Légyszives segítségetek, hogyan tudom használni a szeződésben kapott fix ip címet?
A telekom ügyfélszolgálata egyáltalán nem kompetens.
Nem mondták, hogy a fix ip címet nem a modem kapja:
Mikor utána jártam azt találtam, hogy bridge módba kell rakni, és egy második router fogja megkapni a fix ip-t
Felhívtam őket, hogy tegyék át bridge módba, azt a választ kaptam, hogy üzleti előfizetésnél nem lehet bridge módba rakni.
Nem sokkal később felkerestem őket, hogy segítsenek fix ip beaállításában, mert semmilyen dokumentációt nem található az oldalukon, hogy ezt hogy is kellene csinálni
Ezúttal mondtak hasznosnak tűnő információkat, hogy az "internet belépési azonosító"-t kell megadni a routeren. Meg is csináltam, nagy meglepetésemre nem működött, mikor vissza hívtam őket azt mondták, hogy koax hálózaton nincs pppoe.
Mivel nincs pppoe ezért a másodlagos routeren kell elvégezni a fix ip beállítását és hogy abban nem tudnak segíteni, keressek rá google-ön, hogy "fix ip telekom"... mintha ***** lennék, és nem ez lett volna az első dolog amit csináltam mielőtt felvettem velük a kapcsoaltot
Esetleg tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom használni a fix ip-t, előre is nagyon szépen köszönöm.
Kérdés
kklevente
Légyszives segítségetek, hogyan tudom használni a szeződésben kapott fix ip címet?
A telekom ügyfélszolgálata egyáltalán nem kompetens.
Esetleg tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom használni a fix ip-t, előre is nagyon szépen köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.