abit

Tag
 • Tartalmak

  256
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

abit a fórumon

 • Legutolsó Téma megtekintése: Dominó kártya aktiválás hol kell
 • Rang
  Tudós
  7
  7

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  100+
  100+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  100+
  100+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

Profil megtekintések

1.162 profilmegtekintés
 1. Szia @hugi69@citromail.hu, Ha a Domino kártyát neten rendelted meg, nincs szükség aktiválásra, miután beteszed a készülékbe, már működni is fog. Ha pedig üzletben vásároltad meg, Fix Quick típust, azt ezen a linken tudod aktiválni, vagy a 06-30/633-6366 számon.
 2. Technicolor ISB2201 STB-m van, Műsorújság appal szeretném összerendelni. Az Extráknál sikerült is kiválasztani a Műsorújság összerendelést, de ha kiválasztom, betöltési hiba fogad. Valami tanács, ötlet, hogy ez esetben mit tegyek?
 3. User name és Password helyre nem kell semmi sem.
 4. @btz És tényleg! Nem gondoltam volna, hogy még működik, de lehet csak összekevertem a t-zones-szal, ha jól tudom az nem megy már. Az én beállításaim: - MCC: 216 - MNC: 30 - Azonosítás típusa: PAP - Hozzáférési pont típusa: default, supl, xcap
 5. APN-nek most már nem internet.telekom vagy internet kell? wnw (web'n'walk) ha jól emlékszem régen volt.
 6. Esetemben optikai hálózaton megy, mégsem jó. Most már a csatornakeresés se működik. Remélem minél hamarabb javítják, és köszi hogy jelezted feléjük.
 7. Nálam se megy, a Műsorújság összekapcsoló is hibát ír.
 8. Szia @Niti79, Nálam sem működik az Archív TV.
 9. Szia @RokiHUN, A Telekom Wi-Fi Fon-nal kapcsolatos információkat itt találhatod: [link] Felhasználónevet és jelszót két féle módon kaphatsz: Ha xDSL (réz) otthoni net szolgáltatásod van. Ez esetben egy ZTE Speedport Entry 2i vagy Speedport W 724V Ci digitális elosztódnak kell lennie, mely egy Fon pont is egyben. Ilyen esetben - postai úton - kapsz egy levelet a felhasználóneveddel és jelszavaddal kapcsolatosan. Mobil előfizetés esetében a következő csomagok egyikét kell használnod: Next S, Next M, Next XL, Mobil S 2017, Mobil M 2017, Mobil L 2017 és Mobil XXL 2017. A 2019. április 26-ától elérhető új Mobil díjcsomagokban nem érhető el! Ilyenkor SMS-ben kell kapnod az adatokat. Ha ez nem történt meg, a 1414-en kérheted, amennyiben jogosult vagy rá. Megjegyzésként: már optikai hálózaton működő Huawei HG8245H elosztó is tud Fon-t. Sagemcom ONT és HGW készülékek nem.
 10. domino

  Május 15-én újra mi választhatunk a már megszokott három ajánlat közül: • Domino Day 1 GB extra adat 1 napra • Domino Day korlátlan social media • Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés Ha a Domino Day 1 GB extra adat 1 napra vagy a Domino Day korlátlan social media ajánlatok közül választasz, akkor a bekapcsoláshoz válaszd a Telekom alkalmazásban a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható adat-szolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot. Ha a Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetést választod, akkor a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható hangszolgáltatások" opciót keresd meg, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot.
 11. Igen, azt kell majd beírni.
 12. Szia @Baráth Marcsi, Valószínűleg a 9-es Android verzióban már nincs ilyen beállítás, de a biztonság kedvéért keress ilyen opcióra a beállításokban. Ha továbbra is gondod lenne, fordulj a Samsunghoz.
 13. Szia @Német Ádám, Csak annyi teendő van, amit @btzis írt. Annyival egészíteném ki, hogy ezt a PPPoE felhasználónevet és jelszót a szerződésben, vagy a Telekom fiókodban találod. Egy @t-online.hu végződésű e-mail cím lesz a felhasználó majd, a jelszó pedig a szerződésben kapott, ezt a fiókban módosíthatod.
 14. Szinte senkinek se volt elérhető az IPTv szolgáltás, és a mobilos ügyfélszolgálat a tegnapi nap során, ezt a fórumon is többen jelezték, valamint a Telekom weboldalán és a Facebook oldalon is feltüntették a karbantartást. Nálad most már rendbejött a dolog? Ha nem, javasolt a box és az elosztó újraindítása. Chat egyébként nálam működött.
 15. Szia @CsillaBCs, Mobil előleg fizetését nem lehet kikerülni, üzletben is ugyanúgy fizetni kell előleget, ráadásul ott a +11 ezer forint készülékkedvezmény sem jár.