btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3.645
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

6 Követő

btz a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  71
  71

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  150+
  150+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  150+
  150+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

7.915 profilmegtekintés
 1. Üdv! Tehát a kérdéses kamerának belsőháózaton soha sincs gondja?
 2. -, Portot kell nyitni - Ellenőrizd hogy publikus e az IP címed
 3. Amúgy például téves benne az a szövegrész, hogy ez a jelenlegi SZIP második szakasza. Ez egy teljesen új projekt, nem ennek a mostani SZIP-nek egy szakasza.
 4. @Farao Ez már eddig is tudható volt, hogy jön majd a következő EU program, de ez majd csak 2025-re lesz megvalósítva. A SZIP1.0 is már 2014-ben indult és 2020.Dec31-ig lesz teljesen vége, azaz 6-7 év. Ugyanígy a 2.0 ha jövőre elkezdik, akkor 6-7 év alatt valósul meg.
 5. @monev Ezekszerint tévedtem, elnézést. Csak érdekel hogy hol van DSL és optikai hálózat is egyszerre. Nem hiszem hogy a DSL sokáig fog maradni, mivel nem éri meg két hálózatot üzelemltetni.
 6. @monev Kiépítették az optikát? Melyik település ez?
 7. Igen, persze, nem baj.
 8. @ntamas Mivel a 3GB egy opció csak ezért valószínűleg a korlátozás nem oldódik fel tőle, de ha nagyon szeretnéd, utána kérdezek.
 9. @ntamas Ez egy felesleges kör volt, ezt én is megomdhattam volna itt a fórumon. Nem adnak publikust mobilneten
 10. Biztos lehetsz benne, hogy nem melegedni járnak be a munkahelyükre 😃
 11. Gézáért önmagábanvéve már nem érdemes ide írni, de biztos vannak más ide látogató tagok, akik hasznosítani tudják az általunk leírtakat és megértik, hogy nem az van, hogy *****Telekom ki akar ***** szegény Csongrád megyeiekkel, hanem megértik, hogy meg van az oka, hogy miért nem az a terület az Európai Unió által elsődlegesen támogatott hely.
 12. @géza22 Rendben. Ha másiknszolgáltató megoldotta neked az optikát, akkor fáradj be az irodájukba és érdelődj, hogy náluk elérhető e az 1-2 gigabites internet, mert a te igényeidet csak ez tudja kielégíteni.
 13. @géza22 Amiket leírtam azok tények és igazak, bárki ellenőrizheti más forrásból is. Amiket pedig te írsz, például ez a "budapest besszek mindenho elérhető kéteszer mekapit" na az nem igaz. A Telekom érdeke tényleg a minél jobb szolgáltatás az ügyfelek megtartására érdekében. A koax elég jó szolgáltatás a lakosságnak, bőven kiszolgálja a lakosság 99%-ának igényét. Ha neked ettől eltérő igényeid vannak, akkor keress fel egy szervertemet a közelben, vidd be a gépedet és ott kapsz 1000 megabitet vagy 2000-ret is akár.
 14. @géza22 Már ezerszer leírtuk, hogy az Európai Unió nem optikai fejlesztésre adta a pénzt, hanem 30mpbs fejlesztésre. Ezt a koax tudja? Igen! Akkor azt nem kell fejleszteni! Tehát az Európai Unió nem a koax fejlesztésre adta azt a pénzt. Ráadásul az Európai Uniós forrásokat arra a térségre (Szegedi és Mórahalmi járás) nem a Margyar Telekom kapta, ezért, ha azokon a településeken csirkehálón keresztül lehetne "fogni" az internetet, akkor sem lenne a Telekom kötelezve ott semmilyen hálózatfejlesztésre. 2018-at pedig a Magyarország Kormánya vállalta csak, a.... tudjuk miért.... de jócskán túlvállalta magát és ezért ki kellett tolni a legtöbb projekt befejezését 2020 végére. Szóval ez a kérdésedre a válasz. Ha megérted megérted, ha nem nem, az a te problémád nem a Telekomé, nem a mienk, de még a Magyarország kormányáé sem. Remélem mostmár sikerült megérteni. Ha nem, akkor olvasd addig, amík ki nem tisztul a kép. Köszönöm szépen.
 15. Na meg ott a Facebook másik technológiája, amit épp a Telekommal karöltve tesztelnek jelenleg is.