Márffy Magdolna

Tag
 • Tartalmak

  250
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Márffy Magdolna a fórumon

 • Rang
  Tudományos tanácsadó
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  100+
  100+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 1. Tisztelt Telekom! Nem tudom,hogy mi lehet a gond,de az egész család indamail.hu végű email fiokja nem műdködik.Több más email cimről probáltam a saját és az ő indamail.hu végű email cimükre küldeni.Az elküldöttek mappába beteszi az üzenetet,de egyik indamail.hu végű fiokba sem érkezik meg.Az indamailről ha küldünk valamit,akkor kimegy,megérkezik a gmailre.Más nem email cimről megérkezik a gmailre,gmailről is más email cimekre,de az indamail.hu végűekre nem,a családban.Lehet e tudni valamit hogy az indamail.hu elromlott,vagy karban tartanak?Tegnap minden jó volt még.T-onlineos email cimemről is küldem a saját indamailes,és édesapám indamailes email cimére,férjemére is,de egyik sem kapta meg.gmailről t-onlinera megy,forditva is.Tehát a t-online és gmail jo,oda-vissza. Köszönöm a segitséget!
 2. Tisztelt Fórum! Huawei Mate 20 pro mobilom van.Android 9 rendszerrel.Időnként,ha telefonálás közben beérkezik egy email vagy messenger üzenet,akkor néha megszakad a hivás.gyári visszaállitás volt.Szervizben is bevizsgálták.Nem találtak semmit.Sim csere is történt.Mi lehet a baj?
 3. Akkor ezért tiltja le az oldalt. Csak itt úgy látom hogy 2020 ig jó. Tehát működnie kellene.
 4. Tisztelt Fórum! A szaftex.aeek.hu oldal nem tölt be android mobilok néhányán. Nálam PC-n sem win 7 rendszeren. Mi lehet a gond? Képen küldöm a hiba üzenetet.
 5. Már az is volt december végén. Huawei él mondták hogy most nem kell már ezt tenni.
 6. Most csináltak a Huawenél a Hicare alkalmazásban távvezérléssel még egy diagnosztikát.Küldtek egykódot és azt kellett beütni az app-ba és közben vonalban voltam és leellenőrizte magát a készülék.A technikus meg látta a kommunikácio vizsgálatakor,hogy nem hibás a készülék.Ez ma volt.
 7. 4 g van. Budapesten használom. Full térerö volt.
 8. Na de ilyen nem lehetne ilyen jelenség. Huawei közölte hogy a készülék jó. Egy frissítés is megoldja ezt?
 9. Tisztelt Fórum! Dec közepn vettem egy huawei Mate 20 pro mobilt.Néhányszor megszakadt beszélgetés közben vagy kicsengéskor a hivás.jelentettem a Ténél a hibát,és közben elvittem a huawei hivatalos szervizébe is a készüléket,amit le is teszteltek.A huawei jónak mondta a telefont.igaza is lehet mert 10 hivásból mondjuk kettő szakadt meg.A té is kivizsgálta.Ők kihozták hogy a 2g és 3 g közti váltáskor bontotta a készülék a hivást.ugyhogy náluk nincsen hiba.Simkártyacsere is volt már.Én sem mobilhibára gondolok,de a Tétől ezt kijelentést nem tudom értelmezni.Kérdésem,hogy ez mit jelent pontosan,s én mit tudok tenni ezellen?
 10. Oké. Türelem lesz.
 11. Édesapám sem kapja meg az e-maileket csak 24 órás késéssel. Az indamail és cimére. Tehát valami gond lehet. Írtam a supportnak de nem válaszolnak.
 12. Akkor ez indamail hiba ugye?Mert indárol ha irok mindent megkapok a gmailre.
 13. mmagdo.freestart@indamail.hu sikerült küldeni?
 14. Meg küldtem
 15. Most a barátnőm írt az onbox.hu rol. Azt várom.