Brada20

Tag
 • Tartalmak

  48
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Brada20 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Korábban csomagtól függetlenül minden csatorna megjelent, max nem volt nézhető. Ez változott?
 2. Nálam se jelent meg.
 3. Közben úgy néz ki, sikerült megoldaniuk.
 4. A HBO és Cinemax csatornákon másnál is változott a kép mérete? Nálam minden csatornán kilód a képből a logó. Bejelentettem hibára de lezárták, hogy nincs hiba a rendszerben. (Bármilyen felbontást választok a helyzet ua.)
 5. Bejelentettem, majd kaptam egy választ, hogy a térerővel nincs gond. Meg jó, hogy nem is ezt írtam, mert az valóban rendben van. A gond a pinggel és sebességgel van. De a kék 4G ugyanezt produkálja. Tehát csak simán leráztak.
 6. A sebességből az látszik, hogy nem gigabittes a lan kapcsolat. Vagy a hálózati kártya nem tudja, vagy a kábel nem cat5 vagy jobb.
 7. Sziasztok. Van itt valaki aki tudna segíteni? Többször szoktam megfordulni tiszacsege településen, ahol korábban tökéletes volt a 4G hálózat sebessége. Most viszont hiába jó a térerő, a 4G-n a sebesség még az 1 mbits-et sem éri el. Korábban a település közepén volt egy torony, de mára egy antenna sincs rajta. Szerintetek mit lehetne tenni? Létezik, hogy sikerült elszámolniuk a cella méretét?
 8. Sziasztok, nincs hír az esetleges lakossági tesztelésről?
 9. Sziasztok. Ma életbe lépett az új csatorna kiosztás. Jól értem, hogy a korábbi Viasat Nature/ Hiatory HD-t váltotta a Nature HD? Mert a korábbi HD eltűnt és csak a Nature HD jelent meg.
 10. Más tesztelése is szóba jöhet, ha van értelme.
 11. Sziasztok, ezzel kapcsolatban nincs valami új információ? Esetleg a lakossági tesztbe be lehet kerülni valahogyan? Köszönöm
 12. Sziasztok. Mándok településen végre elkezdték az optikai kábelek elhelyezését az oszlopokra. Nem tudja valaki a projekt ütemezési dátumait, hogy mikorra várható a befejezés?
 13. Van esetleg erről valami hír, mert a vidan.t aki részben a Telekom tulajdona, januártól az összes HBO csatornát HDra cseréli.
 14. Nálatok renden működik az app? Nálam folyamatosan kilép és nem tudok visszalépni csak a 3-4. próbálkozásra.
 15. Esteleg vmi hír a HBO-król. Lassan lejár a hűségem és ha nem változik inkább csak a GO-ra fizetek elő. Ott legalább jó a képminőség.