Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3184
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Roli82 a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  264
  264

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

 1. Szia! Pontosítanék. Elkészült már az a szoftver amiben lesz lehetőség a csatornákat rendezni, tesztelési időszakban van.
 2. Szia! Az alábbi linken találsz segítséget hozzá. Link
 3. Szerintem nem a Spec 1-es árakat kaptad hanem a piacit, igen az internet csomagot is módosítani kell, akár ugyan arra.
 4. Elérhetőek, az új csomagok.
 5. 1 db új HD csatorna lesz HGTV (lakberendezési,házfelújítással és kertépítéssel foglalkozik), a többi meg olyan aminek az SD változata van benn, Prime HD, Spektrum Home HD, Da Vinci HD, ID HD, TV Paprika HD, Viasat Explore HD, ATV Spirit HD, Filmmánia HD, Sláger TV HD, Story 4 HD, Galaxy 4 HD. 1 db 4K csatornával bővül a 4K minicsomag FUN Box UHD, témája utazás, természet, extrém sport, kultúra angol nyelven.
 6. Unicastban jó a kép, de multicastban semmit nem változott, hiába van ügyfél részen jobb képességekkel bíró smart box kihelyezve.
 7. A közeljövőben nem várható, a tárgyalások jegelve lettek, és amíg nincs megállapodás, addig a Netflix azt sem engedi, hogy egyáltalán a Google Play Store keresője megjelenítse az Netflix alkalmazást, hogy ez a Netflixnek miért jó na az egy jó kérdés...
 8. Szia. Igen van 4K adás 4K minicsomag 2000 Ft/hó Love Nature 4K , Travelxp 4K HDR és Eurosport 4K HDR
 9. Szia! Azt a részt hagyd üresen, oda nem kell írni semmit.
 10. Szia! Proci Broadcom Powerful Dual Core (ARM B53 7k DMIPS) BCM68360 RAM DDR3 512 MB NAND FLASH 512 MB IEEE 802.11ax 4x4 5 GHz BCM43684 IEEE 802.11ax 3x3 2.4 GHz BCM6710
 11. Szia. Kikerült belőle ez az opció.
 12. Üdv. Kövesd az ezen a linken található útmutatót. Link
 13. Szia Imi! Sajnos még a tesztelése sem kezdődött el... ebből kiindulva várni kell még rá bőven.
 14. Sajnos felhasználó nem tudja törölni, csak a moderátor. Jelentettem a posztot, holnap szerintem már intézve lesz. Változtasd meg a jelszavad addig is.
 15. Szia! https://telekomtvgo.hu weboldalra nem kell kód,rákattintasz a belépésre be írod az itt a nagy nyilvánosság elé tárt email címedet és jelszavadat és már bent is vagy. Egyébként ne írj ki ilyen adatokat, most bárki hozzá fér a Telekom TV GO fiókodhoz.