dptrsk

SUPERUSER
 • Tartalmak

  44
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

dptrsk a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

 1. Törött készülék nem garanciális eset, garanciajegy nélkül is kérhetsz fizetős javítást. A számla jó, ha nálad van azért. Ha volt rá biztosítás, akkor a http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/egyeb-szolgaltatasok/biztositasok/keszulek/karrendezes-menete linken levő folyamatot kell végig járni.
 2. rendben, csak meglepett ez a furcsa cím, illetve tartalom
 3. Ez mi akar lenni?
 4. Annyival egészíteném ki, hogy 50MB EU roamingban is felhasználható
 5. Hello @P.né Gabriella Sajnos nem tudsz mit tenni vele, a 72 óra aktiválástól "ketyeg". Lemondani a napinet szolgáltatást célszerű, ha aktiváltad, mert nem volt másik netcsomag az ajándék 3GB mellett.
 6. A környezetemben csak Samsung TV-n jelentkezik ez a hiba, az LG Smart TV-n nem. KU6000, ha minden igaz
 7. Vagy hívd a 1414-et és érdeklődj a leadott rendelésről, ha nem látják megrendelik újra
 8. @gabori Nem Samsung TV-d van véletlenül?
 9. Melyik hangszóró pontosan, tudnál linket adni?
 10. Ezt a telekom.hu oldalon az írjon nekünk menüpontban is jelentsd be.
 11. Az alábbi linkeken tudsz tájékozódni az internetcsomagokról: Otthoni szolgáltatás esetén: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni Mobilinternet esetén: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet
 12. Hello @D_László A 20as számokat annak a nevére kell iratni, aki a telekomnál jogosult a dolgozói csomagra. Ha lejárt a hűség a 20as számokon számhordozással (új számnak minősül a telekomnál) át tudjátok hozni a Telekomhoz személyes ügyfélazolgálaton a flottába. Azt még érdemes megkérdezni, hogy a Telekom mennyi dolgozói előfizetést enged munkavállalónként.
 13. Szia @KatEdi79 Nem lehet, hogy habár a szám 30-as, de *****fone/***** a szolgáltató? Itt tudod ellenőrizni: http://krapub.nmhh.hu/
 14. Szia @Both Balázs Szerintem nem fogja a Telekom ezt a készüléket forgalmazni, a legbiztonságosabb, ha PayPal-lal fizetsz és a Oneplus.net oldalról rendeled.
 15. airtel, Jio, T-Mobile USA