Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

nevada

Tag
 • Tartalmak

  35
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

nevada eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. nevada

  IPTV

  Köszönöm a gyors és megnyugtató választ.
 2. nevada

  IPTV

  Az IPTV bekötésekor - 2 éve - mindkét boxhoz kaptunk egy-egy távirányítót. Sajnos az egyik távirányítón kontakt hiba jelentkezik, nem minden gomb reagál a megnyomására. Kérdezném, hogy mi a teendőm a cseréhez? Bízom benne, hogy ingyenes a csere, hiszen nem kevés havidíjat fizetünk a box bérletéért.
 3. nevada

  Film 4 HD

  Most tájékoztatott a Telekom képviselője, hogy tévesen került be a 2020. szeptembert megelőzően vásárolt csomagok ÁSZF-jébe a Film 4 HD és majd javítani fogják az ÁSZF-et. Az meglep, hogy meg sem jelenik a TV 4 HD vagy a Film 4 HD a csatornalistában, - ahogy korábban megjelent az Aréna 4, - hogy előfizetésre csábítsa azokat, akik nem láthatják. De ez már a Telekom marketingeseinek az ügye.
 4. nevada

  Film 4 HD

  Sajnos igen. Most már az is számít, hogy mikor rendelted meg ugyanazt a csomagot, 2019. szeptembere előtt, 2019 szeptembere után, vagy 2020. szeptembere után. https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/lakossagi-aszf-2d-m-fuggelek-csatornakiosztasok-20210101-es-20200105-uj.pdf A régebbi csomagokban az 1.1.1. pont alatti csatornák nézhetők. A 2020.09-es csomagban elérhető csatornákat az 1.1.2. pont alatt találod. A 42. és a 152.-160. sorszám alatt felsorolt csatornák járnak pluszban, de többet is kell fizetni a csomagért.
 5. nevada

  Film 4 HD

  Köszönöm a visszajelzést és a tanácsot. Hívtam a 1414-et, megállapították a tegnaptól hatályos ÁSZF alapján, hogy jogos a kérésem, nem csak a 202009-es Szuper Családi + HD csomagban jár a Film 4 HD, hanem a 201909-esben, sőt a korábbiakban is. Holnapra ígértek intézkedést. Azért elgondolkodtam azon, hogy ha nem szánok rá a mai napomból egy órát ennek az intézésére, akkor vajon mikor került volna be a rendszerbe egy olyan csatorna, amely a közzétett ÁSZF alapján jár. (Különben is négy csatorna került ki és csak a Film 4 HD-val kerül vissza ugyanennyi.)
 6. nevada

  Film 4 HD

  A lakossági Ászf 2/d melléklete (61. sor) szerint mától egyebek mellett a Szuper Családi HD 201909 díjcsomag esetében is elérhető a Film4 HD csatorna. A Telekom arról tájékoztatott, hogy 0 és reggel 8 óra között megérkeznek az új csatornák. Én a box áramtalanítását követően sem találom a Film4 HD-t. Mégsem érkezett meg?
 7. nevada

  Tv-go

  Sajnos nálunk a Huawei M5-ön továbbra sincs hang, csak a közszolgálati csatornákon, hiába telepítettük újra az app-ot. A Play áruházban tegnap más is jelezte, hogy nincs hang az M5 tableten, így azt remélem, hogy nem egyedi problémánk van. Várjuk a megoldást.
 8. nevada

  Tv-go

  Abból, hogy azt írod, hogy hibátlanul lehet használni a tvgo-t, arra következtetek, hogy Nálad a hang is rendben van. Sajnos nálunk nem. Köszönjük a Telekom közreműködő munkatársainak, hogy most már a nem közszolgálati csatornák képe is látható, ám sajnos ezeknek a Huawei M5 tableten - legalább is esetünkben - még nincs hangjuk. A Google Play-en más is jelzi, hogy a nem közszolgálati csatornák esetében nem tud hangot kicsiholni az M5 tabletjén. Kérjük, hogy a fejlesztések során ezt a problémát is szíveskedjenek megoldani.
 9. nevada

  Tv-go

  Ma olvastam a topicban a témát, s mivel nekem is van egy Huawei M5 tabletem, este kipróbáltam én is. Teljes TVGo jogosultsággal rendelkezem SAT Tv előfizetés révén, asztali számítógépen nincs is semmi gondom. Az M5 tableten viszont sajnos én is azt tapasztaltam, amit a fentebb hozzászólók. Míg a közszolgálati csatornák műsora betöltődik, minden más csatorna képe csak egy pillanatra villan fel, aztán elfeketedik a kijelző. Nem tudom elhinni, hogy a Telekomos szakemberek ha leülnének a Huawei hozzáértő szakembereivel ne tudnák megállapítani, hogy mi okozza azt, hogy a TVGo kizárólag ezen a Huawei tablet típuson nem működik teljeskörűen, hanem nagyon is korlátozottan. Fentiek alapján biztosan kijelenthető, hogy nem egyedi készülék hibáról van szó, hanem valamennyi Huawei M5 tablet típushibájáról vagy olyan beállításáról, amely nem kompatibilis a TVGo közszolgálati csatornákon kívüli többi csatornájának vételével. Jelezni szeretném, hogy az M5 tablet nem egy alsó kategóriás gagyi készülék. Szeretnék megoldási javaslatokat kérni a Telekom illetékeseitől.
 10. nevada

  spiler2tv

  Valóban jelentősen enyhülhetett a nyomás, akár maga a Telekom Fórum a bizonyíték rá.
 11. nevada

  HD csatornák

  Nálunk nem képes a Telekom (a fővárosban!) IPTV-n 2 HD stream-et biztosítani a XXI. század 2. évtizedének végén, ezért számunkra nem megoldás a Sattv-ről IPTV-re történő váltás. 1.) Melyik a 10 szóban forgó csatorna? 2.) Mikorra tudja a Telekom a technikai okokat elhárítani? Gyanítom, hogy az a technikai ok, hogy nem akar költeni további transzponder bérlésre. Bármennyire mostohagyerek a műholdas vétel a Telekomnál, még mindig közel 300 ezren használjuk. Igazán megérdemelnénk az azonos bánásmódot. Takarítsák meg a bérleti díjat máshol. 3.) Milyen kompenzációt kapnak a Sattv-sek, hogy őket megfosztja a Telekom a 10 csatorna HD elérésétől, mennyit írnak jóvá az előfizetési díjunkból?
 12. nevada

  Sundance

  Zirl-hez hasonlóan én is végigcsináltam tegnap este a gyári visszaállítást az ADB boxainknál, valamint kártya ki- kártya vissza, felirat továbbra sincs a Sundance csatornán. Utoljára 2011. augusztusában érkezett frissítés az ADB boxainkra, ebből az következik, hogy már nem várható rá újabb frissítés. Ugyanezen szoftverrel viszont ez év tavaszán jó párszor néztem a Sundance Tv-n felirattal filmeket. Nem tudom, hogy mi változhatott azóta. Az ADB - még ha időközben el is járt fölötte az idő - stabil, jó beltéri vevőnek számított, nem emlékszem, hogy bármilyen problémánk lett volna vele, egy darabig hármat is nyúztunk. Hacsak a magas készenléti fogyasztását nem említem, ami 30 W körüli. Az idős szomszédunk pár évvel később viszont egy olyan vacak készüléktípust (Sa..m márkajelűt) fogott ki, hogy nem győztem átjárni hozzá életre kelteni a folytonosan lefagyó beltérijét. Nem tudom, hogy érdemes lenne-e az ADB boxainkat más típusra cseréltetni a hiányzó feliratokra hivatkozással. Ezek szerint Kaonmedia néven érhető el a Telekom legújabb beltérije, ez a CO1000-es típusú? Ezt nem csak interaktív vételhez adják? (Bár úgy emlékszem, hogy az időközben a Sat Tv-nél meg is szűnt az interaktív lehetőség.)
 13. nevada

  Sundance

  Köszönöm btz. Sajnos én egyik ADB boxunkon sem tudtam feliratot varázsolni. Ha gyári visszaállítást csinálok, akkor az azóta történt szoftverfrissítéseket is elbukom, vagy azokat újra lekérdezi a box?
 14. nevada

  Sundance

  Teherwagon, btz, mindkettőtöknek köszönöm az információt. Este megnézem én is, hátha van változás az elmúlt hetekhez képest.
 15. nevada

  Sundance

  Köszönöm dptrsk a választ. Ezek szerint a csatorna rendben adja a feliratot, a Telekom viszont műholdas vételnél nem oda teszi, ahová kéne. Ha időm engedi 1414-en kérni fogom, hogy a "magyar" sávra tegyék a feliratot vagy jelenítsék meg a "Kiegészítő felirat" sávot a Sat Tv esetében is.
×
×
 • Új...