ysenyerkesz Posztolva ekkor: 2023. március 1. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2023. március 1. Az avast vírusírtó hiba üzenete: "Azonosítottunk egy webhelytanúsítvány problémát. A tanúsítvány megbízhatósága visszavonásra került." És a levelező program nem hajlandó letólteni a leveleim. A pc-n Win 10, Emclient klienssel, eddig (3 évig) nem volt vele semmi gond. Mit tegyek ilyenkor? Üdvözlettel Szekrényesy Zsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Sándor. Posztolva: 2023. március 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. március 2. Üdvözlöm Zsolt! Hasonló probléma jelentkezett nálam is a Thunderbird levelezőprogrammal. A tanúsítvány érvényes, nem lett visszavonva. A problémát az Avast okozta (én a Premium Security előfizetéses verzióját használom) ! A Revo Uninstaller programmal teljesen eltávolítottam az Avastot, és a program újratelepítése után megoldódott a probléma. Sok sikert! Sándor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ysenyerkesz Posztolva: 2023. március 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. március 2. Üdvözlöm Sándor! A jelen állás szerint semmit sem csináltam vele tegnap óta, de ma már tökéletesen működik. Lehet hogy köze van az avashoz, de szerintem a webmail szerveren volt valami probléma, az akasztotta meg a rendszert. Ugyanis a koienssel 4 postafiókot is kezelek egyszerre, és a telekomoson kivül mind a 3 postafiók múködött. Üdvözlettel Szekrényesy Zsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ysenyerkesz
Az avast vírusírtó hiba üzenete:
"Azonosítottunk egy webhelytanúsítvány problémát.
A tanúsítvány megbízhatósága visszavonásra került."
És a levelező program nem hajlandó letólteni a leveleim. A pc-n Win 10, Emclient klienssel, eddig (3 évig) nem volt vele semmi gond.
Mit tegyek ilyenkor?
Üdvözlettel Szekrényesy Zsolt
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.