Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  2.752
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Roli82 a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  221
  221

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

 1. RAM

  Üdv. 4GB RAM!
 2. Szia! Most teszteltem le FireFox böngészővel, gond nélkül végig tudom vinni a vásárlási folyamatot. Reklám blokkoló nincs bekapcsolva a böngészőben véletlenül?
 3. A PDF-ben is benne van, csak nem jó sorszámmal (67).
 4. Szia! Azt jelenti, hogy ma adják oda a GLS-nek aki hétfőn kiszállítja a választott üzletbe.
 5. Remek.
 6. A házhoz szállítási csoportot is megkérdezheted a 06-30-930-30-30 telefonszámon a 2 gomb majd utána a 0 gomb, és megrendelés azonosítójára szükség lesz.
 7. Szia! Akkor fog változni a státusz ha azt telefonon jóváhagyták, tehát fel is hívnak adat egyeztetés miatt, így szokott lenni általában. Előfordulhat, hogy az előleg kevesebb lesz, de lehet akár több is, ez az online FKV vizsgáló elég érdekesen működik. Holnap nem valószínű, hogy át tudod venni a telót, inkább Hétfő - Kedd.
 8. 2019. Január 1.-től a Hoppá Plusz 201809-es díjcsomag belföldi vezetékes és alapdíjas mobil irányokra vonatkozó 5000 perces korlátja megszüntetésre kerül és a díjcsomagban a kedvezményezett irányokra korlátlan használatot biztosít a Telekom változatlan havidíj mellett. A módosítás vonatkozik a már Hoppá Plusz 201809 díjcsomaggal rendelkező előfizetőkre is. Mivel a 0 Ft-os tételek nem jelenek meg a számlán, így a Hoppá Plusz 201809-es csomaggal rendelkező ügyfelek a számlán már nem fogják látni a belföldi vezetékes és mobil forgalmukat. Az előfizetők a január havi számlájukban kapnak majd tájékoztatást a fenti változásról. A Telekom oldalán a fenti változások 2019. Január 7.-től lesznek elérhetőek.
 9. Reseteld le. Hátoldalán van egy süllyesztett nyílás ott nyomd be egy tűvel vagy toll hegyével addig, amíg csak az előlapon található legalsó power led világít csak, aztán elengedheted megvárod, hogy abba hagyja a villogást ez kb 2 perc utána , Böngészőbe 192.168.0.1 felhasználó név admin jelszó az meg a sagem matricáján van oldalt ha v2, ha v1, akkor hátul.
 10. Üdv Erika55! Az előfizető módosítás kizárólag személyesen, üzletben kérhető, 4.500 Ft átírási díj ellenében, bővebb információ az alábbi linken: Milyen feltételei vannak az előfizető módosításnak mobil előfizetés esetén?
 11. Üdv! Erre sajnos nem tudunk neked választ adni! Talán a Huawei hazai képviselete többet tud mondani, mivel a szolgáltató számára testre szabott készülék szoftvereit a készülékgyártó adja ki a saját ütemezésük szerint. A kiadás ütemezésre a Telekomnak nincs befolyása.
 12. Üdv. 2019 első negyedévében!
 13. Igen most már kint van.
 14. Sehol. Belső anyagból van.
 15. Spíler 2 SD csatorna 2019. március 31-éig továbbra is elérhető marad a csatornakínálatban. HD változatban és TVGO-n továbbra sem lesz elérhető, illetve Spíler Xtra sem lesz elérhető!!