sanya

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

sanya a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag

Profil megtekintések

1272 profilmegtekintés
 1. Mátol üzemel a spíler2tv csatorna az 52-es csatornán a Sat tv-én és az IPTV-én is.
 2. Köszönöm szépen a vissza jelzést.
 3. Akkor a közel jövőben nem várható hogy be kerül a kínálatban a Spiler2-tv?
 4. Az origo sporton is olvastam.
 5. www.nemzetisport.hu oldalon olvastam.
 6. Tisztel Telekom.Szeretném megkérdezni mikor teszik be a csatorna kínálatban a spiler2tv csatornát. Több internetes oldal hirdeti hogy a Telekom megállapodott a TV2 csoporttal a sugárzási jogokról.Azt is írják hogy a héten bekerülhet a csatorna kínálatban. Ez igaz? A héten berakják? Sat tv szuper családi+HD csomagom van ebbe a csomagban be kerül? Várom minél hamarabbi megtisztelő válaszukat.Üdv:Ügyfelük.
 7. Szeretném megkérdezni hogy a holnap induló spiler2tv csatorna bekerül-e végül is a kínálatban? Született-e már döntés róla? Várom minél hamarabbi megtisztelő válaszukat. Üdv:Ügyfelük.
 8. Még mindég nem lehet tudni hogy lesz-e a kínálatban spiler2 és a spíler3 csatorna.
 9. A közel jövőben a sat-tv super családi+hd csomagban be kerül-e a spíler2 és spíler3 csatorna.Ami most a nyáron indul?
 10. Hol láttátok leirva hogy az RTL klub HD viszakerül a kinálatba,a T-homnál.
 11. Júliusban a Duna Word HD és az MTV Live HD csatornák kerülnek ki a kínálatbol.Helyettük be kerül az M4 HD csatorna.Nem értem miért kell két csatornát elvenni egy hejett.Ez nem HD csatorna kínálat bővítés.Tud erre valaki magyarázatot.
 12. Szeretném tudni miért jön a Film+2 és a sorozat+ csatorna a Sat-tv családi+hd csomagban.Január 6-tol már nincs benne a csomagban,hivatalosan.Én örülök neki hogy van továbra is.Másnál is ez a helyzet?
 13. Csak a nagyobb viharok esetén,meg ha nagy havazás van,olyankor le kell takaritani az antennárol a nagy menyiségben felgyült havat és megy tovább minden tökéletesen.
 14. Nállam is müködik a Duna word HD. Csak megérte hibára jelenteni.
 15. Voltak kint a szerelők a kódos frissítést lefuttatták de sajnos most sem jön továbra sem a Duna wordHD csatorna.Közben telefonált neki a főnöke bentröl.Azt mondta neki hogy ez országos hiba,mert a mainap nagyon sok bejelentés érkezett ezzel kapcsolatban.Rajta vannak bent a javításon.Azt mondták hogy a héten biztos jó lessz.Valami szoffer hibára gyanakodnak.Ez a hiba csak a Kaonmadia CO1000-es seftop bokszoknál ál fent.Esetleg ha valakinél megy a Duna word adása aki a fent említett beltérit használja írjon.