Roli82

SUPERUSER
 • Tartalmak

  3223
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Roli82 posztolt

 1. Sat TV és Interaktív Sat TV
 2. Cáfolom mert Dave a Telekomnál dolgozik!
 3. 2022. augusztus 5-étől holnaptól, MATCH4 néven Network4 új sportcsatornát indít, mely induláskor a Telekom kínálatában NEM lesz elérhető!
 4. 2022. augusztus 5-étől holnaptól, MATCH4 néven Network4 új sportcsatornát indít, mely induláskor a Telekom kínálatában NEM lesz elérhető!
 5. Szia. Link
 6. Sagemben tűzfal konfigurálásra nincs lehetőség. De szerintem kívülről nem pingelhető a publikus IP címed. Csak a belső hálózatodat tudod pingelni 192.168.0.x
 7. Az alapértelmezett belépési jelszót így tudod módosítani Hozzáférés szabályozás - Felhasználó
 8. Tedd DMZ-be a Sagemet és akkor mindent átenged a routered felé. Sagemben tűzfal konfigurálásra nincs lehetőség.
 9. Szia! Csak akkor lehet bridge módba tenni, ha nincs mellette TV szolgáltatás. 1414 telefonszámon hiba bejelentés utján intézhető.
 10. Üdv. A régi szoftver visszarakására nincs lehetőség.
 11. A régi szoftver visszarakására nincs lehetőség.
 12. smartbox

  Szia. SW hiba, majd ha egyszer megtalálják a hiba forrását akkor talán javítva lesz. Jobban jársz ha inkább maradsz a régi IPTV-n.
 13. Igen nincs Dolby Digital azokon a csatornákon ahol lenni kellene, ezt tavaly mikor elkezdtük tesztelni az új klienst minden egyes új verziónál jeleztem. Nem mozdult rá senki...
 14. Menj a beállítások Saját tartalmak menüponton belülre, és itt a csatornáimon belül mutass többet-re kattintva elérhető a csatorna rendezési lehetőség. A sorrend módosításhoz nyomj egy ok gombot a módosítani kívánt csatorna számán és mozgasd a kívánt helyre.
 15. Nem lehet.
 16. A régi tudta, az új meg nem.
 17. Szia! Nincs lehetőség kártyás megoldásra, csak dobozzal megy.
 18. Most műsoron sávot nem lehet eltávolítani sajnos... Most nem tudom megnézni, de ajánlott ilyen nagy frissítésnél egy factory resetet nyomni.
 19. Nem a fejlesztők döntenek ebben, hanem felsőbb szinten döntenek ilyenekről.
 20. Szia! Persze hogy buggos, de kép és hang csúszást én nem tapasztalok. Dolby Digital meg nincs, majd egyszer lesz, sok minden jelezve lett tesztelőként de ... ááá hagyjuk. Túlzás az egy év, nem addig készült. Olyan sokáig nem halasztható a frissítés, előbb utóbb központilag mindenkinek rátolják.
 21. Igen, de pár perc kell hogy leszinkronizálja a dobozra. Mobilon is elérhető lesz majd a rendezés.
 22. Dobozon Egyedi csatorna sorrend beállítása Beállítások Saját tartalmak menüponton belül, és itt a csatornáimon belül mutass többet-re kattintva elérhető a lehetőség. A sorrend módosításhoz nyomj egy ok gombot a módosítani kívánt csatorna számán és mozgasd a kívánt helyre. Telekom TV GO WEB felületen is lehet rendezni a csatornákat. Jobbra fent - Bábú ikon - Saját tartalmak - Csatornáim Szerk: Kikapcsolták a WEB-es felületen a csati rendezés lehetőségét.
 23. Elindult a terítés. Frissítés így kereshető: Android TV beállítások - Eszközbeállítások - Névjegy - Rendszerfrissítés Egyedi csatorna sorrend beállítása Beállítások Saját tartalmak menüponton belül, és itt a csatornáimon belül mutass többet-re kattintva elérhető a lehetőség. A sorrend módosításhoz nyomj egy ok gombot a módosítani kívánt csatorna számán és mozgasd a kívánt helyre. Telekom TV SmartBox 2.0 frissítésről. A terítés fokozatosan történik: - az első fázisban, nektek nincs kötelező frissítés tehát elhalasztható. - az új felület kézi frissítéssel lesz elérhető, melyet nektek kell elvégeznie, tehát rá kell keresni. - fontos, hogy az új felületről nincs lehetőség visszaállni a régire! - új létesítések esetén már kizárólag csak az új felület lesz elérhető. Fontosabb változások az új felületen - megújult kezelőfelület tartalom fókusszal, - egységes megjelenés az összes képernyőn (mobil és WEB), - személyre szabható egyéni csatornasorrend - egyszerűsített bejelentkezés eszköz alapú azonosítással, NINCS szükség továbbiakban a Telekom fiók adatok megadására, nektek csak a képernyőn megjelenő „Bejelentkezés” gombot kell megnyomni, és már működik is.
 24. Állítólag holnap (kedd) megjelenik a nagy frissítés kb dél felé keressetek rá.