Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Csabesz169

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Csabesz169 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Sziasztok! KAONMEDIA CG3000 router esetén lehetséges egyáltalán IPv6 címen portokat kinyintni pl. SSH, P2P miatt? Standard Specification Compliant : Docsis 3.1 Hardware Version : CG3000 REV: V1.2 Cable Modem software Version : 1.1.42 https://imgur.com/a/UO2g9AC https://imgur.com/a/XaJa72a
  2. Ezek az értékek jónak számítanak?
  3. KAONMEDIA modemet kaptam. Nem rossz, jobb mint a Yodafoné volt, de kicsit lassú a webes felülete, itt-ott bugos. Az internet viszont egyelőre jó gyors. Alacsony a ping és kevés csomag veszik el.
  4. Azt hiszem 1000. Utcáról alsó szinten jön be a kábel?
  5. Reméljük viszonylag kevés szerelés kell majd nekik a társasházban. Ilyenkor a padlás felől jön a bemenő kábel vagy alulról az utca felől? Optika jön be a házba vagy oda is coax?
  6. Milyen modemet ad mostanában a Telekom? Wifi-s vagy sima 1 portos, kábeles?
  7. Szia! Köszi! A társasházban is sokat kell ilyenkor szerelni, vagy a mostani U_P_C szerelődobozból kell csak egy új kábelt kihúzni a lakás felé?
  8. Sziasztok! Amelyik házban eddig csak JúpiCí/V**fone internet volt, ott is van rá lehetőség, hogy szolgáltatót váltsak Telekomra? Ilyen esetleg a régi kábelen, infrastruktúrán jön majd az internet vagy a házban ki kell építeni egy teljesen új szerelődobozt, kábelezést? Köszönöm!
×
×
  • Új...