Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Jazz

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Jazz eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Szia Dánilel! Köszönöm a választ, de továbbra sem értem, hogy az okosvifi szolgáltatáshoz miért kellett kötelezően megvennem egy szolgáltatást, melyet soha nem használtam ki. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a gondolatommal. Megvettem a szolgáltatást, az eszközöket kifizettem, az asszisztencia szolgáltatást soha nem használtam, használom, akkor miért is nem kapcsolhatom ki? Ez továbbra is felháborító számomra.
  2. A Wi-Fi asszisztencia semmit nem takar Egy lehúzás a Telekom részéről, a kiterjesztett vifi megrendelésekor nem volt lehetőség nem kérni a semmire nem használható asszisztenciát, apró betűs részben vélhetően benne van hogy 90 napon belül lemondhattad volna. (Sajnos én sem olvastam el). Ma volt egy félórás beszélgetésem ezzel kapcsolatban egy kedves ügyintéző hölggyel, aki arról tájékoztatott, hogy amíg hűségben vagyok nem mondhatom le. Magyarán rejtetten bekapcsoltak egy semmirevaló (számomra), havonta megújuló szolgáltatást, amit nem lehet lemondani. Miért is csak 90 napig lehetett volna? Szal. soha többé nem kötök hűséget a Telekommal! Ennyi!
  3. Jazz

    Hibaelhárítás

    Kedves Kata! Köszönöm a választ, de itt nem hiszem hogy bejelentést kellene tennem, mivel az üzenet szövege: "Hibaelhárítás folyamatban Szolgáltatásod működésében kiesést tapasztalhatsz. A hibaelhárítást megkezdtük. Köszönjük a türelmed!" Magyarán tudomásuk van a hibáról, mivel a jelzett szolgáltatások felett szép sárga mezőben, veszélyt jelző alapjára állított háromszöggel kiegészítve, a Hibaelhárítás alatt felirat jelenik meg, a kérdés az, hogy hónapok óta miért nem sikerül javítani.... mivel hosszú ideje ezek a sárgával díszített üzenetek jelennek meg bizonyos szolgáltatásaim felett. (És... türelmes vagyok... )
  4. Jazz

    Hibaelhárítás

    Már hónapok óta a felhasználói felületemen ez a hibaüzenet jelenik meg: Hibaelhárítás folyamatban Szolgáltatásod működésében kiesést tapasztalhatsz. A hibaelhárítást megkezdtük. Köszönjük a türelmed! Az otthoni TV-t és Internetet érinti... Ez normális? 99% rendelkezésre állással ilyenkor mi a helyzet, mert a számla az nem csökkent... Ilyenkor nem kellene kompenzálni? Jah... lehet ez az üzenet a kompenzáció ... :))) A TV az eléggé gatya, főként mióta az új smart boxokat használjuk néha csak pörög-pörög a várjak még egy kicsit ikon, hol megtalálja az internet kapcsolatot (pedig vezetékes ), hol nem ....
×
×
  • Új...