zapco1269

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit zapco1269 posztolt

 1. Kérdésben a válasz, Új HD csatorna.( sport-természet-film) Eddig a kínálatban nem szereplő csatorna.
 2. Szeretnék érdeklődni várhatóak e új HD csatornák a közeljövőben?
 3. Érdeklődnék, várhatóak e további HD adók esetleg 4K adó megjelenése/bevezetése a csatornakinálatban?
 4. Mikor frissül a fent nevezett telefon.
 5. Lehet már tudni a nyáron következő 2 nagy sporteseményt ( Foci EB, Olimpia) esetleg fogják 4K-ban közvetíteni és ha igen akkor ezt a TELEKOM is abban fogja adni?
 6. Megkérdeztem a közmédiát és a válasz. NEM-NEM Nincs a meg hozzá a infrastruktúra nagyon költséges lenne át állni a 4K műsorszórósra mert a közeg még nincs felkészülve. Ez egy 2017 tanulmány alapján született döntés, az ez évi FOCI EB és OLIMPIA tükrébe, pedig a jel 4K HDR-ben fog beérkezni a műsor elosztó központjába. Talán az EUROSPORT foglya adni....
 7. Érdeklődnék az esetleges HD csatornák bővítések lehetőségekről.
 8. Köszönöm! Közbe utána olvastam a neten én is. JANUÁR folyamán kezdik a frissítéseket ki küldeni.
 9. Mikor lesz elérhető az ANDROID 9.0?
 10. Érdeklődnék mi a TELEKOM tervei a HD csatornák bővítésével kapcsolatban?
 11. A Problémám az hogy BLUETOOTH keresztül nem olvassa be a PHONE BOOK-OT az AUDIM MMI 2G HIGH 5.5.7.0 utolsó szoftver verzió fút rajta. A többi funkció tökéletesen működik. SAMSUNG J3 2017 J5 2016 az működik tökéletesen. SAMSUNG szakemberei smart tutor-on keresztül megvizsgálták de nem találtak hibát. Azt javasolták állítsam alaphelyzetbe a telefont hátha úgy működni fog. Dec-24-én indítottam el először a készüléket.
 12. Érdekelne mikor kap Galaxy S7 kártyafüggetlen de Telekomtól vásárolt készülékem szoftver frissítést ? Jelenleg 7.0 fút rajta. 7.1.1 a kővetkező verzió ha jól tudom.