krisz9914

Tag
 • Tartalmak

  26
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit krisz9914 posztolt

 1. Segítek neked. Facebook profilom linkje: facebook.com/kriszboi99
 2. Ott alább van az UPnP, azt kapcsold be, használd nyugodtan, nem kell vele szívni, ha nem értesz hozzá, ez nem gond, arra való, hogy használd, ha nincs kedved külön nyitogatni, sokkal egyszerűbb.
 3. Persze, de azért tényleg egyszerűbb, aki nem akar szopogatni a Porttovábbítással. De nála csak a NAT típus Mérsékelt, ilyenkor, meg, amit írtam meg szokta oldani.
 4. Mivel a NAT típusod Mérsékelt ezért a következőt kell tenned: Windows Gépház->Játékok->Xbox-hálózatkezelés->miután csekkolta rámész a "Javítás" gombra, ezután már Nyíltnak kell lennie. Ha gondolod Facebookon segítek neked privátban, ha ez nem oldja meg. De ez nekem megszokta, ha csak a NAT Mérsékelt.
 5. @Mr.Elégedetlen Mivel a NAT típusod Mérsékelt ezért a következőt kell tenned: Windows Gépház->Játékok->Xbox-hálózatkezelés->miután csekkolta rámész a "Javítás" gombra, ezután már Nyíltnak kell lennie.
 6. Megerősítem malcolm007 hozzászólását, valóban működik. De ne felejtsétek el frissíteni előtte a játékot.
 7. @btz A játék Windows 10-re is elérhető, nem kell, hogy legyen Xboxod. Ui.: Az a baj, hogy, ha száz féle megoldás nem működött, akkor egy se. Érdekes módon más szolgáltatónál működik.
 8. A játék Windows 10-re is elérhető, nem kell, hogy legyen Xboxod. Ui.: Az a baj, hogy, ha száz féle megoldás nem működött, akkor egy se. Érdekes módon más szolgáltatónál működik.
 9. Azt mi sem tudjuk.
 10. Az eredeti bejegyzésben szereplő képen látszik, de asszem mindig más, nem tudom.
 11. Ez egy verébség. Nem is nagyon DNS beállítási hiba, hanem nem tudja feloldani a szervercímet. A szerverrel van baj, de ebbű úgy látszik nem lesz semmi
 12. A Telekom alapból csak IPv4 címeket küld. Múltkor, amikor felhívtak, akkor állították át arra, hogy csak IPv6-os címeket kapjak, ugynúgy nem volt jó, alapból náluk nincs beállítva a Dual Stack. A Teredo épp úgy működik, hogy IPv6-os címeket használ IPv4 bújtatással. De az biztos, hogy nem a Teredoval van baj, mert nekem a 3 az működik rendesen, a Teredonál is minden nyílt.
 13. Nem tudom, neked milyen eszközöd van, de nekem semmi probléma sem a Teredoval, sem a Forza Horizon 3-mal, sem a többi játékommal. Dual Stack ide vagy oda, a Forza Horizon 3 tökéletesen működik, a 4 meg nem. Valószínűleg soha nem is fog, ha a T-n múlik.
 14. Akkor te eltévedtél! Sosem használtak Dual Stacket. Múltkor is amikor hívtak, pont az volt, hogy IPv4-es címek helyett, csak IPv6-ot adtak nem volt jó. Nem adnak egyszerre kettőt, csak IPv4-et alapjáraton, az más kérdés, hogy a routered Dual Stackes.
 15. Ennyire ment előre a dolog, hogy a Mikróval is konzultálnak már. De továbbra is bíznak abban, hogy hamar kijavítják. Ne aggódjatok. ^^ ?
 16. Gyerekek, ha a fejlesztő oldalán lenne a hiba, az már megjavult volna, illetve mindenkinek rossz lenne. + nem a Turn10/Playground szerverein megy a játék, hanem a Microsoftén és elkezdtek egymással ténykedni, ami kb. 1 évtized lesz, de én rohadjak meg kivárom... Addig marad a VPN.
 17. Állj, állj! Nem DNS hiba! Azt írja "Nem sikerült feloldani a szervercímet!" Az egy dolog, hogy megkér, hogy nézd meg a DNS beállításokat. Ez a Micro és a TeleK közös problémája!
 18. Kezdtem beleélni magam, aztán meg kiderül, hogy még mindig *****.
 19. Sajnos a Box az más tészta. Az Avast SecureLine meg csak ideiglenes fix, mert csak 7 napos, használd ki
 20. Úpécé így engedi? ?
 21. Ma délután ismét felhívtak. Kérdezett pár dolgot, éppen a routingolást nézik. Valaki nem tud ***** IP-címeket? Kérdezte azt is Ennyit mondott jelenleg. *****í*
 22. Figyelj, a Telekom oldalán annyi lehet a hiba, hogy nincsenek nyitva a játék online részéhez szükséges portok, vagy valami gond van a DNS-címmel, vagy az IPv4/6 cuccokkal. A Forza Horizon 3 ugye működik +vannak olyanok, akik nem telekomosak mégis ***** a játék. A Microsoft oldalán is lehet valami, de a nagyobb része a Telekom oldalán van.
 23. Nem tudom, hogy ez a beállítás mindenkire vonatkozik-e, de nekem még mindig nem jó. NAT-típus nyílt, Teredonál minden okés, FH3 online része megy.
 24. Aha, akkor nekem miért jó a Teredo? A Forza Horizon 3 tökéletesen megy, meg az összes Xbox Live játék, ami kint van Win10-en is,a Teredo állapota zsír, a NAT-típus nyílt mindenhol. Akkor hol van a hiba szerinted?