Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

dptrsk

SUPERUSER
 • Tartalmak

  361
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

dptrsk eredményei

 1. dptrsk

  D-LINK DWM 222

  Internetes tapasztalatok alapján NEM működik együtt ez a páros
 2. dptrsk

  Huawei P20 wifi

  Szerintem ez készülékhiba lesz, vidd szervízbe
 3. dptrsk

  Domino Day

  Egyszeri adat vagy hang szolgáltatásoknál, attól függ melyik csomagot szeretnéd
 4. röviden: sehogy Magyar SIMet még nem tudsz Apple Watchra beállítani.
 5. dptrsk

  okosóra vásárlás

  Szerintem ezt a kérdést inkább a Samsung magyarországi képviseletétől kérdezd. Úgy gondolom, ha a forgalmazó a partnereinek is lehetővé teszi az értékesítést egyből ráugranak, hiszen ebből van profitjuk.
 6. dptrsk

  Hivószám kijelzés

  A hívónál kellene megnézni, hogy mi van beállítva alapértelmezetten a készüléken. Alapbeállítás a hálózati alapérték szokott lenni, ha a szolgáltatónál azt kérte, hogy ne legyen elküldve, akkor nem küldi el a készülék, ha ezt átállítja mindig küldje el beállításra, látni fogja Ön, hogy ki keresi. Esetleg megkérni a barátnőt, hogy egy teszt erejéig *31#06301234567 formában hívja fel Önt, hogy kiírja-e ebben az esetben az Ön készüléke hívó nevét.
 7. Az online felület, akkor miért engedte Neki kiválasztani az adott napot, ha tudható volt, hogy nem lehet megvalósítani?
 8. A 06309303030-at hívd fel, kérdezz rá. (Mostanában elég bosszantó, hogy a kiírt napra nem érkezik meg a rendelés..., eddig nem nagyon volt ilyen, hogy tájékoztatás nélkül csúszik.)
 9. dptrsk

  4G Sim akcio

  Hello, ha ez egy 4G cserekártya, akkor az telefonszámod, egyenleged megmarad. Leegyszerűsítve annyi történik, hogy ha beaktiváltatod, akkor a 001 sorszámú kártya helyett a 002 sorszámú fog tartozini a +3630123467 számodhoz, az egyenleged marad, hisz csak a kártya sorszám cserélődik a rendszerben.
 10. https://www.nemzetiutdij.hu/articles/article/ugyfelszolgalati-szolgaltatasok Rendszám elírás, keresd fel a NÚSZ-t és javíttasd ki(fizetős lesz)
 11. Folyamatosan frissül a kínálat, amikor a gyártókkal megegyezés születik 1-1 új modell értékesítéséről
 12. Feltehetően a régi csomagodra kapsz a hűségért havidíjkedvezményt, ha hamarabb alacsonyabb csomagra váltasz, akkor megszeged a feltételeket. Tarifacsomagtól függ, de üzletben 99%-ban biztos és talán telefonon is tudnak olyat, hogy rögzítik a készülék igényedet az olcsóbb csomagra vállalt hűséggel, s te megkapod a készüléket, majd ha letelik a mostani csomagod hűsége, átváltasz az olcsóbb csomagba. Ha te megrendeled neten olcsóbbb csomagra, a kötbért kiszámlázzák, mindenképpen emberi beavatkozásra van szükség.
 13. dptrsk

  Net szakadozik; ping timeout

  HGW vonali adatokról tudsz bemásolni képet?
 14. dptrsk

  Net szakadozik; ping timeout

  - szeretnék stabilabb netet (létezik atomstabil kapcsolat nulla veszteséggel?); mit tehetek? Üzleti netcsomagot tudsz venni, ami (drágábban) garantált értékeket biztosít.
×
×
 • Új...