• bejegyzés
    21
  • hozzászólás
    4
  • megtekintés
    7418

Válj zenei virtuózzá az OnlinePianist-tal!

Be Smarter!

2154 megtekintés

Az alkalmazás segítségével népszerű dalokat tudunk megtanulni zongorán, kottaolvasás ismerete nélkül.

pianist.png

Innen tölthető le: Android iOS

Hogyan használjuk?

Az alkalmazás ingyenesen elérhető a Play Áruházban, valamint az App Store-ban, OnlinePianist néven.

Az alábbi lépéseket követve könnyedén elsajátíthatjuk az applikáció használatát:

1) Az alkalmazás letöltése után, az első indításkor választhatunk egy véletlenül összerakott listából három zeneszámot. Ezt a három zeneszámot megkapjuk rögtön ingyenesen. (Ha nem tetszettek a számok, lépjünk ki az alkalmazásból, mivel így más számokat fog ajánlani nekünk.)

2) Miután kiválasztottuk a nekünk megfelelő zeneszámokat, megjelenik a könyvtárunk, ahol az általunk megszerzett dalok érhetők el. Itt a számokat kiválasztva megtanulhatjuk őket, valamint keresgélhetünk új számokat a gyűjteményünkbe.

3) Egy szám betöltése után megjelenik egy zongora billentyűzetének a képe. A dal hangjegyei a ritmus játékokhoz hasonlóan közelítenek a zongora felé. Ezen a felületen tudunk előre ugrani a zeneszámban, valamint leállítani vagy lelassítani azt, továbbá különböző, a tanulást segítő beállítást bekapcsolni, illetve kikapcsolni.

4) Új zeneszám megszerzésére három lehetőségünk van: minden harmadik napon kapunk egy általunk választott zeneszámot, megvásárolhatjuk az alkalmazáson belül, vagy vásárolhatunk prémium előfizetést, és így minden dal elérhető lesz számunkra.

5) Ne felejtsünk el regisztrálni az alkalmazásban, mivel, ha az appot letöröljük, vagy elveszik a telefonunk, elveszik minden eddigi dalunk is. A megszerzett dalok a felhasználói fiókunkhoz vannak kötve, így bejelentkezés után bárhol elérhetővé válnak.

Az alkalmazás böngészőben is elérhető.
0 megjegyzés


Nincsenek megjeleníthető kommentek.

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most