btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3.801
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

7 Követő

btz a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  73
  73

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  150+
  150+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  150+
  150+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

8.674 profilmegtekintés
 1. sagemcom

  Sajnis így távolról a beállításaid és a vezetékeid megfelelő csatlakozásainak ellenőrzése nélkül csak találgatni lehetne, hogy mitől lehet a pillanatnyi megszakadásaid hátterében.
 2. Jobban jársz, ha egy néven van a TV (Pl SAT TV) NET esetén, viszont nem biztos, hogy be tudnak húzni még egy vezetéket.
 3. @lgal Megoldják.
 4. sagemcom

  @skaramuca Talán nem a 5Ghz-s AC wifi móddal próbálkoztál(?) Hogy a WAN-ba vagy LAN-ba kötöd, az attól függ, hogy milyen módon szeretnéd használni. (Duplanat, Modemmód akkor a WAN-ba, ha AP/Swich mód akkor a LAN-ba) DHCP kikapcsolása, bekapcsolása, attól függ, milyen módon használod. (Ha LAN-LAN van összekötve, akkor kikapcs, ha WAN-LAN, akkor bekapcs)
 5. @gresident Ha nem a Telekom építi a hálózatot, akkor nem a Telekom optikai csomagjait tudod igénybe venni, mivel az adott szolgáltatónak vannak lakossági csomagjai. Az elérhető sebességekről és díjszabásról érdeklődj annak a szolgáltatónak a weboldalán.
 6. Üdv! Itt olvashatsz bővebben a PIN és a PUK kiderítésének lehetséges módjairól.
 7. Soha nem hallottam még ilyen adat megosztóról. Nem digitális elosztó akar lenni?
 8. Factory reset talán?
 9. @Tango69 Az NMHH oldalán sem látok építési engedélyt vagy bármit a településhez kapcsolódóan.
 10. @Tango69 Miért? Sajókeresztúr önerősen lett fejlesztve? Mint írtam, oda Szupergyors Internet Program keretében történő hálózatépítések nem szoktak felkerülni, legutolsó tudomásom szerint. Ha lenne is itt Telekom hálózati mérnök, itt a fórumon ugyanolyan magánszemélyként lenne itt mint a nem Telekomos. Annyit tudok mondani, hogy megpróbálok keríteni valakit, akinek van erről a településről publikus információja, de nem igérhetem hogy találok vagy én magam kapok róla információt.
 11. Tegyél fel ide a hálózati beállításaidról képernyőképet. (legfőképp a portforward beállításairól) Rajzold le, pontosan hogy is áll össze a hálózatod.
 12. A Moziklubb fix havidíjas konstrukció, amiben igénybeveheted a vidrotékát IPTV - n, TVGO-n, de ha nincs ilyen szolgáltatásod, akkor 599-ért kölcsönözhetsz, különállóan is, tehát ha nincs Moziklubb előfizetésed
 13. Azt hiszem, hogy a Gateway címet.
 14. A SZIP igényhely felmérésnél nem azt vették. figyelembe, hogy XY szolgáltató elméletben tud e 30mbps maximum sebességű díjcsomagot adni, hanem magát a hálózatot vették figyelembe. Azaz egy Telekom DSL-es hálózat esetén a DSL központól számított távolság alapján elméletben elérhető hálózati viszonyok szerint. Tehát ha ez nálad 2,5 km, akkor a te igényhelyedet semmiféleképpen nem jelölhették 30mbps igényhelynek. Wifis hálózatokkal volt egy két helyen trükközés, de nem az a jellemző, hogy az egész igényhelytérkép nettó kamu lenne.
 15. @Tango69 A SZIP-es fejlesztések befejezési határidejét kitolták 2020. végére, azaz még egy év és tíz hónap. Sokminden lehetséges addig.