Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

abit

Tag
 • Tartalmak

  466
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

 1. abit

  Apple Watch

  szia @Szilveszter G igen, havi 990 forintot kell fizetni a multi SIM-ért.
 2. abit

  hiba

  Szia @palfi.sandor, mi lenne az adott probléma a szolgáltatással?
 3. abit

  Telekom TV GO iOS alkalmazas amerikai App Store

  szia @MZS, a legjobb megoldás talán az, hogy készítesz egy új Apple ID-t ideiglenesen, aminek a régióját magyarra állítod, vagy VPN-t használsz.
 4. abit

  Wifi router villogása

  szia @dgtsuga, milyen típusú digitális elosztód van?
 5. abit

  telekomtvgo: hiányzó csatornák

  szia @lesalma, ha sikeresen beregisztráltál, akkor a Műsorújság lap alatt kellene megtalálnod az összes elérhető csatornát.
 6. abit

  Külföld

  Ha havi díjas előfizetéses vagy, akkor csak a mobilodon kell bekapcsolni a roamingot. Ha Domino-s (feltöltőkártyás), vagy Költségkontrollos csomagod van, a *104# kódot kell beütni a mobilod tárcsázójába, megnyomni a hívás gombot, és aktiváltad a roamingot. További infók: [link]
 7. abit

  Telefon vásárlás

  Nem hiszem. Főleg ha az előző modellek alapján megítéljük, azok is csak 64-es változatban voltak kaphatóak többnyire. Jobb lenne, ha lehetne választani a kettő között, például én a 128 GB-os változatot venném fixen, de így nem maradt sok más lehetőség.
 8. abit

  Galaxy A50

  Hányas rendszer fut a mobilon? Android 9 vagy 10? Az alkalmazások újratelepítését (nem újraindítás) is javaslom, vagy a beállításokban az értesítéseket vonatkozó opciókat ellenőrizni.
 9. abit

  samsung A40

  Megnyugtatlak, amennyire rossznak mondják el ezek alapján, egyáltalán nem rossz. Lassan 1 éve használok egy A40-est, és teljesen jó. A hőmérséklete normál használat mellett normális, játékoknál, vagy jelentősen több app futtatásánál melegedik, de ott sem durva. Az akku átlagos, 6-7 órás képernyőidőre lehet számítani. Nyilván, van ettől jobb is, azonban ez egy átlagos okostelefon, ami 1,5 napnál hosszabb üzemidőt nem fog kínálni, ha használva is van. Egy kis megjegyzés: super amOled egy fantázianév, amit csak samsungokban fogsz találni. Kijelző felbontása szintén nem valami mérvadó, ettől csak a 16 megapixeles kikötés értelmetlenebb imho. Inkább a felhasználási szokásokat lenne fontosabb tudni, hiszen az alapján lehet több segítséget nyújtani.
 10. abit

  egyenleg lekérdezés

  Szia @Eszlinger István, A fórumon leginkább mezei felhasználók vannak, így mint userek nyilván nem tudjuk megmondani az egyenlegedet. Valamint nem a legjobb ötlet kiírni a nyilvánosság előtt a telefonszámodat. A Telekom appban, vagy webfelületen tudod megnézni, chaten vagy 1414-en is meg tudod kérdezni.
 11. abit

  Galaxy S9+ ANDROID 10

  APK? No offense, de az egy fájlformátum, és egyben JAR archívum. A szerviz, gyártó milyen esetben forgatná vissza a problémát a Telekomban? Semmi köze a kettőnek egymáshoz, attól függetlenül, hogy egy telefonon Telekomos szoftver fut, még ugyanúgy létezik a gyártói garancia és jótállás, és a szerviz olyan esetben, ha nem te tettél kárt a mobilodban, hanem "magától" elromlott, köteles megjavítani. Például egy Telekomnál vásárolt Samsungban is ugyanúgy kicserélik a kijelzőt, ha beég az OLED, szolgáltatótól függetlenül. ?‍♂️ Na végülis, egy Galaxy A50, vagy S10 - de felhozhatunk egy iPhone 11-et is, vagy bármi mást - ott penészedik a raktáron, csakis azért adják kedvezménnyel egyes szezonokban, mert ki kéne söpörni. Mindegy, olyanokkal nem vitatkozom, akikkel nem érdemes, és kötik az ebet a karóhoz.
 12. abit

  Galaxy S9+ ANDROID 10

  Aliexpressen? A szolgáltatónál pedig egyes esetekben még mindig megéri készüléket venni. Például ott a sokak által előszeretett (kamatmentes) részletfizetés. Sokkal könyebb apránként kifizetni egy készüléket, mint egyben, nagy tételben, akkor is, ha egyébként meg tudná venni az illető teljesen áron. Kedvezmények: ha jó időben elcsíped őket, nagyon sokat lehet spórolni, szezonális akciók alatt (pl. Cyber Tavasz, Decemberi akciók, stb). Meg egyébként is, egy durván átlagos usert nem fogja érdekelni, milyen típusú rendszer, hányas verzió fut a telefonján, amíg megy a FB, Viber és társai. Ettől függetlenül még nem bűn, ha netalán valakit érdekelne, mikor kap frissítést majd a telefonja akkor, ha szolgáltatói szoftveres. De nem vitatkozom, ez csak az én véleményem.
 13. abit

  Galaxy S9+ ANDROID 10

  Itt egy friss lista, ezek szerint S9-re márciusban várható XEH (független magyar ROM) esetén, TMH meg nyilván kicsit később.
 14. abit

  RTL Most+aktiváló kód

  RTL Most+ jelenleg csak a piros és kék szolgáltatónál használható. Ezt az appban is mutatja; csak két opció van, a Telekomosoknak még nem elérhető.
×
×
 • Új...