dptrsk

SUPERUSER
 • Tartalmak

  257
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

dptrsk a fórumon

 • Rang
  Megatudós

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

 1. telefonos adategyeztetés?
 2. általában a független frissítés után 1-2 hónappal kapják meg a szolgáltatói telefonok a nagyobb volumenű frissítéseket.
 3. Android->iOS irányba a váltás "könnyebb". Nem tudom, hogy csúcs Androidról vagy esetleg valami alsó- középkategóriás készülékről lenne a váltás, legújabb iPhone-ra vagy esetleg régebbi modellre? Az Apple gyártja a hardvert és a szoftvert is, ez hatalmas előny az androidhoz képest, jóval optimalizáltabb az iOS. Azonban az iOS korlátozottabb, pl. NFC fizetés nincs iOS-en. iOS-en kevesebb a reklám az appokban, mint Androidon. Ha prémium kategória, akkor lehetne 2 év garancia az iPhoneokra is, mint a (nem csak csúcs) androidokra. Én azt gondolom akkor érdemes iPhonera váltani, ha be tudod illeszteni az eszköz ökoszisztémába, van iMac-ed vagy MacBookod, ki tudod használni az egységes rendszer előnyeit.
 4. közben is rá lehet tölteni, s akkor kitolódik, illetve, ha 15.000 forintos feltöltés történik, akkor 488 nap.
 5. Ha Budapesten vagy a helyedben bemennék a Huawei szervízbe, hátha tudnak segíteni.(amíg garanciális..) Esetleg e-mail/chat a Huaweinek az eset leírásával.
 6. A Maratonnak pont az a lényege, hogy nem elfogyáskor rendelsz újra, hanem amikor eszedbe jut ránézel, fogytán van és rárendeled az új Maratont, mivel nincs fix lejárata.
 7. Ez esetben nem lehet az a gond, amire elsőnek gondotam. A 70-es barátok próbáták 0630, +3630 és 003630 formátumban is az SMS küldést és hívást?
 8. A párod száma 0670 vagy 0630?
 9. milyen csomagban vagy?
 10. ha rányomsz erre az értesítésre mit hoz be?
 11. próbálj meg böngészőből belépni, ha sikerül utána megint azon az eszközön, amin nem ment. Ha nem oldja meg a problémát, akkor 1414-en kérd az eszközök nullázását.
 12. Erre sajnos nem nagyon van mód, mert nem az Ön telefonszáma volt jogilag, hanem a férjé-é. Amit lenni tehet, hogy telekom.hu oldalon tud írni egy levelet, amiben kéri a hívószámot, mert Ön használta. Esetleg ha a levelet a férje írja, az Ő kérésére talán visszaadják a hívószámot, a férje nevére, utána át lehet iratni saját névre.
 13. a telefonban kapcsold ki a mobiladat korlátozást, ha az be van kapcsolva, akkor a telefon a megadott limit elérésekor lelövi a netet.
 14. Ha a netcsomagod EU roamingban is használható és EU-ban roamingolsz, akkor nincs semmi plusz költség
 15. Ennyire előre nem ajánlanék semmit, szeptemberig még sok változás lehet. Ha most vennél én azt javasolnám, hogy tesztek elolvasása és személyes megtekintés után a Huawei P20 Pro (és esetleg Samsung Galaxy S9(Plus) trióból) a pénztárcádnak és ízlésednek megfelelőt vedd.