kk Posztolva ekkor: 2015. június 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 7. Sziasztok! Szervízben van a telefonom ezért elővettem a régit. (SAmsunk galaxy S3 mini)Gyakorlatilag használható kivéve, hogy a régi alkalmazásaimat nem tudom letölteni a Play Áruházból.pl.Viber letöltésnél hibaüzenet: (hiba történet a szerverről való lekérése során (RPC:s-7:AEC-7 c5QF-HNYG-66Z5Q)Gmail-emet használom rajta, faceb. szintén megy. google kereső is jó.Már próbáltam frissítést. -Beállítás, Alkalmazások kezelése, összes,galaxí aps,googe kereső,googel play szolgáltatások stb) kényszerleállítás, adatok törlése újraindítás. Van valamilyen ötletetek miként tudnám letölteni a vibert mondjuk? köszi: kk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. június 8. Megosztás Posztolva: 2015. június 8. Kedves kk!Egy megoldás lehet, hogy letöltöd manuálisan az APK fájlt, amit ha felraksz a telefonra és engedélyezed az ismeretlen forrásokból történő telepítést, akkor elvileg ez egy működő megoldás lehet. Kérlek jelezz vissza, hogy ez működött-e.Üdv:Laci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 feketegabi Posztolva: 2015. június 8. Megosztás Posztolva: 2015. június 8. Szia! Ha rég nem is használtad a telefont, merek élni a feltételezéssel, hogy nincs rajta túl sok fontos adat; ha mégis, ezeknek a lemásolására szükség lehet első körben. Ezt követően a gyári adatokat kellene visszaállítanod, amelytől bár minden telefonmemóriában tárolt adat elvész (ezért vetettem fel az adatmentés esetleges szükségességét), de a legtöbb szoftveres problémát megoldja, így gyaníthatóan a tiédet is. A másik, szintén egyszerű opció valóban az apk fájl manuális telepítése. Ha nem találsz valamilyen telepítőfájlt, nyugodtan jelezd, és tudunk küldeni hozzá linket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kk
Sziasztok!
Szervízben van a telefonom ezért elővettem a régit. (SAmsunk galaxy S3 mini)
Gyakorlatilag használható kivéve, hogy a régi alkalmazásaimat nem tudom letölteni a Play Áruházból.
pl.
Viber letöltésnél hibaüzenet: (hiba történet a szerverről való lekérése során (RPC:s-7:AEC-7 c5QF-HNYG-66Z5Q)
Gmail-emet használom rajta, faceb. szintén megy. google kereső is jó.
Már próbáltam frissítést. -Beállítás, Alkalmazások kezelése, összes,galaxí aps,googe kereső,googel play szolgáltatások stb) kényszerleállítás, adatok törlése újraindítás.
Van valamilyen ötletetek miként tudnám letölteni a vibert mondjuk?
köszi: kk
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.