dptrsk

SUPERUSER
 • Tartalmak

  361
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit dptrsk posztolt

 1. Egy ideje nem jönnek meg az oldaltól az e-mail értesítések.
 2. Nagyon zavaró, hogy 5-10 perc tétlenség után kidob. Nem lehetne megoldani úgy, mint más oldalakon, hogy bepipálok egy négyzetet és bejelentkezve tart akár hónapokig? Ha a fenti dolog fejlesztési időt igényel, akkor addig nem lehetne valami ésszerű több órás limit kijelentkeztetés előtt?
 3. Internetes tapasztalatok alapján NEM működik együtt ez a páros
 4. Szerintem ez készülékhiba lesz, vidd szervízbe
 5. Egyszeri adat vagy hang szolgáltatásoknál, attól függ melyik csomagot szeretnéd
 6. röviden: sehogy Magyar SIMet még nem tudsz Apple Watchra beállítani.
 7. Szerintem ezt a kérdést inkább a Samsung magyarországi képviseletétől kérdezd. Úgy gondolom, ha a forgalmazó a partnereinek is lehetővé teszi az értékesítést egyből ráugranak, hiszen ebből van profitjuk.
 8. A hívónál kellene megnézni, hogy mi van beállítva alapértelmezetten a készüléken. Alapbeállítás a hálózati alapérték szokott lenni, ha a szolgáltatónál azt kérte, hogy ne legyen elküldve, akkor nem küldi el a készülék, ha ezt átállítja mindig küldje el beállításra, látni fogja Ön, hogy ki keresi. Esetleg megkérni a barátnőt, hogy egy teszt erejéig *31#06301234567 formában hívja fel Önt, hogy kiírja-e ebben az esetben az Ön készüléke hívó nevét.
 9. Az online felület, akkor miért engedte Neki kiválasztani az adott napot, ha tudható volt, hogy nem lehet megvalósítani?
 10. A 06309303030-at hívd fel, kérdezz rá. (Mostanában elég bosszantó, hogy a kiírt napra nem érkezik meg a rendelés..., eddig nem nagyon volt ilyen, hogy tájékoztatás nélkül csúszik.)
 11. Hello, ha ez egy 4G cserekártya, akkor az telefonszámod, egyenleged megmarad. Leegyszerűsítve annyi történik, hogy ha beaktiváltatod, akkor a 001 sorszámú kártya helyett a 002 sorszámú fog tartozini a +3630123467 számodhoz, az egyenleged marad, hisz csak a kártya sorszám cserélődik a rendszerben.
 12. https://www.nemzetiutdij.hu/articles/article/ugyfelszolgalati-szolgaltatasok Rendszám elírás, keresd fel a NÚSZ-t és javíttasd ki(fizetős lesz)
 13. személyesen felkeresni egy T-Pontot
 14. Folyamatosan frissül a kínálat, amikor a gyártókkal megegyezés születik 1-1 új modell értékesítéséről
 15. Feltehetően a régi csomagodra kapsz a hűségért havidíjkedvezményt, ha hamarabb alacsonyabb csomagra váltasz, akkor megszeged a feltételeket. Tarifacsomagtól függ, de üzletben 99%-ban biztos és talán telefonon is tudnak olyat, hogy rögzítik a készülék igényedet az olcsóbb csomagra vállalt hűséggel, s te megkapod a készüléket, majd ha letelik a mostani csomagod hűsége, átváltasz az olcsóbb csomagba. Ha te megrendeled neten olcsóbbb csomagra, a kötbért kiszámlázzák, mindenképpen emberi beavatkozásra van szükség.
 16. HGW vonali adatokról tudsz bemásolni képet?
 17. - szeretnék stabilabb netet (létezik atomstabil kapcsolat nulla veszteséggel?); mit tehetek? Üzleti netcsomagot tudsz venni, ami (drágábban) garantált értékeket biztosít.
 18. Szia! A telefonod menüjéből esetleg ki tudsz szedni összesített hívásidőt, ha fontos. Más esetben marad a híváslista és az összeadogatás. Megfelelő PDF olvasóval esetleg ki lehet szedni excelbe, ami összeadja neked.
 19. Steamnek is jelezd a problémát!
 20. steam

  Steamnek is jelezd a problémát!
 21. Android/iOS? Rendszerverzió? Eszköz típusa?
 22. bütykő

  szerintem válts Domino FIXre.
 23. Nem támogatott a nyomtatód. Lehet orvosolni: Vagy veszel egy támogatott nyomtatót Vagy veszel egy nyomtatószervert. Elég régi nyomtatószerver van a 3686on is, gondolom ezen is...
 24. Amíg a havi számla ki van fizetve nem lesz kötbér szerintem. Nem hallottam ilyenről.
 25. 1414-en jelentsd be, kicserélik.