Márffy Magdolna

Tag
 • Tartalmak

  213
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Márffy Magdolna a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Központi hibát nem mondott a té.Se nem mobilhiba,mert más weboldalak bejöttek,a mobilon is,meg a laptopon is mobilrol megosztott nettel.Még az érdekes,hogy amikor kikapcsoltam a mobilon a hotspotot,még akkor sem jött be az oldal,pedig akkor nem osztódott meg a net más eszközökkel.Kiváncsi vagyok ennek a müködési elvére,ezért kérdezem.Ahogy ujrainditottam rögtön bejött az oldal,megosztottam a netet a laptoppal,ugy is.Van huawei e5577c mobile wifi routerem,mikor azt bekapcsoltam a laptopon bejött az oldal és a mobilokon is.Ezt kikapcsoltam.Ujrainditottam a telot rákapcsolofott a 4g-re,és azonnal bejött az oldal..
 2. T.Fórum!Az előző kérdésemhez nem akartam ezt hozzátenni.A huawei p9 plus mobilomat hotspotként is használom a nyaraloban.Korlátlan netet megosztom a laptoppal.Azonban ma délután a telekom.hu oldal és ez a közösségi forum oldal nem jött be,sem a mobilomon,sem pedig a laptopon.kiirta hogy a weboldal hosszú ideje nem válaszol.minden más oldal bejött.Ujrainditottam a mobilt,és azota bejön ez az oldal is.Mitöl van ez?Megosztott net lassabb,ezért?
 3. Beleszoltam rendesen,de ö nem hallotta.
 4. Megkérdeztem a telekomot.Nekem a hivásfajta nincsen aktiválva.Beszéltem velük.Hibajegyet vettek fel erre.
 5. Köszönöm.Nem találtam ilyen menüt a beállitásokban,de tovább keresem.Huawei p9 plus mobil. Virtuális hd hivást találtam,de az ki van kapcsolva.
 6. Tisztelt Fórum! Huawei p9 plus mobilom van,android 7 rendszerrel.Jol müködik a telefon,de észrevettem,hogy időnként mikor tárcsázok valakit,kicseng,felveszi a hivott fél,de én nem hallok semmit,igy nem szolok bele.Aztán persze megszakad a vonal.Ilyenkor a hivott fél mondja hogy felvette,de nem szolt bele senki.Én csodálkozom,mert én nem hallottam hogy beleszolt volna.Egyébként meg szuper jol tudok telefonálni mindenkinek.Mikrofonnal hangszoroval nincs gond.Bevizsgálta a huawei is,de nem talált gondot.A ténél mondták hogy ilyen a mobiltelefonoknál előfordulhat.Mit lehet még tennem?
 7. Köszönöm a választ.Holnap jön a té
 8. Köszönöm.Még annyi lenne a kérdésem,hogy a gmailben magánszemély is kerülehet a veszélyes email küldők listájára,ha esetleg néha spam mappába érkezik a másnak küldött emailje?
 9. Tisztelt Forum!Kábeles netem van.Gyorsitóopcios modemmel.Ha a Lan1 csatlakozojába dugom a kábelt akkor a laptopon megjelenik a monitor jobb alsó sarkában megjelenik a számitógép ikon és ott a kék kör egyfolytában forog forog..Tehat nem csatlakozik a nethez.Mig ha a lan 2,lan3,lan4-be dugom a kábelt akkor csatlakozik,bar akkor is idönként a sz.gép ikonnál megjelenik egy sárga háromszög benne fekete felkiáltójel,de utana egy-két masodperc és tudok netezni.Az lan1-en miért nem csatlakozik?Illetve van hogy igen,de van hogy többször ujra kell inditani a laptopot és akkor nehezen de csatlakozik.Ha kábeles kis mobile wifi kis sticket csatlakoztatok a kis kábelén keresztül,az teljesen jol csatlakozik.Tehat itt ugy gondolom hogy nem a laptoppal lehet a baj.Most volt ellenőrizve szerviz által.Ujratelepitve stb. Köszönöm a segitségüket!
 10. Igy teljesen tiszta,köszönöm szépen.
 11. all.s5h.net b.barracudacentral.org bl.emailbasura.org bl.spamcannibal.org bl.spamcop.net blacklist.woody.ch bogons.cymru.com cbl.abuseat.org cdl.anti-spam.org.cn combined.abuse.ch db.wpbl.info dnsbl-1.uceprotect.net dnsbl-2.uceprotect.net dnsbl-3.uceprotect.net dnsbl.anticaptcha.net dnsbl.dronebl.org dnsbl.inps.de dnsbl.sorbs.net dnsbl.spfbl.net drone.abuse.ch duinv.aupads.org dul.dnsbl.sorbs.net dyna.spamrats.com dynip.rothen.com http.dnsbl.sorbs.net ips.backscatterer.org ix.dnsbl.manitu.net korea.services.net misc.dnsbl.sorbs.net noptr.spamrats.com orvedb.aupads.org pbl.spamhaus.org proxy.bl.gweep.ca psbl.surriel.com relays.bl.gweep.ca relays.nether.net sbl.spamhaus.org short.rbl.jp singular.ttk.pte.hu smtp.dnsbl.sorbs.net socks.dnsbl.sorbs.net spam.abuse.ch spam.dnsbl.anonmails.de spam.dnsbl.sorbs.net spam.spamrats.com spambot.bls.digibase.ca spamrbl.imp.ch spamsources.fabel.dk ubl.lashback.com ubl.unsubscore.com virus.rbl.jp web.dnsbl.sorbs.net wormrbl.imp.ch xbl.spamhaus.org z.mailspike.net Most ezt adja ki Ip cimnek: 37.76.47.10 De itt is felsorolja azt a három pirosat. zen.spamhaus.org zombie.dnsbl.sorbs.net
 12. De arrol amit küldtem.Az van fekete listán.Akkor hogy hogy nem arrol az Ip ről küldöm a leveleket?Hiszen az az én ip cimem.Ezt adta meg az ip cim kereső.Ezt ellenőrziztettem.Nem értem akkor.
 13. De arrol amit küldtem a képernyöképen.
 14. Köszönöm,de mi ez egyébként?
 15. Tisztelt Telekom Fórum! Csak kiváncsiságbol kérdezni szeretném azt hogy egy ismerösöm mutatott egy oldalt,ahol,ha jol értettem,meg lehet nézni,hogy IP cimem fekete listán van e valahol.Az oldal ez: https://www.dnsbl.info/dnsbl-database-check.php Kiadta,hogy bizonyos oldalakhoz nem férhetek hozzá ha jol értem,de nem tudom pontosan.Ebben kérnék segitséget Feltöltöm a hibaüzenet képeit! A nyaraloban a korlátlan mobilnetemet osztom meg a laptopommal.Előre is köszönöm a segitséget!Egyáltalán értsem ezeket a kiirásokat.