Zsuzsimobil Posztolva ekkor: 2023. június 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. június 18. T-Phone Pro 5 G telefonomról eltűnt alulról a vissza gomb és a két másik. Helyettük középen egy vízszintes vonal lett. Tud valaki segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ilonamobil Posztolva: 2023. június 21. Megosztás Posztolva: 2023. június 21. Kedves Zsuzsimobil! Beállítások - beállítások keresése - elkezdem beírni: navigációs sáv - kiválasztom: három gombos navigáció - visszaáll a vízszintes vonal helyett a három gomb. Én is így jártam a frissítés után. A Samsung felhasználói könyvből tudtam rájönni a megoldásra. A 1414-es számon nem tudtak segíteni. Üdvözlettel: Ilonamobil Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Zsuzsimobil
T-Phone Pro 5 G telefonomról eltűnt alulról a vissza gomb és a két másik. Helyettük középen egy vízszintes vonal lett. Tud valaki segíteni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.