Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

uzman

SUPERUSER
 • Tartalmak

  1201
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

uzman a fórumon

 • Születésnap augusztus 24.

Profil megtekintések

8763 profilmegtekintés

uzman eredményei

 1. uzman

  Hálózat tiltja a weboldalt?

  Szia Esetleg még olyan lehet, hogy a jelenlegi IP címedet tiltotta a táthely szolgáltató - mert pl aki korábban valamikor megkapta valamilyen tiltott tevékenységet végzett. A hgw újraindítása után új IP címet fogsz kapni, ekkor már nem kellene, hogy fennálljon a jelenség.
 2. uzman

  Internet letőltés

  Szia Valószínűleg azért “csak” ilyen sebességgel tudsz letölteni, mert a Steam szervere/routere az aktuális letöltések száma alapján egy felhasználóhoz ennyit tud hozzárendelni, annak érdekében, hogy mindenkit ki tudjon szolgálni.
 3. Szia Igrn, ajánlott ugyanazokat a wifi beállításpkat megadni a Tplink eszközön is, mint a Telekom eszközön. Bár ha a Tplink saját wifichálózatára csatlakozol fel, akkor is lennie kellene internet elérésnek. Érdemes ellenőrizni, hogy kapott-e a Tplink eszköt IP címet, átjárónak a Telekom eszköz címe van-e beállítva. A Tplink oldalon így javasolják beállítani az access point módot: https://www.tp-link.com/hu/support/faq/1401/ Érdemes ellenőrizni, hogy minden így történt-e
 4. uzman

  Internet

  Szia Van más szolgáltatásod is, pl iptv? Ez működik rendesen?
 5. uzman

  Levelezőrendszer hiba

  Szia. Köszi, hogy megosztottad a megoldást 😊
 6. Szia A fenti (előző hozzászólásban lévő) hivatkozàst követve le tudod kérdezni
 7. uzman

  Sagemcom f@st 5670 v2 - torrent hiba

  A torrent sajnos kismilló ki/bejövő kapcsolatot használ és minden bizonnyal ezt már nem tudja lekövetni. Valószínűleg nem ilyen teljesítményre van tervezve az eszköz, én erre tudok gondolni.
 8. uzman

  Tv okosito párositás

  Szia Légy szíves kicsit bővebben körülírni a hibát. Pl: milyen TV okosító, mi lenne a cél, stb? A tv okosító eszközök alapvetően nem internet megosztásra szolgálnak, hanem kiegészítik a TV-t olyan szolgáltatásokkal, amit alapvetően a TV nem tartalmaz
 9. uzman

  Sagemcom f@st 5670 v2 - torrent hiba

  Szia Ez a jelenség csak torrentezés közben áll fenn vagy akkor is ha nem fut a kliens és "normál" igénybevételnek van kitéve az eszköz (pl böngészés)
 10. Vagy véletlenül tiltólistára rakta az Ön számát. Érdemes lenne más csatornán vagy hívószámról is felvenni vele a kapcsolatot.
 11. Szia. Én azt javaslom, hogy ha van lehetőséged, a 1414-en vagy egy közeli ügyfélszolgálati ponton nézzétek meg, milyen kedvezményekre van lehetőség a meglévő vagy az esetlegesen módosított csomagok alapján.
 12. Ez így “valódi” brigde módként értelmezhető. Én így használom évek óta, nem tapasztalok lassulást. Milyen Mikrotikkel használod?
 13. Szia Én úgy emlékszem nem kell váltani. Nekünk kezdetben scart-tal volt összekötve, majd amikor tv-t csereltünk, scart ki, hdmi be és működött Esetleg ha nem próbáltad, áramtalanítsd néhány perce a boxot és kapcsold be újra.
 14. uzman

  PUK kód lekérése

  Szia https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/2612/honnan_tudhatom_meg_a_pin__es_puk_kodomat__ha_blokkoltam_a_sim_kartyamat__de_nem_talalom_a_kodot_tartalmazo_plasztik_kartyat_? + a telefonszámot nem szükséges kiírni, a pin kódodat saját érdekedben töröld a fórumról
 15. Üdv Ha natolt címet kaptál volna, jelezd az ügyfélszolgálatnak, a 1414-en és publikusan elérhető címet fogsz kapni. Fix IP cím viszont csak üzleti előfizetéshez igényelhető.
×
×
 • Új...