dptrsk

SUPERUSER
 • Tartalmak

  361
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

dptrsk a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  27
  27

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  500+
  500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

 1. Internetes tapasztalatok alapján NEM működik együtt ez a páros
 2. Szerintem ez készülékhiba lesz, vidd szervízbe
 3. Egyszeri adat vagy hang szolgáltatásoknál, attól függ melyik csomagot szeretnéd
 4. röviden: sehogy Magyar SIMet még nem tudsz Apple Watchra beállítani.
 5. Szerintem ezt a kérdést inkább a Samsung magyarországi képviseletétől kérdezd. Úgy gondolom, ha a forgalmazó a partnereinek is lehetővé teszi az értékesítést egyből ráugranak, hiszen ebből van profitjuk.
 6. A hívónál kellene megnézni, hogy mi van beállítva alapértelmezetten a készüléken. Alapbeállítás a hálózati alapérték szokott lenni, ha a szolgáltatónál azt kérte, hogy ne legyen elküldve, akkor nem küldi el a készülék, ha ezt átállítja mindig küldje el beállításra, látni fogja Ön, hogy ki keresi. Esetleg megkérni a barátnőt, hogy egy teszt erejéig *31#06301234567 formában hívja fel Önt, hogy kiírja-e ebben az esetben az Ön készüléke hívó nevét.
 7. Az online felület, akkor miért engedte Neki kiválasztani az adott napot, ha tudható volt, hogy nem lehet megvalósítani?
 8. A 06309303030-at hívd fel, kérdezz rá. (Mostanában elég bosszantó, hogy a kiírt napra nem érkezik meg a rendelés..., eddig nem nagyon volt ilyen, hogy tájékoztatás nélkül csúszik.)
 9. Hello, ha ez egy 4G cserekártya, akkor az telefonszámod, egyenleged megmarad. Leegyszerűsítve annyi történik, hogy ha beaktiváltatod, akkor a 001 sorszámú kártya helyett a 002 sorszámú fog tartozini a +3630123467 számodhoz, az egyenleged marad, hisz csak a kártya sorszám cserélődik a rendszerben.
 10. https://www.nemzetiutdij.hu/articles/article/ugyfelszolgalati-szolgaltatasok Rendszám elírás, keresd fel a NÚSZ-t és javíttasd ki(fizetős lesz)
 11. személyesen felkeresni egy T-Pontot
 12. Folyamatosan frissül a kínálat, amikor a gyártókkal megegyezés születik 1-1 új modell értékesítéséről
 13. Feltehetően a régi csomagodra kapsz a hűségért havidíjkedvezményt, ha hamarabb alacsonyabb csomagra váltasz, akkor megszeged a feltételeket. Tarifacsomagtól függ, de üzletben 99%-ban biztos és talán telefonon is tudnak olyat, hogy rögzítik a készülék igényedet az olcsóbb csomagra vállalt hűséggel, s te megkapod a készüléket, majd ha letelik a mostani csomagod hűsége, átváltasz az olcsóbb csomagba. Ha te megrendeled neten olcsóbbb csomagra, a kötbért kiszámlázzák, mindenképpen emberi beavatkozásra van szükség.
 14. HGW vonali adatokról tudsz bemásolni képet?
 15. - szeretnék stabilabb netet (létezik atomstabil kapcsolat nulla veszteséggel?); mit tehetek? Üzleti netcsomagot tudsz venni, ami (drágábban) garantált értékeket biztosít.