István

Keresés a fórumon

1 bejegyzés ebben a témában

Hogyan kereshetek a fórum keresőmezőjével?

A kereséshez írd be a keresett kifejezéseket a bármely oldal tetején található, magenta keretes keresőmezőbe, majd kattints a Nagyító ikonra. Ekkor megjelenik a keresési eredmények oldala. A keresési eredményekben ugyanúgy böngészhetsz, mint egy hagyományos böngésző találatai között.

Részletesebb kereséshez keresőkifejezés beírása nélkül kattints a Nagyító ikonra, vagy használd az előző módszerrel kapott találatok bal oldalán lévő szűrőket. Ezzel a keresési móddal többféle szempont szerint pontosíthatod, szűkítheted a lekérdezést.

 

Hogyan kereshetek a fórum struktúrájából?

Sokan a főoldalon kezdik a keresést. Ha ezt a módszert választod, keresd meg azt a főkategóriát, majd azon belül azt az alkategóriát, amely a legjobban illik a témához. Ezután klikkelj rá, és fusd át a benne található témák, beszélgetések listáját. Olyat keress, amelynek címe a kérdéseddel kapcsolatos, és ha megvan, kattints a címre.

Ha a téma több oldalas, az Előző/Következő vagy a számgombokra kattintva léphetsz a további oldalakra és üzenetekre.

Amennyiben nem találod, amit keresel, az oldal tetején lévő keresőmező alatti, mindig a Telekom fórummal kezdődő menüsor elemeire kattintva léphetsz egy vagy több szintet vissza a többi beszélgetéshez, al- vagy főkategóriához. Ha végképp nem találod a választ, használd a keresőmezőt.

 

Hogyan szűrhetem a keresési eredményeket?

A keresőmező használatát követően a találati listát tartalmazó lap bal oldalán lévő szűrőkkel finomíthatod a keresési eredményeket többféle feltétel, például a keresőszavak kombinálása, hely, szerző, dátum stb. alapján. Az eredmények szűréséhez egyszerűen kattints a kívánt keresési szűrőkre - egyre, többre, akár mindegyikre - és nyomd meg a Keresés gombot.

Bármelyik szűrő kikapcsolásához távolítsd el a kijelölését, és frissítsd a keresést.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most