Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

sanya

Tag
 • Tartalmak

  20
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit sanya posztolt

 1. sanya

  spiler2tv

  Mátol üzemel a spíler2tv csatorna az 52-es csatornán a Sat tv-én és az IPTV-én is.
 2. sanya

  spiler2tv

  Köszönöm szépen a vissza jelzést.
 3. sanya

  spiler2tv

  Akkor a közel jövőben nem várható hogy be kerül a kínálatban a Spiler2-tv?
 4. sanya

  spiler2tv

  Az origo sporton is olvastam.
 5. sanya

  spiler2tv

  www.nemzetisport.hu oldalon olvastam.
 6. sanya

  spiler2tv

  Tisztel Telekom.Szeretném megkérdezni mikor teszik be a csatorna kínálatban a spiler2tv csatornát. Több internetes oldal hirdeti hogy a Telekom megállapodott a TV2 csoporttal a sugárzási jogokról.Azt is írják hogy a héten bekerülhet a csatorna kínálatban. Ez igaz? A héten berakják? Sat tv szuper családi+HD csomagom van ebbe a csomagban be kerül? Várom minél hamarabbi megtisztelő válaszukat.Üdv:Ügyfelük.
 7. sanya

  tv csatornák.

  Szeretném megkérdezni hogy a holnap induló spiler2tv csatorna bekerül-e végül is a kínálatban? Született-e már döntés róla? Várom minél hamarabbi megtisztelő válaszukat. Üdv:Ügyfelük.
 8. sanya

  tv csatornák.

  Még mindég nem lehet tudni hogy lesz-e a kínálatban spiler2 és a spíler3 csatorna.
 9. sanya

  tv csatornák.

  A közel jövőben a sat-tv super családi+hd csomagban be kerül-e a spíler2 és spíler3 csatorna.Ami most a nyáron indul?
 10. sanya

  HD adás

  Hol láttátok leirva hogy az RTL klub HD viszakerül a kinálatba,a T-homnál.
 11. sanya

  HD adás

  Júliusban a Duna Word HD és az MTV Live HD csatornák kerülnek ki a kínálatbol.Helyettük be kerül az M4 HD csatorna.Nem értem miért kell két csatornát elvenni egy hejett.Ez nem HD csatorna kínálat bővítés.Tud erre valaki magyarázatot.
 12. sanya

  Műholdas televízió

  Szeretném tudni miért jön a Film+2 és a sorozat+ csatorna a Sat-tv családi+hd csomagban.Január 6-tol már nincs benne a csomagban,hivatalosan.Én örülök neki hogy van továbra is.Másnál is ez a helyzet?
 13. sanya

  Műholdas televízió

  Csak a nagyobb viharok esetén,meg ha nagy havazás van,olyankor le kell takaritani az antennárol a nagy menyiségben felgyült havat és megy tovább minden tökéletesen.
 14. sanya

  Műholdas televízió

  Nállam is müködik a Duna word HD. Csak megérte hibára jelenteni.
 15. sanya

  Műholdas televízió

  Voltak kint a szerelők a kódos frissítést lefuttatták de sajnos most sem jön továbra sem a Duna wordHD csatorna.Közben telefonált neki a főnöke bentröl.Azt mondta neki hogy ez országos hiba,mert a mainap nagyon sok bejelentés érkezett ezzel kapcsolatban.Rajta vannak bent a javításon.Azt mondták hogy a héten biztos jó lessz.Valami szoffer hibára gyanakodnak.Ez a hiba csak a Kaonmadia CO1000-es seftop bokszoknál ál fent.Esetleg ha valakinél megy a Duna word adása aki a fent említett beltérit használja írjon.
 16. sanya

  Műholdas televízió

  Én bejelentettem ma reggel hibára.Most este 18-00-van és most sem jó a Duna Word HD,nincs hang,vagy nem is jön.Azt mondták hogy holnap kijönnek adnak egy jelszavas frissítést a beltérinek,akkor talán jó lessz. Na kiváncsi leszek rá.Én már frissítettem töbször is akkor sem lett jó.Majd megint seftopbokszot fognak cserélni mint legutóbb mikor az Universal nem jött be.              
 17. sanya

  Műholdas televízió

  Csináltam gyári beállítást is,akkor sem jó.A menüben a rendszer újra indítását nyomtam meg.Nem tudom miért nem jön a Duna word HD.Valaki tud tanácsot adni mit tegyek.Kaonmedia CO1000 beltérim van.
 18. sanya

  Műholdas televízió

  Nekem reggel óta mióta a csatorna kiosztás megtörtént a Duna Word HD nem jön be.Kaonmedia CO1000 seftop bokszom van.Nem tudom miért.Az újra indítást is elvégeztem töbször is.Másnál sem jön.Választ kérnék.Köszönöm előre is.
 19. sanya

  Műholdas televízió

  Hát igen igazad van.Csak az a baj hogy pluszban kell előfizetni érte,és lehet hogy nem is kis összeget.
 20. sanya

  Műholdas televízió

  Az új csatorna kiosztásbol miért nem a Parlament-TVét aPax és az Echo-Tv csatornákat vették ki.Hiszen az nem sok mindenkit érdekel.E hejett 4db jócsatornát szüntetnek meg a családi+hd csomagban.Film+2,Filmbox.Sorozat+,és RTLclubHD.Szerintem nem csak nekem de sok mindenkinek rosszúl esik.Jó lenne ha legalább a felsoroltak közzül valamelyik megmaradna a csomagban.
×
×
 • Új...