Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3267
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Profil megtekintések

26388 profilmegtekintés

Roli82 eredményei

 1. Roli82

  Előtörlesztés

  Szia. Ha befizetted egyben a törlesztőket, akkor még a vásárolt készülékért kapott kedvezményt is vissza kell fizetni ez a kötbér, így mondhatod fel. A kedvezmény mértékét az ügyfélszolgálat megtudja mondani.
 2. Roli82

  Az ***** kádári szinkron

  Problémádnak semmi köze a Telekomhoz. Fordulj a csatorna ügyfélszolgálatához.
 3. Roli82

  Kinek mekkora - a net?

  1. 1000/40 Mbps 2. 940/40 Mbps 3. 890/40 Mbps
 4. Roli82

  E105 hibakód

  Szia! Multicast hiba. Sorrendi újraindítás segíteni szokott rajta. Áramtalaníts mindent és sorban helyezd áram alá. Először a modemet, várd is meg, hogy teljesen felálljon a rendszer (abbahagyja a villogást) utána meg a box jöhet.
 5. Roli82

  smart box helyett kártya is lehet?

  Üdv. Telekomnál nincs kártyára lehetőség, internet alapú TV (IPTV) szolgáltatást adnak, és nem kábel tv-t (DVB-C).
 6. Roli82

  Multi SIM kártya

  Üdv. Új SIM kártya? Aktiválva van?
 7. Roli82

  Lassuló internet

  Ez is rendben. https://www.speedtest.net/ több szerveren próbálkozva is ezt tapasztalod? Factory resetet próbáld meg. Hátul találsz egy kis nyílást azt egy hegyes tárgyal nyomd addig, hogy csak az alsó led világítson, utána elengedheted, megvárod, hogy az eszköz összekapja magát és utána lehet mérni, illetve még az UTP kábel cserét is próbálhatsz meg a hálókártyád driver frissítését is., Ha ezek után sem jó, akkor megint be kell jelenteni.
 8. Roli82

  Lassuló internet

  Koaxon normális, hogy az a bizonyos 159. számú csatorna összes javítható hiba száma ilyen magas, mindenkinél ilyen, nálam is. Az összes javíthatatlan meg nagyon minimális. Nem árt tudni, hogy bár az eszköz nem jelzi de további 33 frekvencia is van még amit nem látunk, csak a hiba bejelentőn, meg szerelő, lehet hogy azokkal a frekikel van a gond. A feltöltési frekvenciákról is tegyen be képet.
 9. Nem vicc, a zöld szolgáltató androidos boxára se telepíthető...
 10. Roli82

  M3.hu

  Szia! Tegnap megnéztem, és telepíthető PlayStore-ból az M3.hu alkalmazás a Telekom SEI Robotics típusú SmartBox-ra.
 11. Roli82

  Hibaelhárítás

  Viszont ha csoportos hibajegyre van felvéve, akkor egy forintot sem fizet a Telekom. Nekem van olyan hibajegyem nyitva, amit eredetileg 2022.11.14 lett először megnyitva. Itt egy példa TV, ugyan ez van netre telefonra is.
 12. Roli82

  Rendelés kiszállítasa

  Szia! Arra van lehetőség pl, hogy a munkahelyedre vigye el a megrendelt telefont (érkezés napján kapsz értesítőt a GLS-től abban benne lesz a futár telefonszáma és tudsz vele egyeztetni), de csak az veheti át akinek a nevén van a szerződés és annak a személynek személyesen be kell mutatnia a személyigazolványát is a futárnak. Csomagautomatába nem kézbesíti a futár.
 13. Roli82

  Telekom TV

  Üdv! Megrendelheted a webshopban bejelentkezve a Telekom fiókodba idekattintva , vagy chatan vagy üzletben. Nem árt tudni pár dolgot, csak Telekom internettel működik, szóval ha az nincs akkor azt is meg kell rendelni. Nincs még kiforrva, vannak vele problémák. Ha műsort is szeretnél felvenni, akkor nem árt tudni, hogy nem lehet mindent felvenni, csak azt amihez a csatornák hozzájárulnak. Ha még a régi fajta IPTV-d van akkor én nem javaslom a váltást még egy jó darabig.
 14. Roli82

  net csere/bővítés

  Szia! Ha a ZTE eszközöd szerepel ezen a listán akkor nem kell visszaadnod Lista Ha nem szerepel, akkor 8 napon belül vidd be egy Telekom üzletbe, vagy díjmentesen feladhatod postán, utóbbinál csak egy dobozt kell kérni.
 15. Roli82

  Rendelés állapota

  Szia. Nyugodtan megkezdheted az eszköz telepítését, a webshopra nem kell várni, az majd frissül valamikor. :)
×
×
 • Új...