Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

krisz9914

Tag
 • Tartalmak

  29
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

krisz9914 eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. krisz9914

  Instabil internetsebesség kábelen.

  Nekem így néz ki ez a rész, amit mutattál, szerintem erre gondolsz.
 2. krisz9914

  Instabil internetsebesség kábelen.

  Hello! Köszönöm a választ, reggel meló után lecsekkolom. Méréskor minden a Tkomos eszközön ment, szóval nem tudom. De annyit kérdeznék, hogy mennyire számíthat, ha többfelé megy a net? Van switchünk, Routerünk és elég sok netes eszköz. Mennyire befolyásllja, ill. a kábel fajtája?
 3. Üdv! Olyan gondom lenne, hogy kb. 1 hónapja nagyobb netünk lett (250/75), viszont Speedtest-nél, vagy akármi letöltésénél azt észlelem, hogy nagyon instabil a sebesség. Speedtest-nél felmegy kb. 240-ig, utána szépen lassan csökken lefelé kb. 180-ig. A 75 feltöltést el sem éri. A gépemnél eddig meg volt toldva a netkábel, most toldó nélkül ugyanez. WiFi-n ugyanez van. A Telekomos eszközünk egy Huawei HG8245H, illetve van mellé egy Wi-Fi routerünk, ami egy TP-Link Archer AX23. A gépem a routerről megy kábelen. A Wi-Fi-s eszközök is szintén arról mennek. Mi miatt nem tudja tartani a sebességet? Előre is köszönöm a segítséget!
 4. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Segítek neked. Facebook profilom linkje: facebook.com/kriszboi99
 5. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Ott alább van az UPnP, azt kapcsold be, használd nyugodtan, nem kell vele szívni, ha nem értesz hozzá, ez nem gond, arra való, hogy használd, ha nincs kedved külön nyitogatni, sokkal egyszerűbb.
 6. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Persze, de azért tényleg egyszerűbb, aki nem akar szopogatni a Porttovábbítással. De nála csak a NAT típus Mérsékelt, ilyenkor, meg, amit írtam meg szokta oldani.
 7. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Mivel a NAT típusod Mérsékelt ezért a következőt kell tenned: Windows Gépház->Játékok->Xbox-hálózatkezelés->miután csekkolta rámész a "Javítás" gombra, ezután már Nyíltnak kell lennie. Ha gondolod Facebookon segítek neked privátban, ha ez nem oldja meg. De ez nekem megszokta, ha csak a NAT Mérsékelt.
 8. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  @Mr.Elégedetlen Mivel a NAT típusod Mérsékelt ezért a következőt kell tenned: Windows Gépház->Játékok->Xbox-hálózatkezelés->miután csekkolta rámész a "Javítás" gombra, ezután már Nyíltnak kell lennie.
 9. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Megerősítem malcolm007 hozzászólását, valóban működik. De ne felejtsétek el frissíteni előtte a játékot.
 10. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  @btz A játék Windows 10-re is elérhető, nem kell, hogy legyen Xboxod. Ui.: Az a baj, hogy, ha száz féle megoldás nem működött, akkor egy se. Érdekes módon más szolgáltatónál működik.
 11. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  A játék Windows 10-re is elérhető, nem kell, hogy legyen Xboxod. Ui.: Az a baj, hogy, ha száz féle megoldás nem működött, akkor egy se. Érdekes módon más szolgáltatónál működik.
 12. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Azt mi sem tudjuk.
 13. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Az eredeti bejegyzésben szereplő képen látszik, de asszem mindig más, nem tudom.
 14. krisz9914

  Forza Horizon 4 DNS hiba

  Ez egy verébség. Nem is nagyon DNS beállítási hiba, hanem nem tudja feloldani a szervercímet. A szerverrel van baj, de ebbű úgy látszik nem lesz semmi
×
×
 • Új...