Márffy Magdolna

Tag
 • Tartalmak

  169
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Márffy Magdolna a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. ŰEz nem sikerült.Mert alvó állapot után a számitógép ikonnál egy kis sárga háromszög jelent meg,benne fekete felkiáltójel.Azt pont nem sikerült ábárzolni a képernyőképen.Egyszer nem csatlakozott.utána megint alvóra tettem.Visszakapcsoltam,aztán csatlakozott.
 2. Alvó állapot után megnéztem.Akkor nem csatlakozott a hálózathoz.Küldömk a képernyőképet.
 3. Ezt még nem néztem.Amikor hosszú ideig nem csatlakozott,akkor 5perc után kihuztam a modemet.Egyébként 20 sec után csatlakozik.
 4. Igen.Telekomosok állitották be.Ellenörizték is.
 5. Asus I3.Win 7 van rajta.SSD van benne.Kétéves.
 6. ZTE CE 0197 tipusú modemem van.Asztali PC-m.Állandó kapcsolatra van beállitva.
 7. Tisztelt Fórum! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz,hogy amikor bekapcsolom a gépet,akkor a monitor jobb alsó sarkában a számitógép ikonon kékkel sokáig tekeri tekeri tekeri,keresi a hálózatot a berendezés.A telekomnál azt tanácsolták hogy próbáljam ki ugy,hogy amikor ilyen van,akkor a csak a modemet húzzam ki,a gépet ne kapcsoljam ki,majd kapcsoljam vissza a modemet.Meg tettem.Igy amikor kigyulladt az összes LED lámpa a modemen,akkor a számitógép ikonnál is egy-két tekerés után rákapcsolódott a netre a gép.Majd azután kikapcsoltam a gépet,elmentem több órára,és mikor hazaértem ujból bekapcsoltam,akkor is tekerte tekerte egy darabig,de rövidebben sokkal,mint előzőleg,és főképpen tekerés után kapcsolódott a hálózathoz.Az informatikus azt mondta hogy ez a té hibája,nem háűlózati kártya hiba.A telekomos ishebegett habogott.Mi lehet ez? ZTE CE 0197 tipusú modemem van.Emiatt már többször cseréltek modemet,akkor megszünt,aztán pár hónap múlva ujból előjöttt ez a dolog.Egyébként nem szakad meg a net.Tehát ha csatlakozni tud,akkor van,nem szakad meg.Még az is szokott ilyenkor lenni,hogy a böngésző google kezdőoldala sen jön be,aztán eghyszer csak betölt az is.Aztán hetekig zavartalanul működik tovább.Köszönöm előre is a segitséget!
 8. Át fogom állitani ha nem csinálják meg.Az outlook.com rol is letölti a gmail a windowslive.com os emailjeimet.pop3on keresztül.Semmi gond vele.
 9. A családban három embernek nem müködik ez.Ök is gmailre kérik az indás leveleiket.Nekik is kiirja ezt.Pop3-on keresztül.Ha nem javitják,akkor átállitom.
 10. Van az okostelomon indamail applikácio,jobb hiján az is jó.
 11. Igen ugy láttam beállitható.Még várok,hátha megjavitják,mert megigérték hogy megnézik.
 12. Gondolom világcég,több a pénzük.
 13. gmaillel nincs egyenlöre gondom.Az is ingyenes.
 14. Köszönöm.Nem levelező programmal használom.A gmail webes felületén van beállitva a lekérés.Ott irja ki a hibaüzit.Ott nem lehet idő intervallumot beállitani.Irtam a supportnak,és fel is hivtam az index.hu telefonszámán öket.Tudnak a bejelentésemröl,megnézik,dolgoznak rajta.Gondolom pár nap.Addig webes felületen külön kell megnézni az indás leveleket.Ugy látni hogy ez a szolgáltato elég rossz,hogy finom maradjak.
 15. Tudom,hogy nem azonos a pop3 jelszó,az email belépési jelszóval.A pop3 jelszó lett beállitva,nem az email jelszó.Évekig ment rendesen.Febr 19 ota nem megy.Nem lett elállitva semmi sem.