Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3171
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Roli82 posztolt

 1. Sajnos felhasználó nem tudja törölni, csak a moderátor. Jelentettem a posztot, holnap szerintem már intézve lesz. Változtasd meg a jelszavad addig is.
 2. Szia! https://telekomtvgo.hu weboldalra nem kell kód,rákattintasz a belépésre be írod az itt a nagy nyilvánosság elé tárt email címedet és jelszavadat és már bent is vagy. Egyébként ne írj ki ilyen adatokat, most bárki hozzá fér a Telekom TV GO fiókodhoz.
 3. Nem engedik. TTV is ugyan úgy működik koaxon mint az IPTV, szerintem a multicast lehet az oka.
 4. Se Telekom TV, se Telekom IPTV esetén nincs lehetőség bridge módba rakatni a szolgáltatói eszközt (Sagemcom) kábelnet esetén, csak akkor lehet ha nincs TV előfizetésed. Telekom TV (Androidos SmartBox) felejtős, sok a probléma még vele, nem forrta ki magát, nem ajánlom a váltást, egyébként ugyan azzal a net csomaggal most is menne amid van, csak gondolom régi portfóliós vagy így át akartak tenni az újabba, gondolom drágábban...
 5. Kódolatlan Digitális Kábel Tv csatornák, hogy is van ez? Analóg kábel tv folyamatos kivezetésével lehetőség van kódolatlan digitális kábel tv-re. Ehhez három csatorna lista van, elsőn minden csatornát megtalálsz, kódoltat, kódolatlan egyaránt. Második listán központi fejállomás által ellátott területen lévő kódolatlan csatornákat, a harmadik listán a Dél-Keleti régió kódolatlan csatornáit. Szükséges műszaki feltételek, amennyiben TV-d rendelkezik DVB-C vevővel: nincs más dolgod mint csatlakoztatni a koax kábelt és egy digitális kábel tv csatorna keresést elindítani. Amennyiben nem vagy ilyen szerencsés, szükséged lesz egy set-top-box-ra . Ezt bármely műszaki boltban megveheted. Vételi probléma esetén mit tehetek? Hiba bejelentés előtt érdemes következőket megpróbálnod. Amennyiben több vételi hellyel rendelkezel, úgy érdemes többit is ellenőrizni. Ha set-top-box-ot használsz, érdemes újra indítani, eltávolítani a kártyát, majd visszahelyezni. Ha mediacard-ot használsz, érdemes ezt eltávolítani a tv-ből, majd a benne lévő kártyát is, majd vissza helyezni ezeket a tv-be. Gyakori hiba még a kimozdult, meglazult kábelek, ezeket sem árt ellenőrizni. Ha egyik ötlet se vált be, akkor nem marad más, mint 1412 felhívása. Előfizethetek digitális kábel tv-re? Új előfizetőként már nem veheted igénybe a szolgáltatást, helyette IPTV szolgáltatást rendelhetsz!
 6. A csomag visszaérkezését követően 14 napon belül vissza állítják a korábbi állapotot és a pénzt is visszautalják.
 7. Telekomnak nincs már DVB-C szolgáltatása megszünt. Régebben volt, de akkor sem lehetett kérni CAM modult csak DVB-C boxotadtak.
 8. Szia! Az elmúlt hetekben többször is volt karbantartás, legutóbb múlt héten csütörtökön volt éjjel. Nálam így fest Vásárhelyen.
 9. Szia! Kövesd az ezen a linken található leírást.
 10. Üdv! Csak az HBO HD van Magyar 5.1, HBO 2 HD és HBO 3 HD az Angol hangsávon van 5.1
 11. Hmm hát nem tudom mi okozhatja ezt a problémát, én magam nem futottam ebbe bele. Próbáld ki ezt: A távirányító gyári beállításainak visszaállítását a 3-as és 7-es gombok folyamatos nyomva tartásával tudod kezdeményezni. A sikeres visszaállítást a jelzőfény kettő gyors felvillanása jelzi.
 12. Box újraindítás, és utána jó lesz.
 13. Ebben a pillanatban indult el a terítés.
 14. " A Telekom TV ügyfeleknél SmartBox firmware frissítést indul. Az új verzió az alábbi javításokat tartalmazza: • hang-kép csúszás • Record&GO visszatekerés stabilitás • 4K csatornán néha megjelenő zöld sávok a kép alján • Dolby Digital hang • DVB feliratok A frissítés 2 ütemben történik. Az első kör November 11.-én. A második kör November 15.-én Frissítést követően a firmware verzió: 9.2.93. Ezt az Beállítások - Android TV beállítások - Eszközbeállítások - Névjegy menüpontban lehet ellenőrizni. "
 15. Van pár HD csati ami nagyon hátul van pl MTV Live HD (976), FilmBox HD (173), EuroNews HD (978) ezeket is jó lenne előrébb hozni.
 16. " 2021. november 2-ától elérhető a Travelxp 4K HDR csatorna 4K minicsomagra előfizető Telekom TV ügyfeleinknek a 74-es csatornahelyen.A csatorna tematikusan utazásról, külföldi kultúrákról szól, gyakran mutat be népszerű világhírű látványosságokat, lenyűgöző UHD HDR minőségben.Most induláskor a csatorna angol szinkronnal lesz elérhető, de - úgy, ahogyan a Love Nature 4K természetcsatornánk esetében is - később magyar szinkronos műsorok is fokozatosan elérhetőek lesznek. Meglévő ügyfeleink előfizetése automatikusan frissül az új csatornával. 4K minicsomag megrendeléséhez szükséges - optikai vagy HFC hálózaton bekötött Telekom TV szolgáltatás, - UHD (4K) felbontású tévé, ami - támogatja a HDMI 2.0 szabványt (megfelelő kábelt a SmartBox-szal adunk) - támogatja a HDCP 2.2 szabványt Továbbá ajánlott HLG-szabványt támogató 4K tévén nézni az adást, ugyanis a High Dynamic Range műsoraink ezen kódolás szerint kerülnek kijátszásra a képernyőre. HLG-HDR támogatás hiányában a SmartBox automatikusan lekonvertálja a jelet SDR-re (kézzel is beállítható), (de a felbontás megmarad UHD). "
 17. A 14 napos elállás meg kell hogy illesse, ha online vagy telefonon rendelte meg, ha üzletben rendelte akkor valóban nem válthat vissza. Volt már itt olyan aki vissza váltott a régire, és máshol is olvastam ilyet!
 18. A hang recsegés pattogás szoftveres probléma, a hardver lényegesen korszerűbb mint a korábbi tizenéves IPTV box. A képminőségnek nem kellene rosszabb minőségűnek lennie mert ugyan az a stream van mint IPTV-n, többek szerint az új boxal még szebbek is a HD csatornák.
 19. Felhívod a 1414 telefonszámot és jelzed, hogy elállsz a szerződéstől és szeretnél visszaállni IPTV-re, futárral küldenek IPTV boxot beüzemeled az androidos boxot meg visszaküldöd. Azért lett bevezetve roham tempóban mert a régi boxokhoz már nem gyártják a megfelelő chipeket és így új IPTV boxokat(Tatung - Cisco - Technicolor - Arris) sem tudnak már beszerezni, így vagy nem értékesítenek IPTV-t vagy elindulnak idő előtt az új Androidos SmartBoxal. Egyáltalán nem volt flegma a válaszom, azt senki nem tudja megmondani pontosan, hogy mi mikor lesz javítva.
 20. Szia! Ha online vagy telefonon rendelted meg, akkor a beüzemeléstől kezdve 14 napod van arra hogy elállj a szerződéstől és akkor vissza tudsz állni a régire. Egyszer biztos javítva lesz.
 21. Sat TV és Interaktív Sat TV
 22. uTorrent felejtős. Port checkolásra használd ezt az oldalt https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ torrent kliens legyen nyitva, port számot be írod az oldalra és a check-re nyomsz, ha zöld akkor a port nyitva.
 23. Nem valószínű, hogy a közeljövőben bevezetésre kerülne ilyen sebességű csomag.
 24. Szia! Szoftver hiba miatt nem működik a UPnP IGd engedélyezése, ha felhívod a 1414 és bejelented hibára akkor központilag betudják kapcsolni. Másik opció hogy manuálisan Te állítod be így: Belső hoszthoz azt az IP címet írd be amit a Sagem a PC-nek adott 192-vel keződik.
 25. Pár évig még biztos lesz.