan jelez Miert vajon ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Rolcsi Posztolva: 2018. október 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 24. 52 perce, Varga József írta: Sziasztok van akinél per pill sem net sem tv nincs A reuteren a power es a nincs hozzaférés folyamatosan jelez Miert vajon ? Üdv: Hát velem is ez a probléma:( egy kis vihar vagy szél és gatya semmi offline ***** az egész:/ ha ez így megy tovább fel mondom a netet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Varga József Posztolva: 2018. október 24. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 24. Én is már hivtam a hibavonalat azt mondták 72 órán belol megcsinálják. De jo mondom kur@ra ko vagyok segitve. És most neked sincs se net se tv? Veled foedult már elo? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Rolcsi Posztolva: 2018. október 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. október 24. Nekem is ugyan ezt mondták, magyon sajnálják hogy ez történt, velem mindig elő fordul mikor vihar van vagy ha nagyobb szél fúj.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Varga József
Sziasztok van akinél per pill sem net sem tv nincs
A reuteren a power es a nincs hozzaférés folyamatosan jelez
Miert vajon ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.