Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3246
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Roli82 eredményei

 1. Roli82

  képernyő felbontás hiba

  Szia. Ilyen problémáról olvastam már nem is egy posztot máshol. SDMC gyártó AV jelölésű boxa csinálja ezt, többnyire LG TV készülékekkel. Szoftveres hibának tűnik. Link #142576 számú hozzászólástól kezdve.
 2. Roli82

  Android BOX

  Szia. A box dobozában található HDMI kábellel használod? Ha igen cseréld ki, mert az is okozhatja a hibát, hogy rossz a mellékelt HDMI kábel.
 3. Szia! Az alábbi linkekre kattintva találsz infót. A megrendelést követően mennyi időn belül kerül sor az otthoni szolgáltatás kiépítésére? Telekom otthoni szolgáltatást rendeltem, mi a teendőm?
 4. Szia. Ilyet már én is tapasztaltam. Ha jól emlékszem, annyi volt a megoldás, hogy beléptem a műsorújságba, aztán meg ki és akkor már az maradt amit én állítottam be. Azt is megpróbálhatod, hogy a Telekom TV GO mobil alkalmazásban csinálod meg az egyedi sorrendet, amit ott be állítasz az leszinkronizálódik a boxra is.
 5. Címedre mit ír a weboldal ? Milyen sebességű netet? 2000/1000 akkor optika, ha 1000/25 a max akkor koax.
 6. IPv6 bekapcsolásra kerül automatikusan és Dual Stack, nem a gagyi mint a piros szolgáltatónál.
 7. Roli82

  telekom tv smart box

  Szia! Nem tud ilyet.
 8. Szia! Ezzel kapcsolatban született egy törvényszabályozás ami miatt 22 havi részletre nem vehető meg játékkonzol. Szűkülhet a hűségszerződéssel vásárolható eszközök köre A cikk viszont azt is megemlíti, hogy 12 havi részletre elvileg megvehető személyesen. A témában a szolgáltató meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott, kiemelve, hogy azon eszközökre, amelyek most kikerültek ebből a körből, azokra az elvi lehetősége továbbra is fennáll annak, hogy 1 éves, határozott idejű szerződés mellé, akár részletfizetéssel is megvásárolhatók legyenek - az online értékesítési felületen ugyanakkor erre (egyelőre) nincs lehetőség a szolgáltatónál.
 9. Roli82

  Android box

  Szia! Letudod cserélni, csomagváltással IPTV M-ról Telekom TV M-re. De nagyon nem ajánlom az androidos boxot, kiforratlan, rengeteg probléma a rajta futó Telekom TV rendszerrel, az androidos része az jó.
 10. Roli82

  SAGEMCOM DHCP-lista üres!

  Szia! Ez nem Sagem, hanem Kaon. Általában akkor csinál ilyen ürességet, ha a Kaonban be állítasz valaminek fix IP címet. Statisztikával ne foglalkozz az ilyen, javítani nem tudsz rajta.
 11. Roli82

  Szolgáltatás kábel csere

  Teljesen jó. Szerintem jelentsd be újra, amúgy a hibajegyet vissza lehet nyittatni egy darabig és kell is, jobban rá mozdulnak a témára, szóval piszkálni kell őket.
 12. Roli82

  Szolgáltatás kábel csere

  Ezek az értékek rendben vannak, bááár kicsit erős a jel az 1-2-3-4 csatornán de ettől még nem kellene a jelet elvesztenie. A feltöltési csatornákról is tegyél be képet mert ha az túl erős akkor simán okozhat jelvesztést.
 13. Roli82

  Android TV

  Szia. Az IPTV műsorújság alkalmazás nem kompatibilis a Telekom TV Android SmartBoxal. Távoli felvétel beállítást pl a Telekom TV GO alkalmazással tudsz beállítani.
 14. Roli82

  Androidos Set top box probléma

  Szia! Az volt a legnagyobb hiba, hogy átváltottál rá, kiforratlan vacak. Ahogy Te szeretnéd a csatorna rendezést azt nem tudod megcsinálni. Ha weben vagy telefonon kérted a váltást és még 14 napon belül vagy a beüzemeléstől számítva, próbálj meg elállni tőle és vissza kérni a régit.
×
×
 • Új...