Brada20

Tag
 • Tartalmak

  24
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Brada20 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Hogyan lehetne a Telekom felé igényt leadni legalább az automatikus kikapcsra, szerinted?
 2. Csak én nem találom vagy tényleg nem lehet beállítani, hogy hány óra tétlenség után kapcsoljon ki a beltéri?
 3. Nem tudja valaki, hogy az epgben, hogyan lehet beállítani emlékeztetőt egy adott műsorhoz. Már minden lehetőséget átnéztem, és egy pár leírást, de sehol nem találom.
 4. Ez nem egyszeri jelenség. Ennél az adott sorozatnál mindig így játsza le. Illetve néma megfagy és akkor semmire nem reagál, csak a kikapcsolás segít.
 5. Szerintetek mi okozhatja, hogy a dvr-os boxon ha egy adott felvételt nézek vissza akkor a hang ki marad 5-10 másodpercen ként. Ha ugyanezt nézem vissza egy másik boxon ott tökéletes.
 6. Mit értesz optimális képjavítótechnológia alatt?
 7. Kb 1-2 hete azt vettem észre, hogy a HD csatornákon a kép gyors mozgásoknál néha elmosódik vagy egy-egy pillanatra pixeles lesz. De korábban ezt nem tapasztaltam. Másnál mi a helyzet? Optikánál nem lenne szabad, hogy ne tökéletes legyen.
 8. Tegnap esete egy felvett műsor visszanézésekor megjelent a bal alsó sarokban a STREAM HIBA felirat, majd kb 5 másodperc múlva megállt a kép, további 1-2 másodperc után kaptam egy fekete képernyőt és vmi rádióra hasonlító hangsávot. Sikerült kilépnem és újra elindítani a lejátszást, kb 5 perc után ismét megjelent és kezdődött minden újra. A furcsa az volt, hogy ahol megakadt onnan tudtam folytatni. Tapasztalt már vki ilyet?
 9. Bejelentettem és már ki is cserélték. Egy másik fajta Tatungot kaptam, egy 3310-es verziót.
 10. Sziasztok. Ma reggel arra ébredtem, hogy a Tatung folyamatosan újraindul. Ip cím fogadása után megjelenik a háromszöges háttér, majd újraindul, és minden kezdődik előlről. Van vkinek ötlete, hogy menthető-e valahogy?
 11. Az egyik egy felvevős Cis o, a második egy Tatung. De mivel van felvevős boxom, így működnie kell a másodikon is.
 12. Most próbáltam ki, és nálam a második box is képes megállítani és visszatekerni pedig nincs benne HDD.
 13. Sziasztok, merre találok részletes listát mert Mándok településről sehol nem találok semmit, hogy melyik körben lehetett benne.
 14. Sziasztok, kinek mi a tapasztalata a Sagemcom f@st 5655v2 wifi funkciójábal? Nálam kb 1 hétig elfogadhatóan működött, de 5 napja az 5 G-s állandóan ledobál és ha éppen megy a sebesség fele a korábbinak. A 2,4-es pedig alig megy és a sebessége még egy böngészéshez sem elég. Létezik, hogy 1 hét alatt megadja magát a wifi modul?
 15. Megnéztem a Ciscohoz adott ugyanolyan távirányítót és azzal nem jelentkezik a dupla ugrás. Viszont a típusa nem teljesen ugyanaz. Az RC3924401/01B-vel van dupla ugrás, az RC3924401/02B-vel viszont van. Vki meg nézné nála mi a helyzet?