Márffy Magdolna

Tag
 • Tartalmak

  194
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Márffy Magdolna a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Már irtam de közölték hogy náluk minden működik.Nem tudom hogy irjam meg értehtően hogy náűluk van a gond.
 2. Igen.Azóta elvittem egy jo szerveizbe a laptopot és a sticket,de azt mondták hogy emailben kapott linkkel lehet valami.Nem én készülékeim a rosszak.
 3. Tisztelt Fórum!Segitséget szeretnék kérni abban,hogy kaptam egy emailt a decathlontol,hogy frissitsem az adataimat.Rákmentem a profil frissitése linkre,de aztán kiirta,hogy a decathlon.co.hu nem elérhető.Kábeles internettel bejött az oldal,viszont 4g-s mobilnettel egyáltalán nem.Kiirta ezt,amit fent leirtam.Okostelefonon is megnéztem.Ott sem jön be telekomos mobilnettel,viszont ha az otthoni kábeles modem wifijére csatlakozik,akkor igen.Csináltam képernyöképeket a jelenségröl.Ám az érdekes,hogy amikor a huawei p9 mobilom saját mobilnetjét osztom meg adatkábelen keresztül vagy wifin,akkor van hogy bejön,de ritkán laptopon.Ha a 5577Mobile Wifi Huawei routerrel csatlakozom a netre,akkor sem asztali gépen,sem okostelefonon nem jön be.Kiirja a fent leirt hibaüzit.Több telefonon,több gépen is probáltam,mindegyikkel ez a helyzet.Mit állitsak át?Köszönöm előre is a szakszerű segitséget.Márffy Magdolna
 4. Köszönöm a segitséget.Az applikácioval van baj,kisegitettek.
 5. Nincs seattlecloud.com regisztráciom.
 6. Nem tudok regisztrálni sem,mert fel se kinálja.Semmi regisztráciom itt nem volt.
 7. Tisztelt Fórum!Az android 7 huawei p9plus mobilomra letöltöttem a google playböl,egy applikáciot,aminek a neve karc fm.Ahogy elinditottam kiirt egy hibaüzenetet,hogy letiltották a fiokomat???Nem értem mit tiltottak le mikor a play-t tudom használni gmailt is.Kérném a segitséget!
 8. Megtettem,söt ujra is teleputettem ma már.Igy sem tudok.Kisérletképpen egy régebbi viber verziot tettem a mobilomra.Azzal ment az ismerösök meghivása.A legujabb frissitéssel nem.Tehát a viberrel van valami.Huaweinél is bent voltam,ott is ezt mondták.Lehet,hogy egy köv.frissités megoldja.Várom..
 9. Tisztelt Fórum!Android 7rendszerű mobilom van.A viber alkalmazàst hasznàlom.Eddig tudtam az ismerősök meghivasa"menüpontból meghivni ismerősöket.Ma azonban észrevettem,hogy hiába kattintok rá,nem csinál semmit.Viber verzio:8.7.0.Letöröltem majd ujratelepitettem,de az sem használt.Mit kellene még beallitanom? Köszönöm szépen a segitséget!
 10. Levelezörendszeren sikerült beállitani.Androidos telefonon csak félig Mert lekéri a leveleket,de válaszolni nem tudok rá:Email küldés sikertelen.Csatlakozási probléma 454.4.7.1Gondolom a kimenő levelek beállitása a rossz.Smtp.Telekom mobilnetnél mit kell beirni?
 11. Az indamailt megprobáltam beállitani a megadott beállitások szerint.De nem találja a thundenbird a postafiokot,pedig létezö.Kiirja hogy szerverrel nem lehet kapcsolatot létesiteni.freestartos vagyok.
 12. Már javitották az indamail appot.Mitől lehet kizáródni a gmail levelezőből?A webes felületen nem tudtak belépni?jujj rámijesztett most.
 13. Tisztelt Fórum! tudom hogy nem a telekom kategóriájába tartozik a dolog,de mégis segitséget szeretnék kérni,hátha tud valaki segiteni benne.Mobilomra le van töltve az indamail mobil applikácioja.Az indamail/freestartos email cimemre csak néhány hirlevél jön,de kipróbáltam hogy átküldök magamnak az indamail mobil appja segitségével a gmail fiokomba egy linket.Azt vettem észre,hogy mind az android gmail app-ban,mind pc-n a gmail webes felületén a feladó,az-az én nevem egy betüje helyett kérdőjel jelent meg.Kipróbáltam hogy Pc webes felületéről indamail.hu oldalról is átküldöm a gmailre,akkor nem jelent meg a nevem egyik betüje helyett kérdőjel.Egy másik ismerősömnek is le van töltve az indamail app,ha ő küld nekem a gmailre levelet,az ő neve rendesen jelenik meg,kérdőjelek nélkül.Érdekes hogy az androidos mobilom gyári email appjában is a gmailen egy betű helyett kérdőjel van,és a letöltött hivatalos gmail appban is.Ha pc ről küldök át magamnak valamit az indamailről a gmailre,ott teljesen jol jelenik meg a nevem.ugyanigy ha mobilról,de az indamail weboldalárol küldök át magamnak az android gmail appra,akkor is jol jelenik meg,Mit kell átállitanom esetleg az inamail appban?Irtam most egy tesztet,hogy le tudjam menteni képernyőképnek.Előre is köszönöm a segitséget!
 14. Köszönöm.Megtettem ezeket.Megnéztem chromeban Firefoxban IE explorerben és Edge-ben.ugyanez van.Van amikor pikk pakk bejön,van amikor kiirja.Rámegyek az f5-el a frissitésre,utána rendszerint gyorsan bejön.Kitöröltem az előzményeket sütiket.ujratelepitettem a böngészőket is.Virusirtást is csináltam.Kábeles nettel is megnéztem,mobilnettel is ami sokkal gyorsabb.a gyors 4 g mobilnettel is ezt csinálja PC-n.Mobiltelefonon rendszerint nem csinálja,de volt már,hogy ott is kiirta. Mindegy.Megnézi egy számitógépes először táv vezérléssel,és ha szükséges ki is jön.Bár azt mondta hogy valoszinű nem nálam lesz a hiba.
 15. Bocsánat.Gateway time out 504-et ir ki.Nem 500-at.