Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

anonymus

SUPERUSER
 • Tartalmak

  5470
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

38208 profilmegtekintés

anonymus eredményei

 1. anonymus

  Elhunyt előfizető

  Szia, Először is részvétem. Ilyen esetben be kell menni egy T-pontba a halotti anyakönyvi kivonatal. Ezzel felmondható a szolgáltatás viszont, ezt csak személyesen lehet intézni.
 2. Attól függ mire kell és mik az igényeid, alapnak nem rossz. Viszont engem zavar benne hogy, csak egy 2.5hdd megy bele és nincs 2.5gbit lan. Hasonló árban én inkább ezt ajánlanám, igaz ehhez kell ramot és ssd-t venni. De újabb proci van benne, ddr4 ramos, 2.5 gbit lan. Illetve 1m2 ssd és egy 2.5 hdd/ssd is belefér.
 3. A takarólemez alatt van a csatlakozó, amit a jobb alsó sarokban lévő pöcökkel tudsz leszedni. Viszont ezt a fedelet gyárilag egy csavarral kellene rögzíteni. Ezek szerint ez a csavar nálad be van csavarva jelenleg. Ez egy pici csavar, ami a takarólemezt fogja amit fényképeztél is. Elvileg a pöcök fölött van a csavar, azt a fekete bumszlit szed le, az alatt kellene találnod. Ha sikerült leszedni akkor egy zöld csatlakozót találsz alatta, amit a négyzetes részénél megfogva ki tudod húzni. Viszont azt javaslom hogy a csati kihúzása előtt tekerd ki a kábelt modemből és utána húzd ki. Mivel nem jó hogy ha a csati végi érintkezik valamivel, mert bepiszkolja.
 4. Koax hálózat esetén mindegyikre igaz, hogy ha van iptv akkor nincs bridge mód, optika esetén van ugyebár a Pppoe passthrough mód. Ez azért van mert a koax hálózat nem használ ppoe-t
 5. anonymus

  Discord belassulás, nagy válaszidő

  https://www.hwsw.hu/hirek/65357/telekom-cloudflare-peering-ping-packet-loss-deutsche-magyar.html
 6. 20 lakásnál van közös képviselő, ha nincs akkor minden tulajdonos egyesével javaslom töltse ki nyilatkozatot ha ez eddig nem történt volna meg.
 7. anonymus

  sebeség mérés

  Így már én is jártám, volt internet meg látszólag minden rendbe volt. Viszont az internet hol volt hol nem volttat játszott, kiderült hogy a switch-ben a kondenzátorok vannak felfújódva, így kuka lett a vége.
 8. Hát a 2Gbit én csak a alkalmazással tudtam kimérni, böngészős 1000 környékén nálam mindig megakad. Leírás szerint ha villog a internet led, akkor ez a baja "Solid green: The RGW received an IP address on its data interface. No blinking/flickering" Így viszont ez már szerintem Telekom oldali gond.
 9. Szia Dániel, F@st 5670 5db lan portal rendelkezik, 1db 2.5gbit és 4db 1gbit-es portal A 850Mbit-es sebesség szerintem arra utal hogy csak 1gbit-es kapcsolat van a hgw és a pc közt.
 10. anonymus

  Iphone szakadozó mobilnet

  Sziasztok, Családban 2 db iphoneon is ugyan ez a probléma tapasztalható. Jellemzően a délutáni órákban csak.
 11. Lényegen nem változtat, hogy egy taj***** állat vagy...
 12. anonymus

  2gbit internet hgw

  Nem kell kérni, ha nem tudja a nálad lévő ONT a 2gbit-et akkor vagy szerelő hoz másikat vagy GLS.
 13. anonymus

  csatorna sorrend

  jelenleg sehol, jelezve lett a fejlesztők fele ez a igény.
 14. anonymus

  Telekom TV

  Szia, Netflix jelenleg nincs, remélhetőleg lesz a későbiekben lesz. Felvételeket a T tárolja, amikor a meghatározott csatornákrol felvehetsz. Ez egy androidos box, ami tud már 4K-t is meg mindenféle app telepíthető. igen
 15. anonymus

  Optikai hálózat információ

  Sagemcom 5670 kellet volna kapnod, azon van 1db 2gbit port.
×
×
 • Új...