Brada20

Tag
 • Tartalmak

  40
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Brada20 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Sziasztok. Ma életbe lépett az új csatorna kiosztás. Jól értem, hogy a korábbi Viasat Nature/ Hiatory HD-t váltotta a Nature HD? Mert a korábbi HD eltűnt és csak a Nature HD jelent meg.
 2. Más tesztelése is szóba jöhet, ha van értelme.
 3. Sziasztok, ezzel kapcsolatban nincs valami új információ? Esetleg a lakossági tesztbe be lehet kerülni valahogyan? Köszönöm
 4. Sziasztok. Mándok településen végre elkezdték az optikai kábelek elhelyezését az oszlopokra. Nem tudja valaki a projekt ütemezési dátumait, hogy mikorra várható a befejezés?
 5. Van esetleg erről valami hír, mert a vidan.t aki részben a Telekom tulajdona, januártól az összes HBO csatornát HDra cseréli.
 6. Nálatok renden működik az app? Nálam folyamatosan kilép és nem tudok visszalépni csak a 3-4. próbálkozásra.
 7. Esteleg vmi hír a HBO-król. Lassan lejár a hűségem és ha nem változik inkább csak a GO-ra fizetek elő. Ott legalább jó a képminőség.
 8. Szia, továbbra sincs információ róla?
 9. Sziasztok, ezzel kapcsolatban van vkinek valami infója, hogy a Telekom esetében mire számíthatunk? https://dtvnews.hu/hirek/valtoznak-a-hbo-es-cinemax-csatornak-terjesztesi-parameterei
 10. Sziasztok, nem tudja vki, hogy ma reggelre melyik csatorna került ki a kínálatból? Mert ma reggelre megint egy hellyel kisebb lett a kedvenc csatornám száma, de nemtaláltam egyik számlán sem semmi erre vonatkozó infót.
 11. Nálam megjavult az összerendelés.
 12. Szerintetek mi okozza, hogy a nem felvevős box folyamatosan “elveszíti” a kapcsolatot a felvevős boxal. Vagy nem is lát felvételeket, vagy látja de lejátszani már nem tudja. Ilyenkor a megállítás funkció sem megy. Majd 2x vagy 3x újraindítom mind a két boxot mire minden rendesen működik. Most jutottam el arra szintre, hogy meguntam. Másnál is tapasztalható, vagy csak nálam?
 13. Az egyik optikás előfizetésemnél működik, a másiknál nem. Mondjuk ahol működik ott van felvétel opció.
 14. A gond az stb-vel van, nem az appal.
 15. Sziasztok. Szerintetek mi okozza, hogy a műsorújság appal nem lehet a boxot összerendelni, mert a pin kódnál az error jelenik meg, ha pedig a qr kódot olvastatom be rossz pin üzenetet kapok.