parafatábla Posztolva ekkor: 2015. június 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 22. Sziasztok! Van valakinek Lumia 930-a? Mik a tapasztalatok, milyen telefon? Androidról váltanék, még nem volt windowsos telefonom. KÖszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. június 22. Megosztás Posztolva: 2015. június 22. Szia! Szerintem elég jól sikerült telefon, hardveresen még most is abszolút olyan szintet képvisel, ami több, mint kielégítő (Windows Phone esetében pláne). Ami kiemelhető még, az a kamerája, amellyel simán hozza a konkurensek szintjét, sőt. A Windows Phone eléggé más, mint az Android, így nehéz röviden összefoglalni, mire számíts; ez attól is függ, az androidos telefonod mire használod. Alkalmazások számában és néha minőségében is egyértelmű, hogy egy fiatalabb operációs rendszerről van szó, tehát ha pl. sokat játszol, nehezebb helyzetben leszel Windows Phone-on, mint Androidon. Azonban biztató volt a Windows 10 bejelentése, amellyel szerintem dinamikusabb fejlődésnek indulhat a Microsoft telefonos operációs rendszere is (ez frissítés formájában természetesen a Lumia 930-ra is elérhető lesz).Addig is annyit tudok javasolni, hogy személyesen nézz meg baráti körben lévő vagy kiállított Lumiákat, illetve YouTube-on nézz a 930-ról videókat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 56k Posztolva: 2015. június 23. Megosztás Posztolva: 2015. június 23. Üdv. 5 év Android után váltottam 930 ra. Elsőszámú szempont a kiváló fényképezi képességei voltak, nameg szerintem gyönyörű készülék. Egyedüli hátránya (nem a készüléknek hanem a Windows ökoszisztémának), hogy kicsit szegényesebb az alkalmazáskínálat, viszont szinte mindent megtalálsz amire szükséged lehet. Ha megtudsz barátkozni a Wondows Phone rendszerrel akkor egy kiváló készüléket veszel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 parafatábla Posztolva: 2015. június 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. június 23. Sziasztok! Köszi a segítséget, azt hiszem megveszem:smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
parafatábla
Sziasztok!
Van valakinek Lumia 930-a? Mik a tapasztalatok, milyen telefon? Androidról váltanék, még nem volt windowsos telefonom.
KÖszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.