btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  4.329
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

btz a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  101
  101

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  150+
  150+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  150+
  150+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

12.969 profilmegtekintés
 1. Igen. Ide kell beírni.
 2. Szia! A 956-os prorgamhelyen kell lennie SAT esetén
 3. Üdv. A Pppoe adatokat magába a ZTE admindelületén lévő formba kell beírni.
 4. Üdv! Szupergyors Internet Program keretében egy másik szolgáltatónak kellett volna lefedni a KIFÜ adatai szerint 6263 lakossági igényhelyet. Hogy a Telekom mikor fog azt sajnos előre nem lehet tudni. Most nekik is a SZIP a prioritás, utána a SZIP2.0. 2025 körül pedig semmiképp nem esélytelen a Telekomtól sem.
 5. Nem mindegy hogy mit és hol pingelsz, lehet hogy a szomszéd szerver válaszol 8ms alatt, de a másik, mondjuk Kínából már nem ilyen gyorsan
 6. 2015-ös bejegyzés volt Amúgy sima lakóházak a lakhelyemen, ahol VDSL volt, most már optika minden. Csak nem értettem, a logikát hogyan lehetséges, hogy ugyan az a VDSL hálózat hogy képes szolgáltatni 30mbpst két szomszédos házra, köztük egy olyan házzal, ahol nem. És a törzskábel ugyan az volt. Nekem bármit elmondhatsz, legalábbis privátban, érvényes még a titoktartásim T-vel, vagy ez valamilyen másik rendszer hétpecsétese?
 7. Minden évben ilyenkor vannak különböző csatorna módosítások.
 8. Úgy látom, hogy Cegléden a Telekomnak megvalósított VDSL és GPON fejlesztése is van, gondolom arra a külterületre ez már nem megy ki. A Szupergyors Internetet egy másik cég nyerte el a ceglédi járásban, így az fog fejleszteni az igényhelyeken, ami magán Cegléden úgy látom tényleg nincs. Privátban megadhatod a pontos címet is.
 9. Próbáld még meg azt is, ha több HDMI bemenet van a TV-n, akkor kipróbálsz egy másikat. Ha ez sem hoz eredményt, akkor ki kell cseréltetned a boxot és jobb ha a HDMI kábelt is kicserélik. Ha ez sem oldja meg a gondot, akkor a szuperszervíz keretében megoldják, ha kéred. Ez persze ahogy jelezték, plusz költséges.
 10. Ha van internet előfizetésed, az csatlakozik egy routerbe, ezt a routert LAN-LAN összekötöd a Sagemcommal, akkor lesz. Rá tudsz kapcsolódni a wifiére és használhatod a 3 szabadon maradt LAN portot is vezetékes eszközök csatlakoztatásához.
 11. Kikapcsolod a DHCP szerverét a Sagemcomnak majd a net előfizetéses routeredet rádugod a Sagemcom egy LAN portjára, így ha rákapcsolódsz a wifijére, tudod használni accespointként, ha erre gondolsz.
 12. Amennyiben ez most is így van, akkor ugyanúgy díjmentesen megcsinálják most is. Az hogy figyelmeztettek arra, hogy saját hiba esetén egyéb költségek merülhetnek fel, azt csak egy plusz pontnak venném inkább, mintsem fenyegetésnek.
 13. Bocs de nekem úgy tűnt az írásból, hogy hivatalos panaszbejelentésnek vetted az itt feltett kommentet, ezért láttam fontosnak megjegyezni, hogy a fórum nem hivatalos hibabejelentő. Mivel ezt a fórumot mások is olvassák, akik szintén juthatnak olyan következtetésre, hogy itt hibabejelentést lehet tenni, ezért írtam amit írtam úgy, hogy azt nagy valószínűséggel mindenszintű értelmiképességekkel rendelkező megértse. Eszembe nem jutott a te személyes értelmi képességeidet firtatni, nem is tartozik a személyeskedés a témához. Nem tudom konkrétan milyen típusú a beltéri egységed, de a menügombot lenyomva végigfutva a menüsort előbb utóbb kell lennie olyan tételnek, hogy a gyári állapot visszállítása vagy valami hasonló szövegnek.