Farao

Tag
 • Tartalmak

  220
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Farao a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 • Születésnap 1990-12-11
 1. Nem tudom vígasztal-e de nekem is használhatatlan délután 3 óta kb.
 2. Na majd ki kell próbálni
 3. Open WRT-t nem feltétlen szerettem volna erőltetni de ezek szerint a jövőben lehet nem úszom meg Jobban belegondolva, valószínűleg vpn-nél szerver oldalon kéne ezt-azt módosítani, amit nem hinném hogy bárki is meglépné a kedvemért esetleg vps-t kéne bérelni és azon indítani egy sajátot, de az már kicsit macerás és költséges
 4. Értem. Ezek szerint az én kis TP-link AC1200-am is tudja? Nem szükséges extra beállítást csinálni? Megy magától? Egy IP-re, bonding szervernek egy VPN-t nem lehetne használni?
 5. Milyen routerrel lehet össze bondingolni 2 külön szolgáltatót?
 6. Ebbe a városba is van hasonló. Csak az elmúlt 12 év nem volt nekik elég hogy befejezzék a hálózat kiépítését. Sajnos ezen a mostani 100 millió uniós támogatás se segített Náluk 5 megás: 2500, 40 megás 8600 Ft. Legkisebb és legnagyobb csomag...
 7. Sajnos sokan így vagyunk. Még a 2018as hálózat fejlesztés is elmarad sok településen. (Mezőtúron biztos). Már komolyan mikrohullámú neten gondolkozom. Állítólag egész jó, és már ott is van 40-50 megás csomag. @b10up Hát nem tudom nekem az elmúlt pár hónapban többé kevésbé jó. Akkor volt a bajom amikor központi hiba volt és napokig kb senkinek nem ment.
 8. @Lacikaaa az eltakarás nem gátolja wi-fi szórást hacsak nincs a dobozban fém vagy alufólia ami vissza verheti a jelet. Inkább a miatt aggódnék hogy meglegyen a kellő szellőzése. Ha nem tetszik a leragasztós ötlet. Akkor csak fektesd le éjszakára ledekkel lefelé.
 9. DSL ág esetén nincs prioritás. Ott elvileg nem szabadna ilyet csinálni. De tény hogy nálam is elő szokott fordulni. Lehet túl van néha terhelve a bonding szerver?
 10. Hali. Nekem is működik szépen. Bár van amikor az LTE ág lekapcsol. Ez nekem is este 7 körül szokott megtörténni. Szerintem ez annak tudható be, hogy a mobil adó tornyon a telefonos ügyfelek előbbre vannak véve. Nekünk ilyenkor meg nem biztos hogy jut belőle Fényerő állításról nem tudok. Ragaszd le szigszalaggal!
 11. @btz Igen lehet, de az az igazság hogy félek szólni hogy sz*rabb lesz mint volt Most örülök hogy a Gyorsító rész kifogástalanul működik hónapok óta Na meg úgyis 0,5 megabites feltöltési csomagban vagyok, ezt szépen kiszolgálja
 12. @btz Ja értem.. :-) Igen tudom, azért nem is erőltettem hogy tegyenek át. Van igen, asszem 2 oldalt ha vissza lapozol itt a fórumon láthatsz :-)
 13. Az elmúlt hónapokban nem nagyon jártam az T-home admin felületén, mostanában minden rendben volt a gyorsító opcióval és a DSL résszel is. Ma viszont volt egy kis megakadás youtube-on így gondoltam megkukkantom mi a helyzet, a DSL rész volt el szálva a gyorsító opcióba, de nem is ez a lényeges. Hanem hogy át raktak VDSL-re Szóval itt vannak az eredmények... (jobb nem lett.)
 14. Azért ne felejtsük el hogy nem csak a telekom van Magyarországon, nem mindenkitől tőle kéne várni a fejlesztést. Ott van a sok kisebb szolgáltató is, akik sok esetben el vannak szállva az árakkal. És még a hiba bejelentésre is csak annyi a válasz hogy "Nem tudjuk mi lehet a baj, várjon holnapig hátha magától megjavul."
 15. Jó nyilván... Hüyeségből mondtam, bízom benne addigra más szolgáltató is észre veszi városunkat..