varga

Tag
 • Tartalmak

  27
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

varga a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

Profil megtekintések

624 profilmegtekintés
 1. Természetesen holnap viszem, ám hátha egyszerűbben is fel lehetne éleszteni!?
 2. Samsung Galaxy A50 telefont július elején vettem. Keszthelyen a Telekom üzletben vettem át. Most ma dél óta az érintő képernyője semmire sem reagál!!! Mit tegyek?? SÜRGŐS választ kérek!!
 3. Vírus témában kerestem esetleges "tapasztalatot", ki, hogyan érzékeli, hogy vírusos esetleg a gépe. Máshová nem, csak az ezen az oldalon a legfelső sorban kis nagyítóval jelölt, keresés... részbe írtam. Tudom sok jó vírusirtó program van. Én az avastot használom.
 4. T. Fórumozók! Szinte hihetetlen, ám beírtam a keresőbe a "vírus " szót és 0 találat!!?? Holott: Én az tapasztalom, ha rákattintok az internet / nálam mozilla / gombra, megjelenik a kezdő lap, de mint egy árnyék, homályosan jön egy másik de az csak feltűnik és nyomban el is tűnik!! mi lehet ez vírus???
 5. Van egy nem túl régi IP kamerám. A korábbi internetet biztosító "modemmel" jól működött. Most a "digitális elosztóval" nem tudom élesíteni. A digitális elosztó menüjében látszik, hogy ott van, csatlakoztatva van, de nem tudok tovább lépni!! Mit csináljak???
 6. köszönöm, próbálkozni fogok.
 7. Telekom digitális elosztónk van. Sajnos a webkamerával nem tudok rácsatlakozni! Mit tegyek, hogy ismét működjön, mint amikor az analóg rendszeren működött????
 8. Mivel a telekomnak írni szinte lehetetlen, itt kérdezem tőlük: miért nem tudnak internet lehetőséget biztosítani, a Hévíz Kossuth u. 14 sz. alatt??????
 9. Köszönöm! Én is így gondoltam, ez már marad az ami és amilyen. Új rendszer rátenni profiknak való, nem nekem!!
 10. Tisztelt fórumozók. A szintén, mint a számítógép, régi Alcatel one touch Pixi3 tableten , modell száma 8055 az Android 4.4.2 verzió fut. A memória 6Gb.?? Lehet egyáltalán az Android programját újabbra frissíteni???
 11. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. 1. Tényleg rossz helyre másoltam egy csomó, de tényleg sok képet, videót, csak ezt az intézőn láttam, ki is pucoltam. Át raktam külső tárra. A gép tényleg régi, gyűjtök egy újra!!
 12. Nem, nem , csak példaként hoztam a Java-t. Sok pl. a Windows illesztőcsomag! a Microsoft.NET Framework is!?
 13. Kedves fórumozók! A lemezem telik-telik. Amúgy sincs sok tárhelyem. Ha a pl: Java korábbi frissítéseit törlöm, amit a Vezérlőpult/programok telepítése törlése menüben látok és csak a legfrissebbet hagyom meg, akkor vajh működni fog??!! névtelen.bmp
 14. O:K: otthon majd csinálok és felteszem. Akár többet is4 Üdv: Varga S.
 15. Van egy wap54gv31 acces point készülékem. Szeretném repeter-nek használni, de sehogy sem tudom beállítani a MAC címet, vagy esetleg mást téveszetk el???"