abit

Tag
 • Tartalmak

  74
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

abit a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Amit adnak 100 megát az nem valami sok, így kicsit érdemes kordában tartani az adatforgalmat. Azt nem tudom, hogy Dominósoknak is elérhető-e a Telekom Fon, de ha kaptál ahhoz felhasználónevet és jelszót, és találsz ott WiFi Fon-t (ha van), akkor arra fel tudsz lépni és tudsz netezni.
 2. Számomra nyilvánvaló. Amúgy érdemes mérlegelni; EU-ban nem mindig éri meg egy másik SIM. Pl. 3 napot nyaralsz Szlovákiában, vagy egy környező országban, ilyen esetben nem éri meg SIM-et venni. De ha valaki mjuk EU-n kívül utazik, és egyes helyeken olcsón tud venni több GB adatforgalmat tartalmazó kártyát, az ne *****akodjon kevés netet tartalmazó csomagokkal, amik ráadásul horribilis árazással rendelkeznek. Az is megoldható amúgy, hogy az itthoni számról telefonál, másik SIM-ről meg megy a net, ha DualSIM-es a mobil. (Ha meg nem, akkor érdemes egy másodlagost beszerezni ideglenesen.)
 3. Szia, Csak a Travel & Surf World csomagot találtam, ami EU-n kívül is használható, viszont az általad említett Hawaii-szigetek nincsenek közöttük. Azt ajánlanám, hogy vásárolj egy eldobhatós SIM-et, amihez adnak egy nagyobb mennyiségű adatforgalmat.
 4. Ezek szerint a T-nél lesz a gond. Mindenesetre én csinálnék egy hard resetet a mobilon.
 5. Domino Day SZERDA, A TE NAPOD! A Telekom alkalmazásban heti rendszerességgel, szerdánként bekapcsolhatod a díjmentes Domino Day ajánlataink közül az egyiket. Egy adott héten mindig az aktuális hét szerdáján tudod meg, hogy a Telekom alkalmazásban melyik díjmentes Domino Day ajánlatot tesszük elérhetővé számodra. A Domino Day miatt emlékeztetőt sem kell beállítanod, mert január 16. után már emlékezni fogsz a szerdákra. január 16-i ajándék: Domino Day korlátlan social media Az alábbiakban felsorolt közösségi aktív alkalmazások: Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, és Regram belföldön történő használata, a Domino Day szerdai napján beaktivált időpontjától, 24 órán keresztül, úgy, hogy a díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget nem fogyasztja. (Még nem láttam ezzel foglalkozó témát, gondoltam megnyitom. )
 6. Így van. Nem nevezek most oldalakat, fórumokat, de sokszor ide jutnak más szolgáltatók, oldalak is sajnos, de már ezt te is említetted. Amúgy a régebbi T-s oldalt még szívesebben használnám, mint a mostanit...
 7. Szia, Szerintem arra gondoltak, hogy telefonálás közben a mobilnet be volt nálad kapcsolva, közben a mobil átváltott 2G-ről 3G-re, vagy fordítva, és ezért volt ez a jelenség. Kapcsold ki a mobilnetet, úgy lehetséges, hogy nem fogsz ilyen problémába ütközni.
 8. @zoli62 Erről jut még eszembe, sokszor észre lehet venni, hogy a Telekom oldalának egyes részei még régebbiek. Ezzel nincs probléma, nagyrészt jól is működnek. (nálam) Csak kicsit fura, hogy ilyen-olyan.
 9. Szia, Az nem lehetséges, hogy egy már kifutott készüléket választottál? (Pl. P9 Lite Mini, J3 2016, stb.) Ha az oldallal van probléma, akkor a rendeléssel kapcsolatban szerintem a 1414-en tudnak segíteni.
 10. Lehet azért, mert vagy 7 éve nem foglalkozott a T ezzel a résszel.
 11. említett kérdést itt érheted el.
 12. Szia, Ha visszaolvasol, láthatod, már volt téma a fórumon. Érdemes a 1414-en jelezni az igényed a csatornára, és ha sokan megteszik ezt, nagyobb az esély arra, hogy visszakerüljön. Mást nem lehet tenni.
 13. Végülis kitudja mikor kell. 🙂 Nem tudtam, hogy ilyen formában eltüntették, köszi a linket.
 14. @Khaty A Life TV nem tudománnyal foglalkozik (hanem életmód, tippek, horoszkóp, etc.), ha jól tudom az Ozone TV témája a természet és a tudomány. 😂😂 Ő talán az "Ez zsír!" műsort vezette, nem?
 15. @btz olyan esetben sokba fájhat a dolog. 😂