Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Dezsike

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Dezsike eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Sziasztok! Előfizetéses vagyok, de korábban készüléket nem vásároltam, csak az előfizetésre van hűségem amiből 41 nap van hátra. A készülékem megadta magát, ezért szeretnék venni egy újat. Ki is néztem egyet a Telekom webshopban, ami felajánlott a meglévő előfizetésem megújítása esetén egy igen kedvező konstrukciót. Viszont a megújított hűségidő vállalt költési szintje kb 4000 Ft-al alacsonyabb, mint a még jelenleg futó hűségidőé. Szimpla díjcsomagváltáskor ilyen beállítások esetén elő is ugrik, hogy 53000 Ft kötbér fizetendő, ha meglépem a váltást. A webshop viszont nem jelenített meg ilyen figyelmeztetést. Megléphető ez a rendelés kötbérfizetés nélkül, vagy ebben az esetben is számítani lehet kötbér terhelésére?
  2. Élesben is kipróbáltam meccs alatt, nem megy sajnos Még úgy sem, hogy WiFiről elindítottam és menet közben átváltottam mobil kapcsolatra, egyből megszakadt az adás. Ráadásul a beígért 72 órás visszanézést sem találom a tv goban (a meccs végét emiatt nem láttam és érdekelne). Sajnálom...
  3. Sajnos igazad lett, elfogyott mobilnetről bár maga a tv go felülete bejött, semmilyen tartalom nem nyílik meg, [ContentList Oerr_ott_1] hibakóddal leáll. Bár néztem, hogy tematikus opcióként megrendelhető a korlátlan tv go, de ennyiért?! Ennyit már nem ér a dolog.
  4. Sziasztok! 2 éve a foci eb alatt korlátlan tv go használatot kaptam, tavaly pedig abszolút korlátlan adatforgalmat a nyárra. Holnap kezdődik a foci vb, de nem találtam információt arról, hogy idén is lenne hasonló akció (nem vagyok magentás, különálló mobil előfizetésem van, tv gohoz van hozzáférésem). Szeretném út közben követni az eseményeket, de nem éri meg emiatt felváltanom a korlátlan adat opcióra majd vissza, mert megszűnne a havidíj kedvezményem. Ezért érdeklődnék, hogy idén lesz-e hasonló akció? Mert ha nem, még ma elmennék egy másik szolgáltatóhoz korlátlan adatot tartalmazó hűség nélküli csomagot venni.
  5. Dezsike

    HD Hang

    Sziasztok! A HD hanggal lenne problémám. Amikor felhívok valakit akinek HD hang képes telefonja van működik egy darabig, de 3-6 perc beszélgetés után átvált gsm minőségbe és onnantól kezdve úgy is marad, csak akkor vált vissza ha bontom a vonalat és újrahívom, akkor ismét működik 3-6 percig. Mindenkinél ez van, nem csak egy konkrét számnál, így úgy gondolom, hogy a hiba az én készülékemben van, de egyelőre még nem jöttem rá, hogy mitől lehet. A készülékek 3G-re vannak kényszerítve, így biztos nem az a gond, hogy hívás közben visszavált 2G-re - de ha ez meg is történne egy rövid időre, akkor is gsm minőségben marad ha újra 3G-re vált, már kipróbáltam. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Ha már itt tartunk, arról nem tudtok valamit, hogy mikor lesz elérhető hálózaton kívüli hívásokhoz is a HD hang? Már mindhárom szolgáltatónál működik hálózaton belül, így el lehetne kezdeni megoldani az összekötést.
  6. Dezsike

    Analóg Kábel TV

    Azt lehet tudni, hogy a beigért 1db ingyenes set-top-boxot mikor küldik? Vagy igényelni kell? Egy régi CRT tévén nézem az analóg adást, a csatornák fele már eltűnt, de a box sehol, így ezeket a csatornákat csak a tévére kötött PC-n keresztül tudom nézni a TV GO-val, ami kicsit kényelmetlen.
×
×
  • Új...