Márffy Magdolna

Tag
 • Tartalmak

  246
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Márffy Magdolna a fórumon

 • Rang
  Tudományos tanácsadó
 1. Már az is volt december végén. Huawei él mondták hogy most nem kell már ezt tenni.
 2. Most csináltak a Huawenél a Hicare alkalmazásban távvezérléssel még egy diagnosztikát.Küldtek egykódot és azt kellett beütni az app-ba és közben vonalban voltam és leellenőrizte magát a készülék.A technikus meg látta a kommunikácio vizsgálatakor,hogy nem hibás a készülék.Ez ma volt.
 3. 4 g van. Budapesten használom. Full térerö volt.
 4. Na de ilyen nem lehetne ilyen jelenség. Huawei közölte hogy a készülék jó. Egy frissítés is megoldja ezt?
 5. Tisztelt Fórum! Dec közepn vettem egy huawei Mate 20 pro mobilt.Néhányszor megszakadt beszélgetés közben vagy kicsengéskor a hivás.jelentettem a Ténél a hibát,és közben elvittem a huawei hivatalos szervizébe is a készüléket,amit le is teszteltek.A huawei jónak mondta a telefont.igaza is lehet mert 10 hivásból mondjuk kettő szakadt meg.A té is kivizsgálta.Ők kihozták hogy a 2g és 3 g közti váltáskor bontotta a készülék a hivást.ugyhogy náluk nincsen hiba.Simkártyacsere is volt már.Én sem mobilhibára gondolok,de a Tétől ezt kijelentést nem tudom értelmezni.Kérdésem,hogy ez mit jelent pontosan,s én mit tudok tenni ezellen?
 6. Oké. Türelem lesz.
 7. Édesapám sem kapja meg az e-maileket csak 24 órás késéssel. Az indamail és cimére. Tehát valami gond lehet. Írtam a supportnak de nem válaszolnak.
 8. Akkor ez indamail hiba ugye?Mert indárol ha irok mindent megkapok a gmailre.
 9. mmagdo.freestart@indamail.hu sikerült küldeni?
 10. Meg küldtem
 11. Most a barátnőm írt az onbox.hu rol. Azt várom.
 12. Most írt apukám a t-onlineos fiokjabol és megérkezett. Most nem írta ki ezt. Saját t onlineos címemről is most befutott. Ugyanerre a címre.
 13. Ilyet ir ki édesapámank mikor nekem akart küldeni.Pedig jo az email cim.Most pl megjött amit ő küldött nekem erre a cimre a téről.
 14. Ma voltak ezek a gondok másnál?
 15. Tisztelt Fórum! Tudom, hogy ennek nem itt van a helye, de mivel múltkor is okos válaszokat kaptam, így itt is megkérdem. Most az lett a gondom, hogy az indamail és email címemre tízből kB hat email érkezik meg. Tegnap még jó volt. Édesapám is ezt tapasztalja. Van valami központi hiba az indamail.hu val?