torpi44 Posztolva ekkor: 2015. július 27. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 27. Xperia M2 készülékemen nem tudom a tv go szolgáltatást öszekapcsolni mt ügyféladat megadásával kérdésem hogyan lehetséges ezt másképp öszhangba hozni a készülékel ugy,hogy ugyanazon csatornákat tudjam használni a mobilomon mint a tvn? Segitségüket előre is köszönöm! Tisztelettel: Lippai Attila Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1702 Posztolva: 2015. július 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 28. Kedves torpi44!A TVGO alkalmazás és maga a rendszer még nem teljesen kiforrott történet, vannak benne hibák, amin az illetékesek folyamatosan dolgoznak. A TV és a TVGO szolgáltatásokat magán a TV készüléken is össze lehet kapcsolni, ha van erre való opció. Ezt a TVGO alkalmazáson belül lehet kezdeményezni, érdemes egy próbát tenni. Másik lehetőség, ha van T-Online-os emailcíme és jelszava, akkor azok beírásával be lehet jelentkezni. A T-Online email címeket alapból beregisztrálják a TVGO rendszerébe, tehát ezzel az emaillel és jelszóval bejelentkezni kell, nem regisztrálni.Remélem tudtam segíteni, kérlek, hogy jelezz vissza, hogy tudjuk továbbítani az esetleges hibákat. Köszi :)Üdv:Laci Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 torpi44 Posztolva: 2015. július 28. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 28. Köszönöm a választ!Segitsége hasznos volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
torpi44
Xperia M2 készülékemen nem tudom a tv go szolgáltatást öszekapcsolni mt ügyféladat megadásával
kérdésem hogyan lehetséges ezt másképp öszhangba hozni a készülékel
ugy,hogy ugyanazon csatornákat tudjam használni a mobilomon mint a tvn?
Segitségüket előre is köszönöm!
Tisztelettel: Lippai Attila
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.