btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  4.586
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

6 Követő

btz a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  127
  127

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  150+
  150+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  150+
  150+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

14.410 profilmegtekintés
 1. Szerintem csak azért írta, hogy össze tudd hasonlítani a megtérülési értékkel, amúgy nem nagyon számít egy egyéni előfizetés esetén. Az már többet nyomna a latba, ha mondjuk lenne ott még vagy 10-20 előfizető. Az már úgy hozzávetőlegesen nagyon hosszútávon akár meg is térülhet.
 2. Sajnos nem.
 3. Üdv! Itt nem tudunk ilyesmivel szolgálni.
 4. A 1414-en kérheted az IPSec passtrough bekapcsolását, de nem biztos, hogy ez a baj. Ha a probláma a passtrough kérése után is fennáll, érdeklődj a szerver üzemeltetőjénél.
 5. Kedves @Vörös Árpádné Ugyan ezt tudom elmondani.
 6. Üdv kedves @Vivike A Telekom nem rendelkezik ilyen kóddal jelenleg.
 7. Üdv! A fórum szabályai szerint más szolgáltatókról történő diskurzus nem engedélyezett az oldalon, ezért itt nem adhatom meg a nevét annak a szolgáltatónak amelyik az adott járást megnyerte. Az interneten keresve a keresett szolgáltató neve megtalálható. Írtam privát üzenetet
 8. Hello @FixMyNet Unfortunately, Telekom can not undertake a guarantee maximum speed on Wifi network. (Telekom can undertake 0 mbps on wireles networks) There are many distractions that can negatively affect the speed of your wifi, so first you need chek your internetplan speed on wired network connection. You can inquire about your own device problems from manufacturer of your own device.
 9. Üdv tisztelt @justzoli Heves megye / Gyöngyösi járásban található Gyöngyösoroszi település esetén a Szupergyors internet fejlesztésére NEM a Telekom kapta a támogatást, így ebben az eseteben a Telekom részéről gyorsabb internet kiépítésére nincs határidő megszabva. A Szupergyors Internet fejlesztésével kapcsolatos információkért keresd fel a területileg illetékes szolgáltatót. A Telekom is tervezi rézhálózatának kiváltását, ami a hosszútávú terveiben szerepel. (1-6év)
 10. Üdv! Hibanaplóból az ilyesmi könnyen kiderül. Keress az eszköz adminisztrátori felületén hibanaplót. Esetleg saját routerrel üzemeltethetnéd a belsőhálózatod.
 11. Ha jól emlékszem, te vagy az aki a térképen is rossz helyen van feltüntetve. Szerintem azt kéne rendezni először, ha még nem oldódott meg.
 12. Üdv! Szerintem hagyd el a wifit és vezetékesen kapcsolódjon minden eszközöd. Ez valószínűleg egy belső hálózati korlát, az internet csomagnak ehhez semmi köze.
 13. Ez esetben sajnos jobbat nem tudok, mint a konnektorba dugható időzített kapcsoló.
 14. A számláról könnyen kiderítheted, hogy melyik tárgyidőszakra szól, mivel rajta van. Amennyiben nem szeretnél élni az online lehetőségekkel a 1414-es telefonszámon is el tudják mondani, hogy melyik számlád kiegyenlített, melyik nem, illetve postai csekket is újra igényelheted a tárgyidőszakra.
 15. Mivel te alhálózatos módon használod, ezért szükséges, hogy mindkét alhálózatban legyen egy DHCP szerver. Ha nem alhálózatos módon használnád, akkor kéne kikapcsolni az alrouteren, mivel ekkor egy homogén helyi hálóztat lenne és egy homogén helyi hálózaton egy DHCP szerver bőven elég. Ebben az esetben szükséges az is, hogy ne legyen IP ütközés a helyi hálózatban épp ezért jó ha módosítjuk valamelyik eszközünk IP címét, például az IP tartomány másik végére, ami 254, de nem fontos arra, és akkor is inkább az alrouter címét módosítsuk inkább. A Telekom eszköz PPPoE módban működik, kivéve koax hálózat, ott DHCP.