btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3.292
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

7 Követő

btz a fórumon

 • Rang
  PROFESSZOR
  60
  60

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  150+
  150+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  150+
  150+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

6.748 profilmegtekintés
 1. @zoli62 Aha, a szent TV2 csoportal semmi baj nincs csak a rakat szolgáltatóval mindel. Értem. Érdekes meglátás. Gondolom te ha felmész az autópájra és elindulsz a szembejövő irányba, akkor szidod az autósokat, hogy miért dudálnak rád és mért jön mindenki szemben. Biztos mind sz.rágó.
 2. Az előfizetett csomagban található csatornákat kapod a pénzedért, kivéve ha az piaci változások miatt ez módosul (pl megszűnés). Másról nem szól a szerődésed, amit alá is írtál, így nonszensz olyat követelni ami nincs benne. Ez egy ilyen kávéház. Aki szerződést köt, az annak tudatában tegye, hogy az nem garancia arra, hogy XY műsort biztosan látni fog. Természetesen kiléphetsz, hűségidő esetén kötbér megfizetése mellett vagy hűségidő nélkül bármikor. Hűséggel nyilván semelyik szolgáltató nem fog ilyen feltétellel szerződni veled sem mással. Én elhiszem, hogy kedvezőtlen, de mivel nem a műsor láthatására szerződtél, így jogi értelemben sajnos panaszra nincs lehetőséged. Van valami kiemelten nagy fontosságú sportesemények továbbításáról szóló törvény, amit alapján a tartalomtulajdonost lehet noszogatni, de nem ismerem a rendelkezéseit, így aszerint nem tudom megállapítani, hogy azáltal mire számíthatsz a TV2 csoportől.
 3. sagemcom

  @Renw Hát mire másra használná mint hálózati eszközök megcímzésére 😂
 4. De a tartalomhoz semmi köze, így ilyen elvárást támasztani, az nonszensz.
 5. "ilyenkor mit tudnak tenni" Várni míg valaki felmondja a szolgáltatást és egy hely felszabadul vagy bővítik a "dobozt"
 6. sagemcom

  @OldMike Az IP cím nem befolyásolja a weboldalak betöltési sebességének mértékét, használatukat és más egyebet sem.
 7. Hogy melyik tábor van többen. Ezt pontos adatok nélkül csak találgarni lehet, azaz nem tudod megítélni enélkül.
 8. Egyáltalán nem kötelessége a Telekomnak, sem pedig más szolgáltatónak.
 9. @Zsolesz1975 Csak azért vásárolta fel a jogokat , hogy csökkentse a konkurencia nézettségét. Az már mindegy nekik , hogy nézi e valaki a csatornát vagy nem. Az sem zavarja őket, hogy mennyire nyereséges ez a másik csatorna, hisz túl sok költségük nem lehetett a beindításában sem. Akár létrehozhatnának Spiler3, 4, 5, 6 csatornákat is, alig érezhető költséggel. A pénzt úgy is a nagyobb adók kitermelik a tulajoknak. Nem véletlen f...ssák számtalanul a csatikat.
 10. @AmandaD Nyilván valamelyikről tovább tartott a tárgyalás valamelyikről kevesebbet, de a döntés megszületett. Nem keresünk semmilyen kifogást. Leírtuk ami van, neked ez nem elég. Erről mi sajnos nem tehetünk. Ennyi. Szerintem sem kell ezt ragozni, te ragoztad eddig is az "érdemi infó" várással. Én már az elején leírtam, hogy ha majd lesz "érdemi infó" majd közölve lesz, nem volt még visszatartva soha. Olvass vissza. Addig pedig várj türelemmel. Szép estét neked is.
 11. @AmandaD Nem tudom milyen további infót vársz, mikor már leírtunk mindent, ami leírható. Nem azt írtam, hogy mi a Telekom vagy bárki más annyira félne ettől, de azért számításba kell venni ilyeneket is egy tárgyalás során. Nem úgy mennek a dolgok, hogy akkor minden szolgáltató ugrik a Spiler2-re mert ott egy elég nézett műsor megy jelenleg. A Spiler sem került be egyből a kínálatba, pedig akkor is hasonló helyzet volt. Mikor mind a szolgáltató, mind a tartalom tulajdonos részéről elfogadható megállapodás megköttetett, bekerült a kínálatba, erről mindenki időben tájékoztatva lett, ahogyan ez majd történni fog a Spiler2 esetén is, amennyiben a pozitív vegy negatív döntés megszületett ezügyben.
 12. @zoli62 Nem kell túldramatizálni és általánosítani sem
 13. @AmandaD Részemről már kaptál rá választ (azért írom, hogy részemről, nehogy azt hidd hogy ez a Telekom hivatalos válasza. Nem. Ez itt btz válasza a Telekom közösségi fórumán): A Telekomnak egy csatornáról való tárgyalás során többmindent kell figyelembe vennie, többekközött azt is, hogyha ezek a műsorok végetérnek, akkor ott lesz egy kb tartalom nélküli csatorna, amit senki nem néz, fizetni pedig ugyanúgy kell utánna is. Ezért sem teheti meg, hogy egyből ugrik a tartalom tulaj kényekedvére és beveszi a csatornát mert ott megy az a bizonyos műsor, ami ugyan sokakat leköt, de legalább uganannyian vannak akiket nem. Bár fontos a foci, de ez nem feltétlenül követeli meg azt, hogy egy csatornát feltétlenül be kéne venni, akár potyogjanak piros jegesmedvék az égből, akkor is. Nem védjük a védhetetlent. Mi nem vagyunk intézkedési pozícióban. A fórumon a SUPERUSEREK maximum annyit tehetnek, hogy továbbítják a Telekom válaszát és ennyi. Csodát mi sem tudunk tenni.
 14. @Zsolesz1975 Sajnos a tárgyslások még tartanak a csatorna tulajdonosával, így bármilyen dátum, határidő hitegetés lenne csak és még a tárgyalás kimenetelét is begooyásolhatná, így a szolgáltató csak annyit tehet, hogy kéri az előfizetők türrlmét. Mi is csak ezt tudjuk továbbítani felétek.
 15. @zunicum Sem moderátora, sem adminisztrátora nem vagyok a fórumnak. A SUPERUSER egy rang ezen a fórumon, mint a Tag is, csak a SUPERUSEREEK mint olyanok, nem egyszer konstruktívan segítették ennek a fórumnak a működését. Ha nem nézzük a "tájszólást" vagy "helyesírást" (nevezzük ahogy akarjuk) akkor Gézabátyánk teljesen korrekt tájékoztatást kapott, hogy várjon türelemmel, amíg döntés születik arról, hogy bekerül e vagy nem kerül e be a csatornakínálatba a Spiler2.