gmartin Posztolva ekkor: május 21. Megosztás Posztolva ekkor: május 21. Sziasztok! Tárgyi F@st 5670 eszközön az Access Control fül alatt nekem nincsen Firewall opció. Több topik is van pár beállításról, külső IP-k tiltásáról amit szeretnék én is megcsinálni, de így elég nehezen. Hogyan lehet előhozni a funkciót? Köszi előre is!:) Nálam: Másoknál: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 RViktor Posztolva: június 14. Megosztás Posztolva: június 14. @gmartin Hát a szolgáltatói eszközöktől kb ennyi beállítást lehet várni Az én eszközömben csak az ICMP csomagokat lehet tiltani vagy engedni. (Technicolor FGA2233) Bejövő IP szűrésre még egy olcsóbb külön router eszköz (pl.: Tp-Link) sem képes. Ha ilyesmire vágysz akkor egy opnsense vagy pfsense router PC-re lesz szükséged és szénné konfigurálhatod a hálózatod. Elég neki egy kisfogyasztású mini PC két hálókártyával. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gmartin
Sziasztok!
Tárgyi F@st 5670 eszközön az Access Control fül alatt nekem nincsen Firewall opció. Több topik is van pár beállításról, külső IP-k tiltásáról amit szeretnék én is megcsinálni, de így elég nehezen.
Hogyan lehet előhozni a funkciót?
Köszi előre is!:)
Nálam:
Másoknál:
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.