abit

Tag
 • Tartalmak

  149
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

abit a fórumon

 • Rang
  Tudományos tanácsadó
  5
  5

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  100+
  100+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  100+
  100+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  100+
  100+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 1. @szabogabor10 Igaz, nemzetközileg nézve eléggé elmaradott, de ez igaz az összes magyar szolgáltatóra. Arra leszek kíváncsi, hogy a VoWiFi mennyivel jobb hangminőséget fog kínálni a VoLTE-től egy gyorsabb hálózaton.
 2. Sikerült aktiváltatni Domino-s előfizetésemre a 4G Hangot!
 3. Szia @Brada20, App újratelepítés megvolt?
 4. steam

  Szia @Kewy, Itt már más is jelezte, hogy lassú a Steam letöltés. Jelezd a 1414-es számon, vagy a Telekom Chat-en.
 5. "Az eSIM a műanyag SIM-kártya fejlettebb változata az új generációs mobiltelefonokhoz, tabletekhez, okos kiegészítőkhöz vagy akár okosautókhoz, IoT eszközökhöz. A hagyományos, cserélhető SIM-kártyával ellentétben az eSIM be van építve az okos eszközökbe. Segítségével az okos eszköz képes önállóan csatlakozni a mobilhálózatra. A Magyar Telekom tesztprogram keretében Magyarországon elsőként hozza el ezt az újdonságot ügyfeleinek. Ez a technológiai váltás egy több lépcsős folyamat, melynek most az első lépését tesztelheted velünk a portfóliónkban elérhető eSIM eszközökkel. Várjuk tapasztalataidat, javaslataidat a Telekom Fórumon!" Jelenleg csak Apple iPhone mobilokon lehet ezt beállítani, és csak az XR, XS, XSMAX modelleken. Ezen kívül még a Huawei Watch 2 óra támogatja az eSIM technológiát, meg talán a Galaxy Watch. Az eSIM előnye, hogy nem veszthető el, és nem károsodik, mint egy mini-, micro- vagy nano-SIM, amit meg ilyen esetekben cserélni kell. Az iPhone-ok esetében így meg Dual-SIM-es mobilokként használhatóak, hiszen a fizikai SIM, és az eSIM is megy benne egyaránt.
 6. Szia @natan6, Az e-SIM-mel kapcsolatos infókat itt találod.
 7. Hangerőszabályzó segítségével a csengőhangot, médiát, riasztásokat vedd minimumra. Talán ez tud segíteni.
 8. Szia @bbalazs2569, Hívd fel a 1414-et, ott talán tudnak pontosabbat mondani. Steam-et jelenleg nem használom, így nincs tapasztalatom, de megpróbálom majd megnézni.
 9. Szia @Helén, Én is csak azt tudom javasolni, amit a Lenovo HelpDesk mondott, némítsd le a készüléket. Itt egyébként hol említik, hogy ez szolgáltatófüggő lenne?
 10. Mint megjegyzés, egyébként nincs sok különbség az EMUI 5.1 és 8 felületek között. Napi szinten használom mindkettőt, és körülbelül ugyanaz mindkettő.
 11. @H. Tibor Add hozzá a fiókodhoz az összes számot, akkor tudod majd figyelni, és akár te is megcsinálhatod az egyeztetést. Így értettem a webes dolgot.
 12. Sajnos figyelni kell rá, nem lehet mást tenni. (Előfizetésesre váltáson kívül.) Weben mindig mutatja, mikor kell adategyeztetni, érdemes néha nézegetni.
 13. Köszi a választ!
 14. Szia @Eszter77, Szerintem már nem is lesz rá frissítés, mivel kifutott modell. Főként a P20 modelleket (P20L, P20, P20P) részesítik előnyben frissítés terén (P szérián belül), ezek az újabbak. Másrészt általában 2 főverziót kapnak az Androidos mobilok, 2 évig támogatják őket.
 15. Kis ideig használtam, nem rossz, de inkább maradtam a Duonál. A blogbejegyzés meg most is nagyon jó lett.