Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3237
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Roli82 eredményei

 1. Roli82

  Android box

  Szia! Letudod cserélni, csomagváltással IPTV M-ról Telekom TV M-re. De nagyon nem ajánlom az androidos boxot, kiforratlan, rengeteg probléma a rajta futó Telekom TV rendszerrel, az androidos része az jó.
 2. Roli82

  SAGEMCOM DHCP-lista üres!

  Szia! Ez nem Sagem, hanem Kaon. Általában akkor csinál ilyen ürességet, ha a Kaonban be állítasz valaminek fix IP címet. Statisztikával ne foglalkozz az ilyen, javítani nem tudsz rajta.
 3. Roli82

  Szolgáltatás kábel csere

  Teljesen jó. Szerintem jelentsd be újra, amúgy a hibajegyet vissza lehet nyittatni egy darabig és kell is, jobban rá mozdulnak a témára, szóval piszkálni kell őket.
 4. Roli82

  Szolgáltatás kábel csere

  Ezek az értékek rendben vannak, bááár kicsit erős a jel az 1-2-3-4 csatornán de ettől még nem kellene a jelet elvesztenie. A feltöltési csatornákról is tegyél be képet mert ha az túl erős akkor simán okozhat jelvesztést.
 5. Roli82

  Android TV

  Szia. Az IPTV műsorújság alkalmazás nem kompatibilis a Telekom TV Android SmartBoxal. Távoli felvétel beállítást pl a Telekom TV GO alkalmazással tudsz beállítani.
 6. Roli82

  Androidos Set top box probléma

  Szia! Az volt a legnagyobb hiba, hogy átváltottál rá, kiforratlan vacak. Ahogy Te szeretnéd a csatorna rendezést azt nem tudod megcsinálni. Ha weben vagy telefonon kérted a váltást és még 14 napon belül vagy a beüzemeléstől számítva, próbálj meg elállni tőle és vissza kérni a régit.
 7. Szia! Sajnos Telekom és a Netflix között nincs megállapodás, ennek hiányában nem engedélyezi azt a Netflix a Google-nek, hogy erre a smartboxra megjelenítse a Google Play store-ban a Netflix appot.
 8. Roli82

  Telekom top box

  Arra is az vonatkozik, hogy nem megvásárolható.
 9. Roli82

  Telekom top box

  Szia! A Telekom TV szolgáltatáshoz adott set-top-box nem megvásárolható!
 10. Roli82

  HBO Max

  Szia! Kattints Telekom szakértő nevére és akkor tudsz neki privát üzenetet írni,úgy hogy üzenet küldése gombra kattintasz, amit csak ő lát mások nem.
 11. Roli82

  Előtörlesztés

  Szia! Jelenleg is lehet a Telekom fiókban a számlák menüpontban előtörlesztést csinálni.
 12. Szia! 2000/1000 csomaghoz az alábbi típusok közül ami épp az adott körzet raktárában van Technicolor FGA2233 Sagemcom F@ST 5670 Illetve van még ez a régebbi típus Sagemcom F@st 5655v2 ezt kisebb csomaghoz adták régebben, nem tudom, hogy adják -e még, ha nem ezt adják akkor a fentiek közül valamelyiket.
 13. Roli82

  Media Converter

  Szia! Sajnos nem lehet media converterel kiváltani. Csak a szolgáltatótól kapott eszközt használhatod, illetve mögé köthetsz saját pl routert.
 14. Roli82

  TV2 Play Prémium

  Szia! Elérhető a TV2 Play Premium!
 15. Roli82

  Match 4

  .
×
×
 • Új...