Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

martonkocse

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

martonkocse eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Így akkor ott is lesz internetem?:)
  2. Lényeg, hogy egyedül a vezetékes telefonunk telekomos, ehhez egy sagemcom f@st 5655v2 modem-router van. Mivel ez egy router is, elég sok mindenre lehet használni. Ahol helyileg van, ott már wifi alig van, de jó lenne, ha nagyobb lenne a jel, lehetséges valahogy wifi repeater-ként beállítani? Sok tp-link router valahogy tudja. Persze mindenféle mókolás nélkül, a telefonvonal fontos.
  3. Múlt kedden bent voltam az üzletben és rendeltem magamnak egy új készüléket, és előfizetést, részletre. Ezek előtt a domino telefonszámlám át lett írva édesapám nevéről az enyémre. Két telefonálás után (fizetőképesség vizsgálat) a "jóváhagyás alatt" rendelési státuszom jóváhagyvára, majd "szállításra várva"-ra változott, de már pár napja ezt írja. Ma kaptam egy emailt, egy korábbi kérdésemre válaszként, és a rendelésem technikai problémák miatt elakadt, illetve hogy továbbították a kollégákhoz, és dolgoznak a javításon. Nagyjából még mennyi idő mire megérkezik rendelésem a telekom üzletbe? Oda rendeltem. Illetve egy online számlán az előleg fizetés (55 ezer Ft) határideje július 6. Akkor addig meg kell érkeznie?
  4. Olyan kérdésem lenne, hogy rendeltem egy készüléket + mellé előfizetést, ami édesapám nevéről át lett írva az enyémre, és dominos volt. Ez eddig rendben van, azt írták, hogy júni. 27-én 9:00-17:00 közt érkezik a készülék az üzletbe, de mint kiderült még "feldolgozás alatt" van, és ezért nem is érkezett meg...körülbelül mennyi idő lehet még, illetve pontos árat lehet ismerni az előlegről, hogy mennyi lesz? Mondtak 27, 47, illetve már 55 ezer forintot. Köszönöm a választ!
×
×
  • Új...