degec

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

degec a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Köszönöm szépen.. valóban, kintről kaptam egy frissítési csomagot a végponti eszközre, és átíródótt a PPP rész ...@t-online.hu ra.. ÜDV !
 2. Tiszteletem, Lejárt hűség után újra szerződtem Magenta Business csomagra, ahol optikás150/50 es net +mobil+info+stb szolgáltatásaim vannak. Két éve még járt a FIX ip a csomaghoz, most már csak az ezreshez jár, amire nincs szükségem, és a FIX ip-re sem.. Kérdésem: Átáll a végponti eszköz magától, vagy a login részt át kell majd írjam, vagy távolról ezt is átírják, jelenleg a 5655v2-es végpontiba a ""betárcsázós"" login rész így néz ki: felhasznevemakárkivagyok@fixip és ehhez egy jelszó is van. Nem szeretnék net nélkül maradni, van teendőm? vagy pont nincs. Ebben kérnék szépen segítséget, amit előre is nagyon köszönök szépen ! Természetesen kértem telós segítséget, de nem volt valami meggyőző, hiába kértem szuper műszaki kollégát oda nem jutottam el..
 3. Köszönöm szépen a választ, és ha nem Telekom vonalról jövök, akkor is megy a pop3 ?, vagy valamit még állítanom kell ? Egyik telephelyemen nincs csak földkábeles optika Vodától.. És onnan is jó volna pop3..oké 4g modem de azt nem szeretnék..többen használjuk.
 4. Tiszteletem, Ezen szolgáltatással kapcsolatban kitől lehetne kérdezni ? Az érdekelne, hogy Magenta Business-esként, lefuttatom az eljárást, oké elkészül az emailem akármicégnév.hu-val, de ettől még ha esetleg (nem tervezem) szolgáltatót kell váltsak, pont ugyanolyan független maradok, mintha mondjuk a rackhost.hu-val csináltatnám ugyanezen szolgáltatásomat? Kizárólag pop3-al levelezünk, tehát nem marad a webmailen egy darab levél sem, nem ezen szemszögből kérdezem, csupán nem látom át, hol lehet még benne buktató. Nagyon köszönöm a segítséget előre is !
 5. Köszönöm szépen a választ..nem megy..néztem megint telo kikapcs bekapcs, frissítés nincs rá soft-os..mindent átnéztem, LTE 4g3g2g automatára van állítva a hálózat, eredeti 30 as szám mind nem áthozott 20 as 70 es..ha esetleg számítana.. Várunk..ennyike.. ÜDV !
 6. Tisztelet ! Üzleti előfizetésünk van, 2db Samu S8 Telekomos érintetelen nem rootolt telefon, 1 Samu A5..az S8-ak közül csak az egyikre jött sms, hogy Volte van és működik is. A másikra nem jött semmi, harmadik A5 ös teló nem tudja az ok.. szoftveresen a legrfissebbek a telefonok.. másik S8 nem kapja meg az engedélyt Volte-ra vagy folyamatosan állítják át a cuccokat? köszönöm a választ ! Amúgy nagyon szuper ! gyors és tisztán hallani ! köszönet érte !
 7. Nekem is frissült az eszköz, Hardware Version 1.0 Software Version SG3G10000288 GUI Version 1.110.21 1 órába került mire újra felmászott az eszköz, nagy hála a telefonos üzletis szakértő helpdeskeseknek..szegény "srác" mit össze nem kűzdött mire visszahozta az eszközt..egy reset után.. de megcsinálta van netem..de majd jönnek megnézni mert a gpon led továbbra is ordít hogy piros, viszont a sebesség megvan a vonal minősége az én értékeim alapján amit látok a gpon menübe jók, viszont rámérni nem tud kívülről..ami valami nem túl jó dologra utalHAT. amúgy a frissítés után az eszköz MIKROTIK felülettel fogadott ami azért nem gagyi a rúter világban ha jól tudom.. átcsomagolt mikrotik ? Telekom színvilággal felülettel ? ez csak jó lehet.. GUI 1.110.9 volt.. lefotoztam direkt.. csak ez változott semmi más.. Modem mód továbbra sincs.. gateway se...szal modemrúterként üzemel ebbe kötött switch mehet csak meg AP be valami ha jól mondom..
 8. Nekem működik ! Sagecomom van.. TCP+udp-t állítottam a portforwardnál és az Enable UPnP IGD is be van kapcsolva.. !!
 9. Igen tudom.. és elnézést !!! de megoldódni látszik.. az is baj volt hogy nem @fixip-vel "tárcsáztam" be persze hogy kínlódott.
 10. 1435 .jaja.. köszöntem..nemlakosságvagyok de mi a jó jelszint ezt sem lehet megmondani? -22 től +23 ig tartósan vagy valami? ez ilyen misztikum kategória..??
 11. köszönöm nem tudtam ! Eggyel előbbi kérdésemre nem tudsz valamit mondani ..plííz.. Optical Link Status : operational Optical Module Tx Power (dBm): 3.127 Optical Module Rx Power (dBm): -27.447 Optical Module Temperature (C): 30.849 Optical Module Power Feed Volt (mV):3229.2 Optical Module BIAS current (mA):11.05 értékek..
 12. És ez hogy fog hozzánk eljutni? ha szabad kérdezni...letöltöm telekom.hu ról ?
 13. Tisztelet, Ilyen eszközt kaptam 250 re való bővítés után... pirosan világít a gpon "égő" folyamatosan..ami a manual szerint: a vett optikai jel teljesítménye kívül esik a tartományon -t jelent mit kellene tennem ? Köszönöm ha valaki segít...
 14. Nagyon szépen köszönöm az átállítást ! A mérnök Úrnak is, és Neked is root a segítséget !!! ÜDV ! ********.fixip.t-online.hu -lett mindezt 1 óra alatt ! Le a kalappal !
 15. privátba megírom a címemet úgy jó ?