Brada20

Tag
 • Tartalmak

  34
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Brada20 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. Esteleg vmi hír a HBO-król. Lassan lejár a hűségem és ha nem változik inkább csak a GO-ra fizetek elő. Ott legalább jó a képminőség.
 2. Szia, továbbra sincs információ róla?
 3. Sziasztok, ezzel kapcsolatban van vkinek valami infója, hogy a Telekom esetében mire számíthatunk? https://dtvnews.hu/hirek/valtoznak-a-hbo-es-cinemax-csatornak-terjesztesi-parameterei
 4. Sziasztok, nem tudja vki, hogy ma reggelre melyik csatorna került ki a kínálatból? Mert ma reggelre megint egy hellyel kisebb lett a kedvenc csatornám száma, de nemtaláltam egyik számlán sem semmi erre vonatkozó infót.
 5. Nálam megjavult az összerendelés.
 6. Szerintetek mi okozza, hogy a nem felvevős box folyamatosan “elveszíti” a kapcsolatot a felvevős boxal. Vagy nem is lát felvételeket, vagy látja de lejátszani már nem tudja. Ilyenkor a megállítás funkció sem megy. Majd 2x vagy 3x újraindítom mind a két boxot mire minden rendesen működik. Most jutottam el arra szintre, hogy meguntam. Másnál is tapasztalható, vagy csak nálam?
 7. Az egyik optikás előfizetésemnél működik, a másiknál nem. Mondjuk ahol működik ott van felvétel opció.
 8. A gond az stb-vel van, nem az appal.
 9. Sziasztok. Szerintetek mi okozza, hogy a műsorújság appal nem lehet a boxot összerendelni, mert a pin kódnál az error jelenik meg, ha pedig a qr kódot olvastatom be rossz pin üzenetet kapok.
 10. A Moziverzum HD-ről nincs még infó?
 11. Hogyan lehetne a Telekom felé igényt leadni legalább az automatikus kikapcsra, szerinted?
 12. Csak én nem találom vagy tényleg nem lehet beállítani, hogy hány óra tétlenség után kapcsoljon ki a beltéri?
 13. Nem tudja valaki, hogy az epgben, hogyan lehet beállítani emlékeztetőt egy adott műsorhoz. Már minden lehetőséget átnéztem, és egy pár leírást, de sehol nem találom.
 14. Ez nem egyszeri jelenség. Ennél az adott sorozatnál mindig így játsza le. Illetve néma megfagy és akkor semmire nem reagál, csak a kikapcsolás segít.
 15. Szerintetek mi okozhatja, hogy a dvr-os boxon ha egy adott felvételt nézek vissza akkor a hang ki marad 5-10 másodpercen ként. Ha ugyanezt nézem vissza egy másik boxon ott tökéletes.