Papi

Van olyan készülék, amit még nem találtak ki, de megvenném.

Kérdés

Nem tartom alkalmasnak a kisképernyős okostelefont, mert kicsi a képernyője az internetezéshez, de a nagy képernyős mobiltelefont viszont nem tartom alkalmasnak a telefonáláshoz, az ingzsebben tartáshoz. El is ajándékoztam egyik családtagomnak az Androidos telefonomat, visszatértem a jó kis GT-C3322 Samsung featurephone-omhoz.  Olvasáshoz Kindle-t használok, de amilyen kellemes a szemnek, olyan buta szegénykém. 

Jó lenne venni egy tabletet, amit akár úton is lehetne használni, főleg internetezésre, vagy akár egy kis online dokumentumokon végzett munkára, vagy akár offline/online zenehallgatásra. ( Alapvetően Androidra gondoltam.) A mobilinternet szemponjából is nagyon jó kondíciójú flottás SIM kártyám a fenti okok miatt a buta telefonomban van, de eszem ágában sincs venni egy külön SIM-et a mobil internethez. Így viszont nincsen értelme venni tabletet sem. (Nem akarok a tableten játszani, ami sokaknak az igazi ok a vásárlásra).

Ami nekem kellene, az  egy olyan telefon, ami még nincsen kitalálva: legyen ugyanolyan "1 gombos" könnyűségű a telefonálás, mint a butatelefonomé. Tőlem futhat benne android, nem igazán érdekel, mi van a háttérben, látni sem kívánnám az Androidot a telefonomban. A következő szolgáltatások kellenének: telefonálás, a telefonszámok, kalendárium stb. szinkronizálása, offline/online zenehallgatás (túl a jelenlegi megszokott butatelefon funkciókon). A másik fontos funkciója, hogy ossza meg a tabletemnek wifin, vagy Bluetooth-on, vagy akárhogy a mobilinternetet.

Akár szettben is megvenném, ha volna olyan gyártó, aki a két cuccot jól összereszelné. Addig várok, amíg nem lesz ilyen, vagy persze kijöhet valami új termék, ami megváltoztatja az elképzelésemet.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Miért adnék ki ezért évi 23 ezer Ft-ot? Ha nem lenne kényelmetlen, ma is használhatnák úgy egy táblagépet, hogy megosztom az okostelefon wifi-jét. Sok embert ismerek, aki hasonlóan vélekedik mint én. Kiváncsi vagyok, hogy a híres piaci automatizmus felismeri-e ezt az igényt.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Egy megoldás:

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/telefonalas/autoskartya

Az auto az meg lehet a zsebed.:smileyvery-happy:

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most