Erika84 Posztolva ekkor: 2015. július 26. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 26. Érdeklődni szeretnék, hogy várható-e még Sony Xperia Z1 Compact? Olvastam, hogy kifutó termék, ha elfogy, újabb készlet nem várható. Értesítést kértem, hátha... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. július 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 26. Szia! Már az üzletek kínálatából is eltűnt, ami szintén nem jó jel. Én úgy gondolom, már nem fogja forgalmazni a Telekom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Erika84 Posztolva: 2015. július 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 26. Én is attól tartok... :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 feketegabi Posztolva: 2015. július 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 26. A Z3 Compact nem opció? Vagy milyen szempontok alapján esne a választásod a Z1 Compactra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Erika84 Posztolva: 2015. július 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 26. Nem túl nagy a kijelzője, és az ára is teljesen elfogadható a Z1-nek. De azért majd még böngészek... :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Erika84
Érdeklődni szeretnék, hogy várható-e még Sony Xperia Z1 Compact? Olvastam, hogy kifutó termék, ha elfogy, újabb készlet nem várható. Értesítést kértem, hátha...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.