varga

Tag
 • Tartalmak

  22
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

varga a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. köszönöm, próbálkozni fogok.
 2. Telekom digitális elosztónk van. Sajnos a webkamerával nem tudok rácsatlakozni! Mit tegyek, hogy ismét működjön, mint amikor az analóg rendszeren működött????
 3. Mivel a telekomnak írni szinte lehetetlen, itt kérdezem tőlük: miért nem tudnak internet lehetőséget biztosítani, a Hévíz Kossuth u. 14 sz. alatt??????
 4. Köszönöm! Én is így gondoltam, ez már marad az ami és amilyen. Új rendszer rátenni profiknak való, nem nekem!!
 5. Tisztelt fórumozók. A szintén, mint a számítógép, régi Alcatel one touch Pixi3 tableten , modell száma 8055 az Android 4.4.2 verzió fut. A memória 6Gb.?? Lehet egyáltalán az Android programját újabbra frissíteni???
 6. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. 1. Tényleg rossz helyre másoltam egy csomó, de tényleg sok képet, videót, csak ezt az intézőn láttam, ki is pucoltam. Át raktam külső tárra. A gép tényleg régi, gyűjtök egy újra!!
 7. Nem, nem , csak példaként hoztam a Java-t. Sok pl. a Windows illesztőcsomag! a Microsoft.NET Framework is!?
 8. Kedves fórumozók! A lemezem telik-telik. Amúgy sincs sok tárhelyem. Ha a pl: Java korábbi frissítéseit törlöm, amit a Vezérlőpult/programok telepítése törlése menüben látok és csak a legfrissebbet hagyom meg, akkor vajh működni fog??!! névtelen.bmp
 9. O:K: otthon majd csinálok és felteszem. Akár többet is4 Üdv: Varga S.
 10. Van egy wap54gv31 acces point készülékem. Szeretném repeter-nek használni, de sehogy sem tudom beállítani a MAC címet, vagy esetleg mást téveszetk el???"
 11. btz!! igen ám, a telefon, amikor a beállítást csinálom,: kimenő beállítások: CSAK azt ajánlja fel, hogy SMTP szerver !! Most mit tegyek?? A bejövőnél azt írja ki: pop3 szerver beállításai: beírom amit kell és legalább fogadni tudom a leveleket, írni pedig az asztaliról tudok!!
 12. btz! Én a T.-os tárhelyemre szeretnék olyan honlapot csinálni, amin linkek navigálnak, képek, stb van rajta!!
 13. Mindenki! Az androidos telefonomon a freemail levelek szépen jönnek, azt be tudtam, be lehetett állítani. a kimenő leveleket viszont nem tudom beállítani , mert az SMTP szerverre hiába írtam email.freemail. hu és SSL , vagy tanúsítás nélkül, mindíg visszaküldi, hogynem lehet hitelesíteni a szervert??!! Mit kell beállítani, hogy küldeni is tudjak leveleket???!!!
 14. Köszönöm mindenkinek a segítséget! Most már be tudok lépni. Egy nagyon egyszerű honlapot akarok csinálni, pl. ékszerteknősökről. szokásaikról, tartásukról, de úgy, hogy navigáljon a link erre-arra., és képek esetleg videó legyen hozzá. A wordpresst megkerestem, regisztráltam, most próbálom majd.