Ugrás a tartalomhoz

Lassú mobilinternet, gaming elérhetetlen

Zynd

Ajánlott posztok

Sziasztok!

Olyan problémám akadt hogy 2024 szentestéje óta rettentően lassú az internetkapcsolatom. Gigaerős, korlátlan mobilinternetem van és többnyire gamingre használom PC-n USB kábelen(használnám), tudom néhol, ahogy eddig is problémás volt mert megszakadt olykor, olykor de a napokban rettenetesen lelassult és idegesítő hogy nem tudom használni konkrétan mert egy weboldal betöltése is már 5-6 néhol 10 másodpercet vesz igénybe hogy betöltsön.

Kérem aki tud benne segíteni, ne tartsa magában!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 órája, Zynd írta:

Sziasztok!

Olyan problémám akadt hogy 2024 szentestéje óta rettentően lassú az internetkapcsolatom. Gigaerős, korlátlan mobilinternetem van és többnyire gamingre használom PC-n USB kábelen(használnám), tudom néhol, ahogy eddig is problémás volt mert megszakadt olykor, olykor de a napokban rettenetesen lelassult és idegesítő hogy nem tudom használni konkrétan mert egy weboldal betöltése is már 5-6 néhol 10 másodpercet vesz igénybe hogy betöltsön.

Kérem aki tud benne segíteni, ne tartsa magában!

Szia. Ha 5G-t használsz. Akkor inkább válts át 4G re ugyanis az gyorsabb mint az 5G.

Screenshot_20250109_203331_Speedtest.jpg

Screenshot_20250103_183049_Speedtest.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...