Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  2.437
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Roli82 a fórumon

 • Rang
  PROFESSZOR
  214
  214

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

8.568 profilmegtekintés
 1. Sajnos ez ilyen. Kiszámíthatatlan hogy miből mikor mennyit küld a gyártó.
 2. Pontosan.
 3. Engedélyezve volt egy ideig Sagemre az IPv6, de mivel szoftveres problémákat tapasztaltak, elvették az IPv6 támogatást és jelenleg Sagemre nincs engedélyezve az IPv6 (csak Cisco EPC3925-re) csak tesztelőknek van Sagemre mint pl nekem is... A Júpíszí és Cisco EPC3925-ön ad 500 megát, a Telekomnak ehhez Sagecom kell! Igen mert az kezel 24 letöltési csatornát amiből az IPTV-nek statikusan le van foglalva 4 csatorna akkor is ha nincs IPTV előfizetésed ezért ad Sagemet 250-500 nethez. Erősen kétlem mert Connect Box nevezetű Compal HGW-t adnak az említett cégnél ami 15 letöltési csatornát fog össze és így biztosítják az 500M, max az user vesz a használt piacon EPC3925 ami maximum 8 letöltési csatornát tud összefogni amivel nem lesz meg az 500M, csak 400 körül. Van az említett cégtől is netem Connect Boxal, de mivel az egy ***** domb inkább EPC3212 használok Dual Wan miatt. Az említett cég DS-Lite-ot használ tehát az ő v6 még rosszabb. A DYGY kábeles területen szintén EPC3925-ön ad 1000 megát, de telekom az Sagekom-ozik. Ez badarság. Gigabites net nincs koaxon náluk meg máshol se, csak optikán és lanon.
 4. Mobil előleggel sem engedték volna az iPhone 7-et? Akkor nem szokták engedi, ha több olyan előfizetés is van ami nagy értékű eszköz is lett részletre vásárolva és azok a részletek még nem teltek le, illetve magas havi díjú csomagok vannak. Érdemes üzletben érdeklődni, mert ott tapasztalataim szerint engedékenyebbek, a webshop az szigorúbb már ha webshopban történt a vásárlási kísérlet.
 5. Üdv! Milyen indokkal utasították el?
 6. sagemcom

  Szia. Resetel nem próbálkoztál még? Hátoldalán van egy süllyesztett nyílás toll heggyel vagy tűvel nyomd addig, hogy az előlapon csak az alsó led világítson, ezután engedd el, várd meg hogy abba hagyja a villogást, aztán a beállításaidat állítsd be újra manuálisan ne mentésből és írd meg mi lett az eredmény.
 7. RTL+ Csengetett Mylord? Telekomnál pillarboxba, hárombetűs cégnél kártyával a tv-ben, rendesen ahogy kell nyújtottan jelent meg. Hmm. Egyszer ilyen egyszer olyan
 8. Szia! Addig működik amíg ki nem kapcsolod.
 9. Egy ideje én is tapasztalom, ezt úgy hívják hogy pillarbox az RTL+-on tapasztalom ezt több régi műsorral, de a hárombetüs cégnél is tapasztalok ilyet.
 10. Oké. Látom van Telekom kedvezményed is, otthoni szolgáltatás mellé olcsóbb ez a telefon az aktuális árlista szerint 22 x 11.270 Ft.
 11. Ha a Windowsban valamiért kikapcsolódott a Teredo akkor az alábbi paranccsal lehet visszakapcsolni cmd-ben. netsh interface teredo set state type=default
 12. Üdv. Volt már a kínálatban, hogy lesz -e újra és hogy mikor azt sajnos nehéz megjósolni.
 13. Lehet, de nem találtam pontosabb infót, így hát maradt a sztenderd verzió.
 14. Szia! Meglévő számodra amivel ha jól értem korábban is vettél készüléket részletre, nem valószínű hogy tudsz új készüléket kihozni ( az nem számít hogy a törlesztők már kifutottak) mert hűségbe vagy, csak lejárat előtt 30 nappal illetve ha volt kiemeltséged akkor a hűség lejárat előtt 3 hónappal lehet előrehozott készülékváltást lehet csinálni. A mostani csomagod Mobil S + NET 400MB és az váltódna Mobil S + NET 500MB-ra? Egyébként csomagváltás történik és ahhoz megy hozzá a P20 Pro törlesztője.
 15. Üdv! Ha nem vettél új készüléket hosszabbítással együtt, akkor felmondás estén 5.000 Ft a kötbér, ha megakarod tartani a hívószámodat és dominóra váltanál akkor 1.990 Ft ami egyúttal a kezdő egyenleged is lesz. Felmondás telefonon a 1414 intézhető, Domióra váltás személyesen üzletben intézhető. Ha vettél készüléket akkor a kötbér sokkal több, a pontos összeg a szerződésben szerepel.