Bryan86 Posztolva ekkor: 2019. szeptember 11. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. szeptember 11. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy két darab IPTV beltéri esetén van-e lehetőség a csatorna sorrend exportálásra, majd a másik vevőegységen való importálására. Második beltéri egység lett üzembe helyezve, és szeretném a már megszokott, beállított csatorna sorrendet az új beltéri egységen is. Nem találtam rá megoldást. Tudom az alkalmazással állítható, de időigényes. + a jövőbeni változásokat akkor nem kellene mindkét beltérin megcsinálni. A válaszokat előre is köszi. Üdv: Ati Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bryan86
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy két darab IPTV beltéri esetén van-e lehetőség a csatorna sorrend exportálásra, majd a másik vevőegységen való importálására.
Második beltéri egység lett üzembe helyezve, és szeretném a már megszokott, beállított csatorna sorrendet az új beltéri egységen is.
Nem találtam rá megoldást.
Tudom az alkalmazással állítható, de időigényes. + a jövőbeni változásokat akkor nem kellene mindkét beltérin megcsinálni.
A válaszokat előre is köszi.
Üdv:
Ati
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.