Márffy Magdolna

Tag
 • Tartalmak

  261
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Márffy Magdolna a fórumon

 • Rang
  Tudományos tanácsadó
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  100+
  100+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 1. Hivásátirányitás nincsen bekapcsolva.Hivtam a Tét,ott sem.Azt mondták a Ténél hogy lehet hogy feketelistára lett téve a szám,lehet véletlenül is.Mert adtak eg kódot kettőskereszt 31 kettőskereszt,ezt üssem be a hivott szám elé.Mert ez a kód egyszeri alkalommal elrejti hivószámomat.Meg is tettem,akkor kicsengett többször kb fél percig,és utána kapcsolt át hangpostára.
 2. Nincsenek letiltva a számok. Hívást irányítás sincsen beállitva
 3. Egy érdekesség. Ha hozzáirom a hívott számhoz a #31#számot, ebben a formában, akkor 2-3 szőr kicseng, utána írja ki:1 sim továbbítva.
 4. Meg tettem ezeket a lépéseket. Más mobilban is próbáltam. A hívás rögtön foglalat jelez. S kiirja:1 sim továbbítva. Áttettem a kártyát másikba, ott is ezt csinálja, de csak ezzel a számmal. Az eredeti Huawei Mate 20 pro mobilomnál is csak ezzel a számmal csinálja ezt. Érdekes SMS-t küldtem az kézbesítve lett. Ténél mondták, hogy nem telefon és nem kártyahiba. Mert akkor máshová sem tudnék telefonálni. Hálózati visszaállitást is csináltam.
 5. Tisztelt Fórum! Kérdezni szeretnék valamit.Van egy mobilszám,amit ha a saját mobilomról hivok,akkor mindig foglaltat jelez,vagy rögtön egy pittyegés után szétkapcsol. Ha ugyanezt a számot mondjuk a munkahelyi vezetékes telefonról hivom,akkor párat kicseng és utána mondja be,hogy hangposta jelentkezik. Ha a saját mobilomról hivom,akkor rögtön foglalt,vagy a fent irtak szerint viselkedik.Gondolom nem mobilhiba nálam,mert több irányban beszéltem ma,hivtam is embereket vezetékes számokat és mobuilszámokat,és semmi gond nem volt.van olyan beállitási lehetőség,hogy foglaltat jelezzen,ha egy adott számrol keresik azt a számot?Mi lehet itt a gond? Köszönöm előre is segitő válaszukat!
 6. Igen az rendeződött. Egy ideig nem volt gond. Most is csak időnként.
 7. Egyiken sem.
 8. Más mobil an is tapasztaltam ezt. Sim csere is történt.
 9. Nincsen bekapcsolva az a funkció.
 10. Tisztelt Fórum!Érdeklődnék,hogy mitől lehet az,ha időnként a mobilhivás megszakad,nem 4G volte hivás,hanem a rendes? A készülékemet bevizsgálta a Huawei,simkártya csere történt.Tehát nem készülékhiba.Különböző helyekről telefonálva tapasztalom ezt.Utána fél perc múlva zavartalanul lehet az illetővel beszélni.a készülék bevizsgáláskor teljesen jónak minősitették a készüléket.Én sem készülékhibára gondolok,mert Huawei Mate 20 pro nem rossz darab azért.Köszönöm a segitséget! Huawei Mate20 pro,Android 9 rendszerű mobilról van szó.
 11. Kedves Abit! Hol találom az app váltót a Huawei Máté 20 pro mobilon? Beállításokban nem találtam.
 12. Tisztelt Telekom! Nem tudom,hogy mi lehet a gond,de az egész család indamail.hu végű email fiokja nem műdködik.Több más email cimről probáltam a saját és az ő indamail.hu végű email cimükre küldeni.Az elküldöttek mappába beteszi az üzenetet,de egyik indamail.hu végű fiokba sem érkezik meg.Az indamailről ha küldünk valamit,akkor kimegy,megérkezik a gmailre.Más nem email cimről megérkezik a gmailre,gmailről is más email cimekre,de az indamail.hu végűekre nem,a családban.Lehet e tudni valamit hogy az indamail.hu elromlott,vagy karban tartanak?Tegnap minden jó volt még.T-onlineos email cimemről is küldem a saját indamailes,és édesapám indamailes email cimére,férjemére is,de egyik sem kapta meg.gmailről t-onlinera megy,forditva is.Tehát a t-online és gmail jo,oda-vissza. Köszönöm a segitséget!
 13. Tisztelt Fórum! Huawei Mate 20 pro mobilom van.Android 9 rendszerrel.Időnként,ha telefonálás közben beérkezik egy email vagy messenger üzenet,akkor néha megszakad a hivás.gyári visszaállitás volt.Szervizben is bevizsgálták.Nem találtak semmit.Sim csere is történt.Mi lehet a baj?
 14. Akkor ezért tiltja le az oldalt. Csak itt úgy látom hogy 2020 ig jó. Tehát működnie kellene.
 15. Tisztelt Fórum! A szaftex.aeek.hu oldal nem tölt be android mobilok néhányán. Nálam PC-n sem win 7 rendszeren. Mi lehet a gond? Képen küldöm a hiba üzenetet.