Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Közben úgy néz ki, sikerült megoldaniuk.
 3. @sdavid Közben utána kérdeztem a MoCA-nak. A válasz: "Nem támogatunk MoCA-t"
 4. A HBO és Cinemax csatornákon másnál is változott a kép mérete? Nálam minden csatornán kilód a képből a logó. Bejelentettem hibára de lezárták, hogy nincs hiba a rendszerben. (Bármilyen felbontást választok a helyzet ua.)
 5. there are some posts ***** but i don't really understand https://community.ui.com/questions/Bell-PPPoE-and-IPTV-with-FTTH-Guide-configuration-and-tidbits-/a39f1e68-2fc5-4abe-b16c-832a09bc72e8 https://community.ui.com/questions/Edgerouter-Lite-Getting-rid-of-Bell-Canadas-Homehub2000-Internet-AND-IPTV-FTTH/fc3d22ca-af35-4c37-9ee9-4d1ec0be2f11 https://community.ui.com/questions/IGMPv3-Support/747a1b8f-7c79-4ae5-b44c-2beb85e37772
 6. New search engine. - 1000 000$ In the mini account of 1000usd initial deposit, you can trade about 10 lots for 10,000 USD per lot. The Forex market trading just might be the perfect opportunity by means of comes to working in your own. 1000 000 Many investors think when they first begin that they should invest almost all of their price. This isn't only unnecessarily true but could also be very dangerous, if saturate have a trading system or if the disciple adhere to it. An individual could easily wipe from the whole account if you don't have a trading system secured.
 7. @Zolcsák my mention wasn't working in the previous post. Hope this alerts you of the response.
 8. @zolcsi Good timing. Because of Covid I have not been home in a very long time. I'm on my way home now and will be there today. Over the coming weeks I will be troubleshooting the problem. I had someone connect the the cable as BTZ described, however it didn't work. I suspect it's related to DHCP that I disabled on the Sagecom router.
 9. Did you get anything? I have the same problem
 10. Utolsó hét
 11. Szia! Egyedi kérések teljesítésére nincs lehetőség, azt adják ami a lakóhelyedhez legközelebbi raktárban van. 1000/25 és 1000/200-as ( utóbbi csak átépített területek ) csomaghoz mindenféleképpen Sagemcom F@st 3890v3 vagy Kaon CG3000 eszköz közül valamelyiket kötik be, előfordul, hogy kisebb csomaghoz is ezeket adják ha nincs a másik két Sagemcom F@st 3686AC v1 és v2-ből!
 12. Kaon CG3000 a legújabb 2020 Márciusától van az eszközparkban.
 13. Társaságunk csak saját eszközein biztosítja a vezetékes szolgáltatásainak a megfelelő működését, amire hibabejelentést és meghibásodás esetén modem/vevőegység cserét is vállalunk. Azonban, ha a vásárolt modemet a mi eszközünk után kötöd be és nem megfelelően fog működni a szerződésed, sajnos arra garanciát és hibaelhárítást nem tudunk vállalni illetve rögzíteni. Megértésedet köszönjük.
 14. És ha veszek ebay-en egy Kaon CG3000 modemet akkor azt beteszik nekem?
 15. Szia! Köszönjük visszajelzésedet. Nyilvántartásunkban mindkét települést leellenőriztük és egyiken sem volt az elmúlt napokban központi hiba, így egyedi eset állhat fent Nálad. Javasoljuk, hogy kapcsold ki a mobilkészülékedet, majd vedd ki/helyezd vissza a SIM kártyádat. A bekapcsolást követően tekintsd meg a szoftver és alkalmazások frissítések lehetőségeit, és végezd el azok futtatását (ha van), valamint a hálózat választást (automatikus/kézi és melyikre csatlakozik fel az eszközöd). Amennyiben a mobilinternet szolgáltatásunk ingadozása fennáll ezek után is, kérjük, keresd munkatársainkat chaten ide kattintva https://bit.ly/1VfqqM0, akik a beazonosítás után segítségedre lesznek. Köszönjük együttműködésedet.
 16. Sajnos erre nincs lehetőség, mivel modem meghibásodás esetén is tipus azonosra cserélik kollégáink az eszközt.
 17. Igen, de legtöbb esetben a raktáron lévő Sagemcom modemeket viszik ki a beüzemeléshez munkatársaink, és ezek az újabb típusok a szolgáltatásaink eléréséhez.
 18. A Kaon CG3000 modemen van MoCA 2.0 Ki lehet cseréltetni a sagemcom modememet Kaon CG3000 modemre?
 19. Kiegészítelek Noel. Kaon CG3000 eszköz is van kábel technológián a Telekomnál!
 20. Sziasztok! Pár napja azt vettem észre hogy az eddig tökéletesen működő mobilinternetemel már ott tartok hogy nagyon Messenger hívást sem tudok indítani mert nem hallanak az alacsony le- és feltöltési sebesség miatt. Torony itt van 500m-re tőlünk. helyszin Ecsegfalva (Békés) de ugyanez a helyzet Kisújszállás (Jász-Nagykun Szolnok) helyeken is. Gyakorlatilag telefonálni is nehéz mert nem hallanak.
 21. Szia Dávid! Köszönjük megkeresésedet. Ide kattintva https://bit.ly/2hkB9Y8 érheted el az eszközöket, melyeket biztosítunk szolgáltatásainkhoz. A kábel technológián a Sagemcom modem vehető igénybe. Megértésedet köszönjük.
 22. ping

  Szia Balázs! Köszönjük visszajelzésedet. Első körben javasoljuk, hogy kapcsold ki a mobilkészülékedet, majd vedd ki/helyezd vissza a SIM kártyádat. A bekapcsolást követően tekintsd meg a szoftver és alkalmazások frissítések lehetőségeit, és végezd el azok futtatását (ha van), valamint a hálózat választást (automatikus/kézi és melyikre csatlakozik fel az eszközöd). Naprakész telefon biztosít megfelelő működést minden tekintetben. Amennyiben a mobilinternet szolgáltatásunk ingadozása fennáll ezek után is, kérjük, keresd munkatársainkat chaten ide kattintva https://bit.ly/1VfqqM0, akik a beazonosítás után segítségedre lesznek. Köszönjük együttműködésedet.
 23. sagemcom

  Csak nem lett jó, szóval bejelentettem a hibát. Kijött a szerelő, persze akkor működött rendesen. Végig nézte a hálózatomat, mindent rendben talált, szóval azt mondta, hogy csak eszközhibára tud gondolni és kicserélte a modemet. Ahogy szedte szét a csatikat a régi modemnél, a koax csatinál tök forró volt, azt mondta, hogy ez nem üzemszerű és emiatt lehet instabil a cucc. V1 volt, V2-t rakott be és azóta (3napja) hibátlanul működik.
 24. ping

  fogalmam sincs mit alkotnak ennél a cégnél de ,hogy havonta fizetek a retek minőségű mobilinternetért 10000 ft az már tényleg vicc az utóbbi 1 hónapban iszonyatosan magas a pingem 1-2 alkalommal jónak mondható majd újra 200+ és amikor felhívtam az ügyfélszolgálatot lényegében semmi érdemleges információt nem közöltek velem szóval esélyesnek tartom a szolgáltató váltást ha ez továbbra is fenntmarad ( 1 éve használom és az utóbbi 1 hónapban szarkaszik az internet) Ha valaki tud valami megoldást ne tartsa magába ^^
 25. Szia, Koax hálózaton 1000/25 illetve 1000/200-as sebességek vannak, viszont a 200-as feltöltés csak ott elérhető ahol átépítésre került a hálózat. Ha ezeknél is nagyobb sebességre van szükséged akkor csak a bérelt vonali szolgáltatások maradtak. De ez már nem a lakossági ár illetve ügyfél szint. https://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/nagykereskedelem/belfoldi-vezetekes/ip-es-adat/bereltvonali-internet
 26. Sziasztok! Koaxkábelen szeretném az otthoni hálózatot megvalósítani, és hallottam vannak olyan kábelmodemek amikben benne van a MoCA funkció. Nekem sagemcom f@st 3890v3 kábelmodemem van, ezen van MoCA? Ha nincs, akkor lehet kérni a telekomot hogy cserélje ki a modememet olyan kábelmodemre ami tudja a MoCA-t?
 27. Sziasztok! Telekomos internetem van, 1 gigabites csomag, kábelmodem. A legnagyobb csomag ami elérhető az 1 gigabit, de szeretnék 2,5 gigabitet. A bajom inkább a feltöltési sebességgel van mert az csak 25 mbit. Ha a letöltés nem is lehet több 1 gigabitnél, a feltöltést mindenképp szeretném ha lenne legalább 500 mbit. Lehet kérni a telekomtól nagyobb sebességet mint ami elérhető?
 1. További aktivitások betöltése