abit

Tag
 • Tartalmak

  330
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

abit a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  12
  12

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  150+
  150+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  150+
  150+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

Profil megtekintések

1.374 profilmegtekintés
 1. Szia @Judit50, Milyen beltérid van? xDSL, koax, vagy optikai hálozatod van?
 2. Szia @Lebowski, IPTv-d vagy Sat Tv-d van? Elsőként én egy box újraindítást vagy áramtalanítást javasolnék, lehet megoldja a problémát.
 3. Kíváncsi vagyok milyen csomagok lesznek.
 4. Ha ma se aktiválják, szerintem írj nekik chat-en/e-mailben, vagy 1414-en hívd őket, mert ha helyesen töltötted ki, akkor meg kéne kapnod.
 5. Azóta már működnek a csatornák, VoD?
 6. D-Link szórja a Wifit, vagy a Huawei? Huaweit 2 évig használtam, magával az elosztóval nem tapasztaltam gondokat, habár a WiFi szórása botrányos, főleg 1,5-2 év után. Már annyira gáz volt, hogy a legtöbb készülékem ledobálta a hálózatról. Bejelentettem hibára, hoztak helyette egy Sagemcom F@st 5655 v2-t, azóta semmi gondom nincs. Persze az újabb, Net S/M/L/XL csomagokhoz már maga a Huawei kevés, Wifi szórásra érdemes mellé egy giggabites router, de általában a Sagemcom ONT-ot adják, ami tud 5 GHz wifit is.
 7. Nekem sem megy, egyik előfizetésemről sem. Kék előfizetéssel simán tudtam vásárolni.
 8. tinyurl.com/telekomchat, itt azonnal megnyitható a chat. meg a telekom.hu/chat oldalon szokott nekem hamar felugrani az ablak.
 9. Nekem Huawei MediaPad T3 10 tabletem van, Nougattal, és ezen gond nélkül megy a TVGO. Újratelepítés, újraindítást próbálj meg, hátha segít.
 10. Én éjfél után 5 perccel regisztráltam, és tegnap már megkaptam a Szuper HBO MaxPak-et. HBO Go regisztáció még nem megy, de IPTv-n HBO VoD-al már lehet mindent nézni. Szerintem ma, vagy holnap meg kéne már mindenkinek kapni. Nekem azt javasolták chat-en, hogy ha a határidőig nem kapom meg, írjak az ügyfélszolgálati e-mail címen.
 11. extragyors internet

  A mostani fejlesztések (30 mbit/s minden otthonba) ezek szerint nem vonatkoznak rátok, ha van 100-as csomag, nem? Net S Pluszban egyébként annyit adnak, amennyi kifér a csövön, VDSL2-n ez akár 70-110 mbit körül van elméletben. De ha drágább, akkor értelemszerűen ne válts.
 12. extragyors internet

  Szia @Zolee15, Úgy látom, Net S Plusz xDSL szolgáltatás már elérhető nálatok. Itt meg tudod nézni, lesz-e fejlesztés nálatok. (ha jól tudom 90 napra előre mutatja.)
 13. Az Alap és Prémium miatt először csak a mobilra gondoltam, de azért kapiskáltam, hogy az otthonit is érinti. Fon le lesz kapcsolva a HGW-kről? Nekem néha nagyon jól jött, nem kellett a mobilnetet használni, meg helyenként stabilabb, gyorsabb is volt a WiFis megoldás, mint a mobilnet. Kb. 5-10 megabites sebességet mértem mobilon (gyenge jel mellett), arra meg elég, ha vészhelyzet esetén meg kell valamit nézni, vagy elég a lassabb sebesség is. Viszont az app szinte használhatatlan, sokat vacakoltam vele, míg nagy nehezen csatlakozott. Ha sikerült minden rendben ment tovább. Android 9-re meg nincs normálisan optimalizálva, kidob, kifagy, nem indul, stb. Környékemen szinte mindenhol xDSL hálózat van kiépítve (meg pár helyen optika), szóval elég sok Fon-t tudtam használni.
 14. Otthoni szolgáltatásra is vonatkozik?
 15. Most veszem észre, percet nem lehet igényelni. Mobilarena-n is jelezték többen ezt.