parafatábla

Lumia 930 vélemény

Kérdés

Sziasztok!

 

Van valakinek Lumia 930-a? Mik a tapasztalatok, milyen telefon? Androidról váltanék, még nem volt windowsos telefonom.

 

KÖszi

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Üdv. 5 év Android után váltottam 930 ra. Elsőszámú szempont a kiváló fényképezi képességei voltak, nameg szerintem gyönyörű készülék. Egyedüli hátránya (nem a készüléknek hanem a Windows ökoszisztémának), hogy kicsit szegényesebb az alkalmazáskínálat, viszont szinte mindent megtalálsz amire szükséged lehet. Ha megtudsz barátkozni a Wondows Phone rendszerrel akkor egy kiváló készüléket veszel.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

 

Szerintem elég jól sikerült telefon, hardveresen még most is abszolút olyan szintet képvisel, ami több, mint kielégítő (Windows Phone esetében pláne). Ami kiemelhető még, az a kamerája, amellyel simán hozza a konkurensek szintjét, sőt.

 

A Windows Phone eléggé más, mint az Android, így nehéz röviden összefoglalni, mire számíts; ez attól is függ, az androidos telefonod mire használod. Alkalmazások számában és néha minőségében is egyértelmű, hogy egy fiatalabb operációs rendszerről van szó, tehát ha pl. sokat játszol, nehezebb helyzetben leszel Windows Phone-on, mint Androidon. Azonban biztató volt a Windows 10 bejelentése, amellyel szerintem dinamikusabb fejlődésnek indulhat a Microsoft telefonos operációs rendszere is (ez frissítés formájában természetesen a Lumia 930-ra is elérhető lesz).

Addig is annyit tudok javasolni, hogy személyesen nézz meg baráti körben lévő vagy kiállított Lumiákat, illetve YouTube-on nézz a 930-ról videókat.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most