Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

patrik.2199

Tag
 • Tartalmak

  35
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1076 profilmegtekintés

patrik.2199 eredményei

 1. patrik.2199

  Smartbox 4:3 - 16:9 képarány

  A képarányra nincs “megoldás”, ez a helyes működés, nem torz nyomott képet kapsz mint eddig.
 2. patrik.2199

  Set top box szoftver visszaállítás

  Kábelen is ez a helyzet, alapból azon is használom, Wi-Fi letiltva. Frissítés óta így is átáll gyakran a box felbontása 480p-re bekapcsoláskor, van amikor az EDID csupa nullából áll mert a box nem tudja lekérni a TV adatait. Launcher random összeomlik, gyakran kifagy az egész bekapcsolás után, vagy ha a boxot a TV előtt kapcsolom be, meg is áll a karikázásnál.
 3. patrik.2199

  Csatorna hiba

  (link) Nálam is ez van, az EPG-t szúrták el… Ezek a csatornák ilyenkor TV GO-n se mennek. Általában éjjel csinálja pl. RTL2 HD, TV2 Comedy.. Ilyenkor nem írja ki, hogy tiltva lenne a tekerés, mégse lehet tekerni. @Telekom szakértő Jó lenne ha megoldanátok, mert a szerződésben nem volt benne, hogy csak nappal szolgáltattok…
 4. Én is ezt tapasztalom pár napja, az összes Cloudflare-s szerverrel esténként... Szokás szerint a Deutsche Telekomtól ugrik meg a ping és packet lossol.
 5. patrik.2199

  TV csere lehetőség

  2160p50-en ritkán törik meg a kép (de ott is fennáll a hiba), 2160p60-on gyakrabban. Ez a hiba az első generációs droidos boxokon (AV port nélküliek) nincs, és csak a TV-s appon belül csinálja… Box menüje, vagy pl. boxon belül a YouTube nem csinálja. Látom hogy volt ma frissítés a TV-s appra. Azt hittem javítjátok a pattogó hangot és ezt a hibát, de sajnos nem.
 6. patrik.2199

  TV csere lehetőség

  Nem a TV a hibás, hanem a box szoftvere.. 2160p60Hz-re van állítva a felbontás, és az új boxok így működnek azon… Rakd 2160p25-re vagy 1080p50-re. Elég bosszantó, hogy nem ismerik be a Telekomnál. Hanggal kapcsolatos problémát (pattogás-recsegés néha) nem tapasztalsz?
 7. patrik.2199

  Smartbox frissítés - műsorújság hiba

  Persze, le is zárták azzal, hogy náluk minden rendben…
 8. patrik.2199

  Smartbox frissítés - műsorújság hiba

  Kritikus hibák javításáról van esetleg infód? Pl. hangpattogás/döcögés UI2 óta, Dolby hiánya UI2 óta, “tartalom betöltése sikertelen” bekapcsoláskor, 4K képmegtörés 1 éve az AV boxokon, fizetős visszatekerés nem megfelelő működése (pl. UI2 óta az HBO-n nem lehet visszatekerni, pedig benne van a táblázatban), TV2 Comedy 4:3 adás torzítva 16:9-ben jelenik meg (TV GO-n és régi IPTV-n pedig jó).
 9. patrik.2199

  Android TV képminőség

  Én is ezt tapasztalom LG OLED-eken, a régi 1080i-s IPTV jobb volt, itt az 1080i undorító, 1080p-n meg fura hibák vannak a logókban illetve a kép széleinél.
 10. patrik.2199

  Képhiba

  Rakd 1080p50-re 2160p-ről a képbeállítást, az új AV-s boxokon van ez a szoftveres hiba…
 11. patrik.2199

  Iptv pass through fortigate

  Optikán lehet már duplán tárcsázni, nálam az ONT és az ASUS router is tárcsáz, a boxok vannak csak az ONT-on.
 12. patrik.2199

  Iptv pass through fortigate

  Dupla tárcsázással fog menni, azaz 1x tárcsáz a te eszközöd, 1x az ONT, erre kell dugnod a boxot.
 13. patrik.2199

  Telekom TV első benyomások

  Én is tapasztalom ezt, hibátlan a belső háló ill. az internet is (optika), pingeltem külső és belső hálót is, soha nincs packet loss. Nálam ezek vannak amik néha előjönnek: -Bekapcsolásnál néha "Nincs ethernet" jobb felül, de mégis megy minden -Bekapcsolásnál néha "A szolgáltatás nem elérhető" popup alul töltöképernyőn, ilyenkor egy adatok törlése a Telekom TV appon megoldja, más nem -Adás közben néha random bejön a Telekom TV töltöképernyő, majd kiírja, hogy nincs hálózat. Ezt csak újraindítás oldja meg. -Bekapcsolásnál néha megfagy, betölt a Telekom TV app de a stream nem, és nem reagál semmire. Ki kell húzni és vissza, utána jó. -Az AV-s boxokkal (HDMI-vel összedugva OLED TV-vel) 4K-n remeg alul a kép. 4K50-en ritkábban, 4K60-on gyakran. Mindhárom TV-n. Az AV porttal nem rendelkező androidos boxokkal nem csinálta. Video: https://streamable.com/9l9h7p -5.1-et ha bekapcsolom, késik a hang, és ezeken a csatornákon ilyenkor akadozva jön be a kép, ha odakapcsolok. -5.1-es hangsávoknál nem lehet állítani a hangerőt -Ha be van kapcsolva az 5.1, és váltok pl. az HBO 2 HD-n Magyar hangsávról (Stereo) Angolra (Dolby Digital), crashel a Telekom TV app -Ez nem tudom hogy szoftveres gond-e vagy nincs rajta a kapcsolójel, de a TV2 Comedy-n a 4:3 tartalom 16:9-ben jelenik meg. Műholdon jó más szolgáltatónál, illetve a Telekom TV GO-n is. Más csatorna helyesen jelenik meg 4:3-ban. És ami nekem hiányzik: -Csatornasorrend állítása -Nem lehet a távirányítóval folyamatosan állítani a hangerőt, mert 5-10mp után visszaáll a box-ra, jó lenne ha meg lehetne tartani a TV hangerejének állítását anélkül, hogy hosszan nyomnám a TV gombot. -Lehet hogy van ilyen, de nem találtam meg, hogy csak a kiegészítő feliratok legyenek bekapcsolva. Régi boxon pl. az HBO-n ha angol volt a szöveg az ajánlóknál, volt felirat is hozzá, itt külön kell bekapcsolni a magyar feliratot, de akkor a magyar hang mellett is van felirat...
 14. patrik.2199

  Telekom TV első benyomások

  Én csak annyi változást vettem észre, hogy az 5.1-es hang ami eddig is késett, most még többet késik (majdnem 2mp), illetve a hangpattogást is sikerült visszahozniuk. Kép+hang továbbra is random akadozgat, illetve néha megáll a kép és csak a hang megy tovább. Visszatekerés továbbra is úgy működik hogy tekerés közben megáll, majd kiírja "Nem tekerhető" vagy "Multicast hiba", illetve a műsorújraindítás is csak többszöri próbálkozásra sikerül.
 15. patrik.2199

  Telekom TV első benyomások

  Itt is ez van az új szoftver óta, van hogy több másodpercet is késik már a hang. El+visszakapcsolás után jó egy darabig. Illetve néha random a kép is megáll és a hang megy tovább (OLED TV nagyon szereti az ilyet...), itt is ugyanaz a megoldás. Talán fél év múlva javítják, addig használhatalan hulladék az egész.
×
×
 • Új...