Zynd Posztolva ekkor: január 11. Megosztás Posztolva ekkor: január 11. Sziasztok! Olyan problémám akadt hogy 2024 szentestéje óta rettentően lassú az internetkapcsolatom. Gigaerős, korlátlan mobilinternetem van és többnyire gamingre használom PC-n USB kábelen(használnám), tudom néhol, ahogy eddig is problémás volt mert megszakadt olykor, olykor de a napokban rettenetesen lelassult és idegesítő hogy nem tudom használni konkrétan mert egy weboldal betöltése is már 5-6 néhol 10 másodpercet vesz igénybe hogy betöltsön. Kérem aki tud benne segíteni, ne tartsa magában! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
FeciEgyG Posztolva: január 11. Megosztás Posztolva: január 11. 2 órája, Zynd írta: Sziasztok! Olyan problémám akadt hogy 2024 szentestéje óta rettentően lassú az internetkapcsolatom. Gigaerős, korlátlan mobilinternetem van és többnyire gamingre használom PC-n USB kábelen(használnám), tudom néhol, ahogy eddig is problémás volt mert megszakadt olykor, olykor de a napokban rettenetesen lelassult és idegesítő hogy nem tudom használni konkrétan mert egy weboldal betöltése is már 5-6 néhol 10 másodpercet vesz igénybe hogy betöltsön. Kérem aki tud benne segíteni, ne tartsa magában! Szia. Ha 5G-t használsz. Akkor inkább válts át 4G re ugyanis az gyorsabb mint az 5G. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.