Márffy Magdolna

Tag
 • Tartalmak

  143
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Márffy Magdolna a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Köszönöm szépen!
 2. Még egy buta kérdés.Melyik oldal moderátorát kérjem?Telekom Fórum...vagy?Többet nem kérdek.
 3. Gondolom egy idő után törli a google? Nem kérem én az eltávolitását,mert hosszadalmas.Igy marad.
 4. Köszönöm szépen.Csak annyi volt a baj,hogy egyx ismerős arcképe is fentmaradt a skype hibával kapcsolatos képernyőképen.Igy tudtam csak itt érzékeltetni a skype hiba jellegét.Remélem ebből nem lesz baj.
 5. Köszönöm.Igazábol az merült fel bennem,hogy a skype hibárol csináltam egy képernyőképet,és az ismerősöm képe is felkerült véletlenül.Remélem ez nem lesz gond.
 6. Google keresőben megtalálhatoak azok a képeim amiket ide feltöltöttem.Miért?
 7. tisztelt Fórum! Döbbenten láttam,hogy amilyen képeket ide feltöltöttem,szemléltetés miatt,azokat látom a google-ban a képek keresőben.Hogy lehet ezeket törölni?
 8. Tisztelt Fórum! Döbbenten láttam,hogy amilyen képernyőképeket feltöltöttem itt szemléletés miatt,azokat a google képek között,nyilvánosan megtaláltam.Hogy lehet azokat törölni? Üdvözlettel:Márffy Magdolna
 9. Más böngészöben más tartalom jön be.Erre is küldök screenshotot.
 10. Köszönöm szépen.Bár www elötag nélkül sem (gorogkatolikus.hu),mindig jön be nekem az oldal.Hol igen,hol nem.Ha igen,akkor is átugrik www.gorogkatolikus.hu ra.A hd.gorogkatolikus.hu mindig bejön,csak ott az a fura,hogy nem egyformán.Az egyik böngészöben bizonyos képek nem azok,mint másban,az oldalon.Az egyikröl tudok képernyöképet küldeni.Számitógépen megjelenitett oldalon,mindig ugyanazokkal a képekkel jelenik meg.Mobilböngészökben nem.Mindenestre jo hogy nem telefonhiba,hanem az oldalnál van probléma.
 11. Tisztelt Fórum! 4Gmobilnetem van,korlátlan adatot használhatok.A gondom az,hogy a www.gorogkatolikus.hu oldal a huawei p9plus mobilomon nem jön be.Pontosabban hol bejön,hol nem.Ha wifit kapcsoltam be,akkor többször jött be,de volt hogy nem.Ha be is jött mobilnettel,akkor is volt hogy a honlap régebbi verzioja jött be,volt hogy a legfrissebb mai hirekkel ellátott.Böngészési elözményeket töröltem,gyorsitótárat is.Nem hozta rendbe a dolgot.Más oldalakat betölt.Az a fura hogy az ismeröseimnek betölti a mobiljuk ezt az oldalt. Régebbi okostelefonjaimon sim nélkül wifivel kiprobáltam,volt hogy nem töltötte be,volt hogy igen.Söt olyan is volt,hogy egymásra vetültek a honlap képei.Átállitottam 4G,röl 3ill2G-re a mobilhálozatot,akkor is volt hogy bejött,volt hogy nem.chrome,opera firefox böngészök vannak a mobilomon.Android7rendszerü Huawei p9plus mobilom van.Szoval kusza a helyzet.Tudnának segiteni?
 12. Tisztelt Fórum!a napokban én is kaptam,egy 1315 forintról szoló számlát, a Telekom nevében,ami gyanúsnak tünt,igy töröltem.Az ügyfélazonositó sem az enyém volt.Hamis számla.Már a másodikat kapom.Tudnak erről a dologról?
 13. Ok
 14. A modem ujrainditása után rögtön csatlakozott a gép.Valoszinü a netkapcsolat,illetve a modem,de figyelem. Igy tudom csak leirni a dolgot.
 15. Tisztelt Fórum! Van egy ZTE tipusú modemem.Ezen keresztül tudok internetezni.Észrevettem,hogy tegnap is és ma is mikor reggel bekapcsoltam a gépemet,egy hosszabb ideig,kiirta a gép hogy nincs azonositott internetkapcsolat.tehát a monitor jobb alsó sarkában,megjelenik a számitógép ikon és ott kéken tekerte sokáig..Majd rácsatlakozott egy idő múlva,de volt olyan hogy nem.Ujra kellett inditani a modemet.a gépet nem kapcsoltam ki.Modem ujrainditás után rögtön csatlakozott a gép a nethez.Gép vagy modemhiba vagy internetkapcsolat hiba lehet ez?Netezés közben nem szakad meg a kapcsolat.A modemet kb. három hónapja cserélték.Volt már többször baj nálunk valamelyik Telekomos érkábellel is.Köszönöm a segitségüket!