Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  2.706
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Roli82 a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  220
  220

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

 1. Szia! Lejárt a Gyilkos elmékre a licenc, ami jelenleg fent van pár rész, azok is lekerülnek a héten a kínálatból. Az hogy meddig látható, egy sorozat epizódja azt a részletek menüpontban lehet megnézni!
 2. Szia! Lejárt a Gyilkos elmékre a licenc, ami jelenleg fent van pár rész, azok is lekerülnek a héten a kínálatból. Az hogy meddig látható, egy sorozat epizódja azt a részletek menüpontban lehet megnézni!
 3. Üdv! Egy sorrendi újraindítást javasolok. Áramtalanítsd a modemet és a boxot is. Kapcsold be a modemet várd meg, hogy teljesen feljelentkezzen a hálózatra (2-3 perc), aztán kapcsold be az IPTV boxot. Ha ez nem hoz javulást, akkor 1414 be kell jelenteni hibára.
 4. Szia. Utána kérdezek. Türelmet kérek!
 5. sagemcom

  Tegnap este központi hiba miatt akadozott az IPTV szolgáltatás amit azóta javítottak. Nincs köze az IPv6-hoz.
 6. Üdv. November 5.-én került ki a kínálatból! Arról még nincs információ egyelőre, hogy mikor és milyen formában játékkal vagy anélkül vissza kerül -e. Ha lesz, biztos, hogy lehet majd otthoni előfizetéshez rendelni részletfizetéssel!
 7. Akkor fogalmazzunk, úgy nem non-stop vallási műsor menne rajta
 8. Vagy a Sagemre rákötni a boxokat mert elvileg optikán modem módban is megy az IPTV.
 9. Én a fő routerre tenném az IPTV-t valahogy így.
 10. Az IGMP Snoopingot is be kellene kapcsolni. Illetve amelyik LAN portra tetted az IPTV boxot ott IPTV kellene kiválasztani Internet helyett.
 11. Üdv! A Samsung Galaxy A7 64 GB Dual SIM a héten került be a kínálatba! Otthoni előfizetéshez November 5.-től lehet majd rendelni! Részletre 0 Ft kezdő és 22x4.510 Ft -ért vagy egy összegben 99.220 Ft-ért.
 12. ATV Spírit nem vallási csatorna lesz. ATV Spirit
 13. 2019.01.08.-tól Műholdas Sat TV televízión nyújtott Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809,a Discovery HD Showcase csatorna helyett a Discovery HD csatorna kerül elosztásra, a Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és a Nagyvilág (lezárt) kiegészítő csomagban a DTX csatorna helyett az ATV Spirit csatorna, a Discovery Science csatorna helyett az MTV Rocks csatorna kerül elosztásra, valamint a Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és a Filmvilág (lezárt) kiegészítő csomagban a Shorts TV csatorna helyett az EPIC Drama csatorna kerül elosztásra.
 14. 2019.01.08.-tól Az IPTV televízió hálózaton nyújtott Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809,Szuper Családi Mozi díjcsomagokban a Discovery HD Showcase csatorna helyett a Discovery HD csatorna kerül elosztásra, a Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és Szuper Családi Mozi díjcsomagokban és a Nagyvilág (lezárt) kiegészítő csomagban a DTX csatorna helyett az ATV Spirit csatorna, a Discovery Science csatorna helyett az MTV Rocks csatorna kerül elosztásra, valamint a Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és Szuper Családi Mozi díjcsomagokban és a Filmvilág (lezárt) kiegészítő csomagban a Shorts TV csatorna helyett az EPIC Drama csatorna kerül elosztásra.
 15. Hmm fura. Akkor javaslom, hívd fel a 1414 ügyfélszolgálati tel számot és kérdezz rá számlázási részen.