Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  5170
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

26187 profilmegtekintés

btz eredményei

 1. btz

  Port nyitás, Port forwarding

  LAN-on keresztül eléred? Például az 192.168.1.144-es gép HTTP szolgáltatását a 80-as porton.
 2. btz

  Port nyitás, Port forwarding

  A mások kép az UPNP
 3. btz

  Sagemcom 5670 DNS beállítás

  Üdv! Szerintem azon nem lehet átállítani. Max a saját hálózaton olyan DHCP-t üzemeltetsz, ami a saját helyi DNS szervered címét osztja ki a helyi klienseknek
 4. btz

  Optikai Fejlesztés Sajóbábonyban

  Nahát. Akkor tudod te mikorra várható. 2023-2099
 5. btz

  optikai net saját optikai router

  Minőségbiztosítási szempontokat figyelembevéve és hogy könnyebb a segítségnyújtás néhány szolgáltatói eszközhöz, mint sok ismeretlen egyéni előfizetői eszközhöz és mert a felhasználók többségének megfelel így (nem kell sajátot venni, azt állítgatni)
 6. Kérj másikat, hátha az jobb lesz
 7. btz

  Port forwarding Sagemcom routerben

  Igazán nincs mit. A 3-assal kezdődő IP-k általában mobile net tartományok és natolt IP tartományok.
 8. btz

  Port forwarding Sagemcom routerben

  Szerintem ez egy NAT-olt IP tartomány
 9. btz

  Telekom TV első benyomások

  Értem. Nem ismerem a kamera típust, de szerintem itt valahol mégiscsak az upload irány nem túl sok neki, főleg, ha élőkép mellett még felhőbe is szinkronizál képeket, ha meg videókat is, akkor pláne nem túl sok.
 10. btz

  IPTV

  Üdv Nincs lehetőség downgrade-re
 11. btz

  Port forwarding Sagemcom routerben

  Üdv A képek alapján mindent jól konfiguráltál. Miből gondolod, hogy nem nyitott a port? Ellenőrizted valamilyen online portcheckerrel?
 12. btz

  Telekom TV első benyomások

  Üdv Mindegyik Telekom eszköznek van neve vagy típusszáma. Pontosan milyen fajta eszköz, milyen fajta net kapcsolaton? Mi a kamera típusa? 5mbps nem a legszerencsésebb, de alacsony felbontáson és/vagy alacsony fps-el talán menne ezen is. Nekem 10mpbs-en 640*480-as 15fps mellett mentett FTP-re és az élő betekintés is megfelelő volt.
 13. btz

  Optikai internet

  A modernebb, az újabb szabványokat használó eszközökben biztos jobban működik a roaming, de nekem már 10 éve is így volt megolva és semmi gondom, problémám nem volt vele.
 14. btz

  Optikai internet

  Az ONT a Telekom tulajdona. Igazából nem bérlés, mert kapod a szolgáltatáshoz és kész. Nem kell érte fizetni külön. Ha megszűnik a szolgáltatás, akkor vissza kell küldeni egy központi raktárba postán Mért ne támogatná a mesh technológiát? . (Ami nincs is igazából, mert ha a wifi SSID-t ugyanarra állítod X routeren, akkor is ugyan azt kapod mint egy ilyen meshnek nevezett cuccaal. Tehát ez egy kitalált marketingnév olyan valamire, ami eddig is volt, maximum a geekek tudtak róla) Ha rendes a szerelő, akkor lehet, hogy megengedte volna, hogy válassz (már ha van nála több típus is épp a kocsiban) Teljesen jó eszköz
 15. btz

  Telekom TV első benyomások

  Mi a helyzet akkor, ha kikötöd a hálózatból a TPlink-et? Akkor is ugyan ez a helyzet? Ha nem próbáltad még meg, akkor kösd ki és mindent indíts újra. Aztán írd meg, hogy ez hozott e bármilyen eredményt.
×
×
 • Új...