dptrsk

SUPERUSER
 • Tartalmak

  151
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

dptrsk a fórumon

 • Rang
  Tudós

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

 1. Szia @Szegedi Attila Hívószám kijelzés beállítása: tárcsázó-beállítások-(hang hívás)-további beállítások-(SIM választás)-hívóazonosító-hívóazonosító elküldése
 2. EU-s országról van szó? Ha nem EU, akkor feltételezem nincs roaming adatcsomagod, így a kinti szolgáltató felenged az adathálózatra, de nem tudsz rajta adatot forgalmazni, azonban lejelenti a roaming partner, hogy 0MB forgalomra felengedett. Automatikus feldolgozás miatt ez is bekerül a számla részletezésbe A wi-fi kapcsolat megszakadhat/megújulhat, így előfordulhatnak pillanatok, amikor nincs wi-fi pár másodpercre, ezért adatkapcsolatot próbál a telefon létrehozni. Javaslom kapcsold ki a telefonban a mobiladatkapcsolatot, ha zavar, illetve a nem várt díjak elkerülése végett.
 3. Mindenképp változtass jelszót.
 4. Esetleg a kapott üzenetet az érzékeny adatok kitakarása után bemásolnád ide?
 5. IPTV STB-onként kell 2 darab EOC. Valahogy így kellene összekötni: jelölés: -- koax, ==UTP SagemcomLANa==EOC1----EOC1==STB1 SagemcomLANb==EOC2----EOC2==STB2 @Anonymous írta, hogy a koax rész közvetlen kapcsolat kell legyen.
 6. @Lajos70 Miért lenne gyorsabb egy üresjáratban olvasott fórum az élő személyzetes 1414-nél?
 7. Reális, hogy a fal levesz a teljesítményből. A wireless bridge mód nem a legoptimálisabb megoldás, inkább powerline adapter kellene.
 8. e-mail

  Ez kamu e-mail, tedd a SPAM mappába.
 9. Teljesen változó milyen időközönként kapsz új IP-t. Keress egy ingyenes dinamikus IP szolgáltatót(noip például), s megoldódik a fix IP cím hiánya.
 10. 99,99% hogy csalás
 11. Le kell mondani, 1414en beazonosítás után lemondhatod.
 12. Én úgy tudom a KNOX 0x1-et nem lehet visszacsinálni. Ha 0x1 az állapot, az azt jelenti, hogy nem hivatalos gyári firmware került a készülékre, ezzel a garancia is semmisé válhatott.
 13. Felhívnám a 1414-et s ott a számlázási problémánál bejelenteném. Elképzelhető, hogy az általad leírt második eszköz a TV előfizetéshez rendelés lesz a gond, szerintem ezt tudják korrigálni. Panaszbejelentésnél ügyelj a minél részletesebb információközlesre.
 14. Ha Sony TV-d van, akkor ezt a folyamatot próbáld meg: http://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/69208/~/an-on-screen-error-4057-message-appears%2C-and-my-tv-freezes Ha nem Sony TV-d van, akkor kellene a TV típusa, hogy segíteni tudjunk.
 15. A gmail akkor küld ilyen levelet, ha valóban bejelentkezési kísérlet történik. Nem feltétlen a munkahelyről próbál valaki belépni, sokkal inkább akkor történik ilyen, ha minden féle netes regisztrációhoz kötött oldalon meg van adva az e-mail cím.