abit

Tag
 • Tartalmak

  421
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

abit a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  17
  17

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  500+
  500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  50+
  50+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 1. A Telekomnál DOCSIS technológián alapuló hálózaton azért van csak 1000/25, mert valszeg ez még csak egy " éles tesztféleség", lehet idővel emelnek a feltöltési sebességen, mert támogatja a technológia a kicsit nagyobb feltöltési sebességet. De nyilván olyan stabilitást és nagy sebességet nem fog kínálni, mint az optikai. Ha a másik szolgáltató az, amelyiket említetted, ott azért van 75 mbit/s feltöltés garantálva, mert FTTH technológiát használnak, ami azt jelenti, hogy a házig behúzzák az optikát. Ezt már @btz is említette. A Telekom ilyen technológia mellett 2/1 gbites netet is kínál.
 2. Szerintem nem csak sérülés esetén kellene, hogy ingyenes legyen a csere, hanem más probléma esetén is. Mivel nem rongáltad meg, nem vágtad méretre, stb. ingyen kellene cserélniük. "A sérült kártya cseréje díjmentes, de blokkolás, rongálás, lopás és feltételezett eltűnés esetén a havi díjas, illetve Domino díjszabásban feltüntetett díjat - 4500 Ft/alkalom/db - kell megfizetni." Nyilván lehet, hogy nem a kártya hibája, viszont érdemes a cserével megpróbálkozni, ha ingyenes. Még egy tipp: telepítsd újra a telefonod. Talán még ez megoldhatja, ezen kívül nem maradt más ötletem.
 3. Szia @kisapa63, Egy, vagy több személy hívásánál is előfordult ez? Újraindítással is érdemes megpróbálkozni, ha még nem volt. SIM kártya cseréjéről bővebben itt tájékozódhatsz: [link]
 4. Arra gyanakszom, hogy nem támogatott a készüléked. Samsung, meg talán Huawei készülékek támogatottak Wifi hívás téren a Telekomnál. Nekem Samsungon kifogástalanul működik a VoWiFi. Érdemes lenne még máshol is megkérdezni, például [itt] vagy [itt], hátha valakinek van tapasztalata ezügyben.
 5. Üdv @IMR, Közvetlenül a két eszköz nem tudna működni,mivel az Apple TV-n nincs USB foglalat és nem támogatja a készüléket. Úgy talán meg lehetne oldani, hogy a modemet rácsatlakoztatjuk egy routerre (ha van USB foglalata a routernek és használható az adott funkció), és a routert összekötjük az Apple TV-vel ethernet kábel segítségével.
 6. Szia @vgreczi, Milyen készüléked van?
 7. domino

  Szia @Sebok Zoltan, Nyisd meg a Telekom appot, válaszd ki Domino előfizetésed. Koppints a "+" jelre, válaszd ki (esetedben) a Bekapcsolható hangszolgáltatások blokk alatt az Egyszeri opciókat, itt keresd ki a Domino Day 100 perc szolgáltatást és aktiváld.
 8. Üdv @Szabó, Milyen reklámról lenne szó? Ha esetleg egy fotót fel tudnál tölteni a jelenségről, akkor közelebb lennénk a megoldáshoz.
 9. Szia @varga, A Beállításokban az Alkalmazások menü alatt keresd ki a WhatsAppot. Az Alkalmazásbeállítások blokknál lesz az Értesítések opció, azt válaszd ki. Itt be kell, hogy legyen kapcsolva az Alkalmazásikon-jelvények funkció. Ha ezek után sem működik, töröld a kezdőlapról a WhatsAppot, majd add hozzá újra. Ezt linkelte be @zoli62is. Utolsó tippként az újratelepítést javasolnám még, ha ezek után se működik.
 10. Szia @Schjan007, Nem hiszem, hogy kapható lesz a Telekomnál. Egyrészt, az Asus telefonokat nem árusították eddig sem (egyik szolgáltató sem árusítja Mo.-n), másrészt elég kicsi az igény az ilyesmi telefonokra.
 11. @btz szerintem arra gondolt, hogy nem lehet sorozatosan, (direkt) megcsinálni az 1 éves hosszabbítgatást csak azért, hogy olcsóbb legyen a havi díjad 3 hónapig. 😁 meg ha jól tudom, hűséget csak akkor lehet hosszabbítani, hogy ha már lejárt a hűségidő tartama, vagy 30 nap maradt belőle. Csomagok között hűségidő meghosszabbítása nélkül is lehet lépegetni.
 12. Ez jó hír, én örülök neki, mert néha nagyon jól tudott jönni a WiFi Fon. Arról van valami info, hogy kb mikor lesz használható?
 13. Szia @blaszlo, Nálam is bekapcsolt a WiFi Fon. Azt hallottam, hogy hamarosan újra elérhető lesz, szóval lehet azért kapcsolták be, majd meglátjuk mi sül ki belőle. Weboldalon/fórumokon biztos, hogy lesz róla szó, ha újra elindítják.
 14. Vagy esetleg ha sokáig vagy kint, érdemes helyi SIM-et venni.
 15. Szia @ntamas, Néhány helyen már olvastam erről a "nagyszerű" újdonságról. Engem szerencsére nem érint, de elég bosszantó lehet az érintetteknek, nem igazán értem, hogy minek kellett ezt bevezetni (oké, biztonság...) Sokkal jobb lett volna, ha csak egy értesítést küldene hogy rootolt a telefonod, és így nem a legbiztonságosabb használni az appot. Ezzel kapcsolatban itt tudsz észrevételt jelezni: [link], vagy a Play-en visszajelzés opcióban. Ha sokan jeleznek, talán van esély, hogy újra használhatóvá teszik rootolt készülékeken is, addig meg érdemes feltenni egy régebbi .apk-t.