btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3.991
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

6 Követő

btz a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  86
  86

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  100+
  100+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  100+
  100+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

10.057 profilmegtekintés
 1. Én Policyd-rate-limit - et használok és a Postfixben is limitálva van, hogy egy hostra mennyi levelet lehessen kiküldeni egy bizonyos idő intervallumban. (Az Exim még talán jobb is ebben) Persze így is előfordul, hogy xy szolgáltató kemény 20 email miatt letilt.
 2. Próbáld meg törölni a webmail.telekom.hu oldalhoz tartozó összes sütit és minden egyéb böngészési adatot, majd indítsd újra a szolgáltatásaid, de igazából a lényeg az lenne, hogy új IP címről próbálkozz. Például mobilinternetről. Ha továbbra sem megy, próbálj meg az online ügyfélszolgálaton ismét egy új jelszót beállítani, ügyelve arra, hogy biztosan a megfelelő jelszavat adod meg.
 3. Üdv @Robxer - Milyen fajta levelező programról van szó? A Telekom webes levelező klienséről, vagy valamilyen letölthető levelező kliens alkalmazásról? - Mik a beállítások, ha PC-s kliensről beszélünk? - Próbáltál e bejelentkezni másik böngészővel, ha a Telekom webes email kluenséről beszélünk? - Mi a hibaüzenet a belépési kísérletnél?
 4. -Milyen keresőbe írtad be? Mutass erről képernyő képet, mert nem nagyon értem, milyen probléma lehet ez. Nem valószínű hogy a Telekom internet szolgáltatásának hibájából adódó probléma. Javaslom keress fel egy helyi informatikust vagy számítógépek tekintetében hozzáértőbb személyt, aki megoldja a gondjaid.
 5. +BONUSZ
 6. -GONAPINET sms-ben a 1414 számra
 7. Szívesen 👍
 8. Akkor most hogy a probléma oka feltárásra került, gondolom a megoldás is evidens 😃
 9. Ha Speedport 5655v2-d van, akkor annak higabites portjai vannak. Na de milyen van a hiper szuper TPLINK-nek?
 10. Felhívod az ügyfélszolgálatot, hogy sürgősen szedjék le.
 11. Szerintem nem veszik el, ha ez ilyen számhordozásos dolog. Nekem régen egy kis eszközzel copyzták át a simkártyát, mintha csak SD kártya lenne és minden átkerült, a pénz is, a szolgáltatások is. Bár ezek nem SIM szinten tárolódnak, így ez evidens is volt.
 12. Üdv @Pataki Gabi Ha feltöltős, akkor nem hiszem, hogy ugyan az a szám.
 13. @Brain If you dont know your pppoe passvord and username, You can change it at online customer support site or by phone. You can also use IPTV to connect to the Sagemcom device and connect the Internet to your own device. You can use a switch between Sagemcom and IPTV set top boxes. Does not have credentials for IPTV, you can use it with with set top boxes provided by Telekom, plug amn play mode. On a laptop and computer you can use the TVGO service, which is free with Telekom IPTV.
 14. @Brian You can turn it on in Web based contolpanel of device Don't forget to delete your pppoe username and password at sagemcom. You can only use 1 pppoe session on 1 device. Yes In Pppoe passthrough mod You can use your own device as firewall.
 15. @Brian Hi Yes. Your router provides the firewall functions in bridge mode. But in the case of Fiberglass Internet there is no bridge mode, there is a PPPOE passthrough mode.