Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

uzman

SUPERUSER
 • Tartalmak

  1091
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

uzman a fórumon

 • Születésnap augusztus 24.

Profil megtekintések

7474 profilmegtekintés

uzman eredményei

 1. uzman

  Minta

  Szokott lehetőség lenni elefelejtett jelkód esetén a készülék pin kóddal történő feloldásra. Vagy a google fiókba való belépés után - ha az eszköz és az android verzió - lehetőséget biztosít rá, távolról fel tudod oldani. Ha nincsenek ilyen opció, csak a hard reset jelenthet megoldást. Ha a hard reset opció is tiltva van - pl eszköztitkosítás miatt, akkor csak szervizben tudnak segíteni.
 2. Üdv Pontosan milyen eszköz a routered? A router más eszköznek rendesen ad IP címet? Ugyanazon a porton más eszköz rendben működik? A számítógépen fix IP címet beállítva működik az internetelérés?
 3. Üdv Telefonos ügyfélszolgálatot lehet még érdemes megpróbálni.
 4. Szia Személyesen, azonosítást követően az ügyfélszolgálaton tudják megmondani az MT azonosítót, a pin kóddal kapcsolatban pedig itt találsz tájékoztatást: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/2612/honnan_tudhatom_meg_a_pin__es_puk_kodomat__ha_blokkoltam_a_sim_kartyamat__de_nem_talalom_a_kodot_tartalmazo_plasztik_kartyat_?
 5. uzman

  Beérkező internet elosztása

  Szia A szolgáltató által végződtetett kábel (telefon, koax, optika) minden esetben az általa biztosított eszközbe kell csatlakozzon (dsl modem, kábelmodem, optikai terminál). Erre az eszközre fogod tudni csatlakoztatni a switch-et.
 6. Szia Köszönjük a leírást
 7. Szia Én azt gondolom, hogy ezt nem támogatja a szolgáltatói eszköz
 8. uzman

  Xiaomi 13 T Pro

  Ha kábelen próbálod csatlakoztatni, javaslom próbálj meg egy másik kábelt is. Esetleg egy másik portot a számítógépen. A telefonon az USB kommunikáció beállítását is érdemes ellenőrizni, nem-e csak töltés módban használja az USB portot.
 9. InSSIDer-el meg kellene nézni a wifi csatornák foglaltságát, illetve azt, hogy milyen sebességgű linkkel kapcsolódik a wlan kártya, de érdemes lehet turkálni az eszköz beállításainál is (eszközkezelőben), lehet, hogy valami energiagazdálkodási beállítás veszi vissza a teljesítményt
 10. Szia A prefix delegation-t beállítottad mellé? https://hochwald.net/ubiquiti-unifi-security-gateway-usg-with-telekom-vdsl-and-vigor-130-as-modem/
 11. uzman

  Telekom torrent probléma

  Üdv, Torrentezésnél - különösen ha sok le/feltöltést futtatsz - több száz, akár több ezer kapcsolatot nyit a kliens a peerek felé/felől, ami akkora számítási igényt kíván meg, hogy valószínűleg meghaladja a HGW képességeit. Valószínűleg ez az oka, hogy le-le akad. Ha a kapcsolódás a repeateren keresztül történik, ott ugyanez lehet a probléma.
 12. uzman

  Foglaltat jelez a telefon

  Érdemes volna első körben mindkét telefonon egy újraindítás, ha az nem segít, akkor a hívásvárakoztatást kell megnézni, hogy be van-e kapcsolva.
 13. uzman

  Internet reset és előte utána lassulás

  Magától fog frissülni ha van rá újabb verzió
 14. uzman

  Connecting wifi-repeater

  Hello. I mean you think about the WPS button. Its location depends on the type of the device, I suggest look for information in the manual of the device or please in answer write the exact type and model and we can help to locate it.
 15. uzman

  IPV4 Reset

  Az IP cím megújítás a számítógépeden kellene vagy a modemen? Utóbbi esetben a modem újraindítás általában megoldja, ha mégsem, a műszaki ügyfélszolgálaton tudnak segíteni.
×
×
 • Új...