Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Csülök

Tag
  • Tartalmak

    23
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit Csülök posztolt

  1. 17 órája, anonymus írta:

    Akkor tudunk kezdeni vele valamit ha reprodukálható is. Így most ez csak egy anomália, oké leadtam hibára de érdemben sok dolgot így nem tud vele kezdeni senki.

    Köszi! A szerelő mondta, hogy megkérdezte a többieket és már találkoztak a problémával.

    Most úgy lépek be, hogy áramtalanítom a modemet, mert utána rövid ideig beenged. Ritkán szükséges, a WiFi csatorna váltása miatt, mert a környékünkön nagyon sok van és van aki az enyémre állítja be az övét. Meg gondolom nem árt időnként újraindítani a modemet.

  2. 55 perce, Podolski01 írta:

    Igen nekem is ilyen V2 van pont ezzel a 3.87.0 legújabb szoftverrel. Nálam minden teljesen jól működik, pár másodperc alatt bent van a menüben és a navigáció is gyors. Nekem is volt már egy csere, de nekem más miatt (IPTV akadt, a WiFi hatótáv nagyon kicsi, gyenge volt és melegedett is), de a menüvel a réginél se volt semmi baj az is 3686 V2 volt. Szóval nem hinném, hogy firmware gond, mivel akkor sok efinél előjönne, ez inkább valami egyéni hiba lesz. 

    Az egyéni hiba is lehet firmware gond, ami miatt az én konfigomat nem szereti. Másrészt vannak olyan firmware hibák is, ami nem minden esetben jön elő. Több szerelő nézte, mindenre kiterjedő módon és nem talált okot a jelenségre. Azért nem jelentkezhet általánosan, mert nem az a hardver van másnál, mint ami nálam van. Másrészt az előző szerelő mondta, hogy utánaérdeklődött és azt mondták neki, hogy ez egy ismert jelenség.

     

     

  3. Megtörtént a modem (Sagemcom F@ST 3686 V2) csere. Ugyanarra a Modemre cserélte, ugyanazzal a legújabb firmware-el ( MAGYAR_3.87.0).  A biztonság kedvéért a szerelő a PC vezetéket is kicserélte (arról szoktam a beállításokat megnyitni( 192.168.0.1)). Először minden szuper volt, nagyon gyorsan nyitotta meg az eszköz firmware felületét. Azonban egy kis idő után kezdődött elölről. A szerelő sem tudott belépni (192.168.0.1), miközben a pingje (ping 192.168.0.1) tökéletes volt. A szerelő azt mondta, hogy ez firmware hiba és jelezni fogja.

  4. 7 órája, Podolski01 írta:

    Szerintem az a legjobb, amit tehetsz, vagy megvárod az új firmware (szoftver)  frissítést, de az szerintem még odébb van. :D 

    Cseréltetni fogom még ma. Kíváncsi leszek az újra. Neked is ilyen típusú eszközöd van? Ha igen, a tied milyen? Minden rendben van? Bármikor azonnal be tudsz jutni a beállításokba?

  5. 9 órája, Podolski01 írta:

    A beállítások és az értékek jónak tűnnek. Hogy a menü elérése miért lassú, az jó kérdés. Windows alól Chrome böngészövel nem próbáltál belépni? Lehet, hogy a Linux nem tetszik neki, nekem win10 van, azzal tökéletes, de wifiről mobillal (android) se tűnik nálam lassúnak. Mikor kaptad a modemet? 

    De igen, és Internet Explorerrel is. Ugyanaz, nagyon lassú, nehézkes a betöltés és sokszor a menükben való navigálás is. A szerelő később felhívott és azt mondta, hogy ez ismert típushibája a Sagemcom F@ST 3686 V2 -nak. Régebben nekem is tökéletes volt.  Nekem Windows 7 Pro 64bit-em van. 2017 Novemberben kaptam, amikor a nagyobb sebességre váltottam az Internetben (260MB/s).

  6. Snap1.png

    Nagyon sokáig ezt mutatja, aztán a végén időtúllépés miatt megszűnik a próbálkozás. Ugyanígy nehéz menükben is navigálni. Mindig PC-ről próbálok belépni a setupba kábelen keresztül.

    Snap4.pngSnap3.pngSnap2.png

    Újabb resetet csináltam, majd másik aljzatba tettem a számítógép ethernet csatlakozóját a modemnél, most jónak tűnik. Az internet és a WiFi jó és stabil. Kivéve a setup elérést, az változatlanul nehéz.

  7. Sziasztok,

    Tegnap a telekomos szerelő resetálta a modememet (Sagemcom F@ST 3686 V2), mert nagyon nehezen tudtam belépni az eszköz setupjába. Sajnos utána is ugyanolyan nehéz belépni, viszont azóta a táblagépem és a telefonom is nehezen tud a WiFi-hez kapcsolódni, ha többszöri kapcsolgatás után belépek, utána sokszor megszakad a kapcsolat. A reset előtt semmi problémám nem volt a WiFi-vel. A modemhez IP TV és IP telefon is csatlakozik.

×
×
  • Új...