Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

telekomtolerant

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

telekomtolerant eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Sziasztok! Van egy Fast 5655 routerem a Telekomtól, és szeretnék egy USB-t csatlakoztatni hozzá a torrentek és filmek tárolására. A router beállításával kapcsolatban van egy kérdésem: Mely beállításokat kell engedélyezni a Fast 5655 routeren az USB tárhely használatához torrent letöltésekhez? Már csatlakoztattam az USB-t a routerhez, és beállítottam a mappát a torrentek letöltéséhez. Azonban a torrent kliens nem látja az USB-t. Lehetséges, hogy további beállításokra van szükség a routeren? Ha tudtok segíteni, megköszönném, ha megosztanátok, mely beállításokat kell engedélyeznem a routeren az USB tárhely használatához. A Telekom Fast 5655 rotuer admin felületén hogyan kell beállítanom a DLNA vagy mást, hogy működjön. Valaki aki hasonlóan beállította tudna segíteni?
  2. Szia Én csak olvastam amit írtál, ha tudok segítek. Nekem úgy gyorsult fel, hogy folyamatosan csesztettem őket és helyettük írtam a polgármesteri hivatalnak az engedélyeztetés miatt - mert kell nekik az optikai kiálláshoz házanként. Írj nekik és kérd meg hogy mindaddig segítsenek, amíg nincs bekötve. Am 250 Mbit-es elég - többet nem annyira tud vinni a Wi-fi. Egy 2 gigás film 3 perc alatt lejön így is. Ki se tudod használni a fentebbi csomagokat csak ha valami spéci dolgot üzemeltetsz.
  3. telekomtolerant

    Internet és TV vezeték nélkül

    Más típusú Mesh eszközzel is meg lehet oldani hogy szakadás nélkül jöjjön a net? [TP-link Deco]
  4. Kedves Fórumtársak! Szeretném megtudni, milyen sávszélességgel rendelkeztek a Telekom szolgáltatásánál, és hogy ez milyen változásokat mutat a különböző eszközökön. Sávszélességem: 250 mbits PC-n mért sávszélesség: 220 mbits Mobil (3 méterre a routertől): 130 mbits De néha vannak helyek ahol 30MBITs pedig távolabb 130 Nektek? Üdv, Telekomtolerant
  5. telekomtolerant

    E105 hibakód

    Kedves Fórumtársak! Sürgős segítséget kérnék, mivel nagymamám vidéken a Telekom szolgáltatásánál tapasztal problémát délután azzal, hogy az E105 hibakódot kapja. Nem vagyok szakértő, de nagyon szeretném segíteni neki. Tudnátok adni tippeket, hogyan oldhatná meg ezt a problémát? Nagymamám nagyon hálás lenne minden segítségért! Köszönöm előre is!
  6. telekomtolerant

    beltéri tárhely

    Szia, Ha van USB kártyaolvasod amibe bele lehet tenni viszi a smartboxod. En is igy csinalom egy 64GBs kartyaval.
  7. telekomtolerant

    Router kérdés

    Szia Telekom shopon nézz körül ott van pár.
  8. Probáld meg az optikai váltást vagy másik szolgáltató. Erre technologiai váltás jó csak.
  9. telekomtolerant

    E105 hibakód

    Amúgy ez kapcsolodasi hiba, amiert nincs hálozat. Valaki én posztomba tudna segítenj?
  10. telekomtolerant

    E105 hibakód

    Nálunk is! E105.
  11. Sziasztok! Szeretnék megosztani néhány tapasztalatot és segítséget kérni a Telekom Wi-Fi problémáimmal kapcsolatban. Eddig vezeték nélkül wifi segítségével sikerült behoznom az IPTV-t, de a Telekom router jele gyenge es csak neha megy. Másik routerrel ugyanezt elértem, de az elromlott. Egy Wi-Fi erősítővel jó jelet kaptam, de sávszélessége alacsony volt. Azzal egesz vegig akadozas nelkul ment az IPTV neten, de a savszelessege 4-10Mbits volt csak. Kicseréltem egy TP-Link RE315-re, ami jó jelet ad és 150Mbitset a tv mögött, de az IPTV mégis akadozott. Ezt nem értem, ezért gondoltam a statikus IP-re, mint beállítás a wifi jelerősítőnek. Van olyan, aki az akadozást meg tudta oldani wifin? Hogyan lehetne beállítani? A másik aggódalmam, hogy csak a Telekom Kaon Mesht lehet hasznalni ehhez - gyakorlatba? Mert azzal nem akad de gyenge es buta a Kaon, 70Mbitses a net ugy hogy 3 méterre vagyok ès egy ajtó választ el. Készülök váltani egy TP-Link M4 Mesh-re, de aggódom, hogy nem Telekomos eszköz esetén is hasonló problémák lépnek fel. Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatba, hogy nem telekomos Mesh hálozatot használ és precízen működik stabilan? Természetesen kábellel rákötve a végpontra. (*Probáltam ethernet kábellel a jelerősítőt akkor is akadt. Kifagyott sajnos a kép. ) Fontos lenne,mert már több napja idegesít, hogy 2 mèterre csak van sávszélesség és kifúrni a falat nem szeretném - mert a Telekomos alvállalkozó rondán csinálja[nincsenek idomoka kábelcsatornán, el van törve] Saját hálózatot szeretnék a Telekom Wi-Fi fölé, mert a TP-Link-nek jobb a teljesítménye. Van valami tipp? Úgy képzelem el, hogy egy TP-Link router és arra az összes többi mesh végpont. 100négyzetmèteres ház, kétszint. Valaki probálkozott hasonlóval? A nem telekomos cuccok működnek rajta? Mitől akad az IPTV ha van sávszél és jelerősség? Külön kell beállítani valamit? Mivel ez TVGO tehát működnie kéne bárhonnan. Köszönöm! Extra információk: SAEgecom F@st5654v2, KAOn1344E2 2db, TP-link RE315 Wi-Fi erősítő mesh. Később egy TP-Link router és TP-Link Deco M4 Szolgáltatás: Optikai 250 mbits net, IPTV és vonalas telefon szolgáltatás.
×
×
  • Új...